Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332  088 400 0337

2017-11-22 10:02:00 ЕМ АРТ 3800930478569

Епоксидна смола двукомпонентна 100 мл + втвърдител 50 мл

Код: 842203
Тегло: 186 гр.
Брой: 1
Добави в любими
qtty plus qtty minus пак.
Купи
Описание

Двукомпонентна епоксидна смола с висока прозрачност,подходяща за бижутерски изделия, крафт проекти и за перманентно залепване.

 Вид смола
 Тип на стоката лепила двукомпонентни, епоксидна смола
 Марка ЕМ АРТ

Характеристики:Отворено време – 60 минути при стайна температураПървоначално втвърдяване – 4 часа при стайна температура, а пълно втвърдяване сe постига след 24-48 часа в зависимост от дебелината на слоя.Предназначение:След равномерно смесване по тегло или обемно съотношение от две части смола (компонент А) и една част втвърдител (компонент B) се образува силно прозрачен, без мехурчета, здрав и устойчив на износване твърд колоид.Суровините, използвани при производството на двата компонента на този продукт са съобразени с изискванията за опазване на околната среда. Подходащ за изработване на бижута, за различни крафт проекти, както и за залепване на твърди материали с високи изисквания за прозрачност и устойчивост.ЗАБЕЛЕЖКА: Съхранявайте запечатан след употреба, пазете от деца.ТОВА НЕ Е ИГРАЧКА!!! НЕ Е ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕЦА ДО 14 години. Не поглъщайте. Ако случайно попадне в очите или върху кожата, измийте своевременно с вода и сапун. Такива продукти са неопасни, незапалими, екологични и се съхраняват и транспортират като общи химикали.Ако епоксидът се съхранява дълго време и е станал прекалено гъст и мътен, поставете на водна баня и загрейте до температура около + 60 ° C. За тази цел не използвайте разредители или разтворители, те са несъвместими с епоксидна смола - съставът ще загуби качеството си, а връзката ще бъде крехка. Впоследствие разтворителят ще се изпари, полимерът ще запази свързаните части още по-зле. Ако по време на приготвянето на състава сместа заври, се появи пяна, лепилото не трябва да се използва.Вреден ли е епоксидът за здравето? Когато се втвърди, епоксидното лепило е безопасно за здравето, не излъчва вредни вещества във въздуха, но когато приготвяте разтвора и работите с него в домашни условия, трябва да се спазват мерките за безопасност. За да предотвратите дразнене на дихателната система от парите, използвайте респиратор. Работете с вредни съединения за предпочитане на открито или в нежилищни помещения. Ако използвате епоксида в апартамента, отворете прозореца. Компонентите на епоксидното лепило имат вреден ефект върху кожата: причиняват изгаряния, дразнения и дерматити. За да предпазите ръцете си, носете ръкавици със защитен крем. Ако съставът попадне върху тялото, избършете засегнатата област с денатуриран алкохол и измийте със сапун и вода.Не използвайте съдове за готвене за работа; епоксидът не трябва да влиза в контакт с ядливи продукти. Съхранявайте компонентите извън обсега на деца и животни. Когато работите, уверете се, че децата не влизат в стаята и не се интересуват от съдържанието на кутията. Ако някой случайно погълне епоксидно лепило или съставът попадне в очите му, незабавно потърсете медицинска помощ.Оцени продукта:

Рейтинг 5.00 / 5 от 1 оценки.


Виж наличността по магазините

  • Продуктът е наличен
  • Ограничена наличност
  • Изчерпана наличност
ЕМ АРТ не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!
Този артикул може да бъде закупен в някои от магазините на ЕМ АРТ.

Снимки на клиенти

Няма качени снимки, (За да качваш снимки, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате).
Ревюта: 0

За да пишете коментари, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.

Подобни стоки

Клиенти също избраха

Фирнис - защитен лак 300 мл
Топ продукт
4.00 лв.
Фирнис - защитен лак 300 мл
Код: 842079
Пинсета 100x9x15 мм
Топ продукт
1.00 лв.
Пинсета 100x9x15 мм
Код: 506811
'