Блог ЕМ АРТ

Бъдете организирани с планирането на празника на вашето дете

Бъдете организирани с планирането на празника на вашето дете

Празникът на детето е най-важното нещо за родителите!

 

Седнете с детето си и изберете тема за неговия празник. Започнете да размишлявате как да включите темата в декорациите, тортата, услугите и други подробности за партито.

 

Задайте дата. Резервирайте място или забавление, ако желаете. Поръчайте покани или закупете консумативите, необходими за домашно приготвени картички.

 

Определете бюджет. Напишете списък с гости. Започнете да пазарувате за подаръци за децата. Всичко това е част от основните стъпки, през които всеки един родител трябва да премине.

 

Търсите идеи за парти или консумативи за детски партита? Ние от ЕМ АРТ сме готови да направим вашата организация по-лесна от всякога!

 

Зарадвайте момичето или момченцето за празничния ден, когато им организирате парти, което да запомнят, с декорации, аксесоари, изискани костюми, парти торби и услуги и прибори за хранене от нашата невероятна гама от детски парти теми.

 

Имаме всичко необходимо, за да организираме незабравимо тържество за деца от всички възрасти и ако търсите вдъхновение, имаме изобилие от идеи, които да ви помогнат да планирате вашето събитие и да направите всеки повод специален.

 

Елементите, които съставят добро парти за децата, са различни за всеки - някои родители се стремят да опростят максимално цялата история, докато други планират всеки детайл в продължение на месеци, търсейки нови и оригинални идеи. Всеки има своя идея за забавление!

 

Има обаче някои основни неща, без които не може да се представи празника на дете. Независимо дали планирате рожден ден на дете за няколко месеца или само за седмица.

 

За да улесним подготовката ви, подготвихме следния списък за детско парти:

 

  • Местоположение
  • Гости
  • Парти тема
  • Аниматори и занимания
  • Храна и напитки
  • Снимки
  • Декорации

 

 

Контролен списък за местоположение

Когато изследвате място за парти за рожден ден, е важно да знаете какво искате вие и вашето дете. Заведенията варират от прости функционални зали до пълноценни развлекателни центрове. За да ви помогнем да решите, ние изброихме предимствата и недостатъците на всяка опция.

 

Искате ли да организирате детско парти, което да бъде навън? Ако партито е през пролетта, лятото или началото на есента, партито навън е нещо, което можете да помислите. Ще трябва обаче да планирате подходящите мерки за хранене и безопасност.

 

Контролен списък за гости

След мястото, време е да съставите списъка си с гости. Размерът на партито ще зависи от възрастта, личността на вашите деца и какви са личните му предпочитания.

 

Искате ли малко или по-голямо парти? Искате ли да поканите приятелите и семейството си или просто приятелите на децата си?

 

Контролен списък за парти теми

Знаете къде ще купонясвате и кои ще са гостите, сега е моментът да изберете вашата тема за партито. За да започнете вашето творчество, разгледайте тези от А до Я на детски парти теми.

 

Ако сте избрали „тъмна“ тема, като вампири или зомбита, не ставайте твърде страшни или прекалено реалистични за малки деца.

 

Контролен списък за артисти и дейности

Най-важният елемент на партито е атмосферата. Тя трябва да бъде забавна и пълна положителна енергия. Тук играчките и занимания играят решаваща роля.

 

Имам:

  • Игри и дейности, които съответстват на темата на партито.
  • Оборудване за заниманията (топки, столове, боя ...)
  • Обособено място за занимания
  • Прост график на дейностите
  • Парти награди, които съответстват на темата на партито

 

Трябва ли да наемете детски артист? Например клоун или магьосник на децата? Искате ли артисти със специално оборудване? Уверете се, че дейностите са подходящи за възрастта. Не разтягайте дейностите твърде дълго. 15 до 20 минути е идеално.

 

 

Контролен списък за храни и напитки

Когато купувате или правите тортата, имайте предвид, че размерът и, следователно, теглото на тортата трябва да бъдат пропорционални на броя на гостите.

 

Освен това, ако сервирате и пълноценно хранене, децата вероятно ще ядат по-малко торта. Не се притеснявайте, другите родители ще се радват да го опитат, когато вземат децата си.

 

Контролен списък със снимки

За да запазите завинаги празника на децата си, снимките са от съществено значение. В днешно време телефоните имат вградена невероятна камера. Ако обаче осветлението е лошо, традиционната камера ще ви служи по-добре.

 

Ще се нуждаете от :

  • Определен фотограф (това може да е приятел или член на семейството)
  • Напълно заредена камера / смартфон
  • Енергийна банка
  • Резервна карта с памет

 

Трябва ли да наемете професионален фотограф?

Ако решите да наемете професионален фотограф, трябва да намерите подходящ. Някои фотографи се специализират в детските рождени дни. Те обикновено са по-добри в улавянето на важните моменти.

 

Не се опитвайте сами да бъдете фотограф. Ще бъдете заети с гостите. Вместо това изберете някой от вашите приятели или професионален фотограф. Не трансформирайте партито във фотосесия. Ще получите най-добрите парти снимки от откровените моменти.

 

Декорациите са едни от най-важните неща за празника на вашето дете

 

Те от своя страна са следните няколко вида :

  • Балони
  • Парти шапки
  • Пластмасови или хартиени покривки
  • Чаши, чинии, салфетки и прибори за хранене
  • Декорации за маси
  • Ножици и лента
  • Стримери
  • Банери
  • Стенни декорации
  • Дворен знак
  • Свещи

 

 

В зависимост от възрастта на децата и темата на партито, свещите може да изглеждат добре. Продължавайте внимателно! Децата имат ли нужда от метални прибори за хранене? Всички вече сме цепели пластмасови прибори за хранене. Ако не планирате само храна за пръсти, помислете дали децата ще се нуждаят от метални прибори за хранене.

 

Колкото по-скоро влезете в планирането на празника на вашето дете, толкова по-щастливи ще бъдат всички. Каквито и опции да изберете, не забравяйте да бъдете в добро настроение и спокойни. Усмивките са неразделна част от добрата атмосфера.

 

Вашето дете ще запомни декорациите на тортата си за рожден ден, игрите и добрите времена, но още по-вероятно е да запомни всички усмивки на лицата на хората.

 

Вдъхновете се от нашите предложения за декорации и украси. Кликнете върху нашите парти продукти и празнувайте. Ако искате вашата сватба, семейно тържество, фирмено парти, предстоящо детско парти или друго празнично събитие с приятели да станат изключителни, вие сте попаднали на правилното място.

 

Помнете в детското парти най-важен е твоят малчуган. Позволете му "да командва парада", правете онова, което то иска и проявявайте инициатива и ентусиазъм във всичките мероприятия.

 

Защото не е важно точно как ще отпразнувате партито на вашето дете. Важно е да накарате детето да се почувства обичано и щастливо, да се почувства специално именно в този ден!

Ивелина (Златева) Ивелина

Ивелина Златева - влогър

Всички статии на Златева

Оцени статията Няма оценкаНяма оценка

Вече сте гласували за статията

Препоръчани статии


Коментари 0 Коментари



Дискусии 0 Отговори към коментарите 0 Абонирали се за тази дискусия 0 Най-гласуван коментар Най-обсъждан коментар 0 Коментирали
Абониране Абониране  ♥
Уведоми ме при

»

СУХО ПЛЪСТЕНЕ ЧРЕЗ ИГЛОНАБИВАНЕ ВЪЛШЕБСТВОТО НА КРЕАТИВНИТЕ КОМПЛЕКТИ За кого е предназначен зеленият аметист?


 

Последни публикации


Силиконови Молдове с Празнични и Тематични Модели - Силиконови Форми за Печене, Незабравими Отливки на Декорации и DIY Проекти
Какво е 3D Писалка и как се работи с нея - Ръководство за Моделиране на 2D и 3D модели и скулптури
Капсулиране на Природата в Нежни Бижута от Епоксидна Смола
Топ 10 Креативни Идеи за Коледни Подаръци за Арт и Крафт Ентусиасти от Всякакви Възрасти и с Различни Умения
Първокласни Материали за Вашите Ръчно Изработени DIY Чанти
ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ МЕЖДУ ЦВЕТОВЕТЕ, ЧАКРИТЕ И КРИСТАЛИТЕ
Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата


 

Последни коментари


Даяна Начева за Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата
Кюркчиева за Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата
Даяна Начева за Дизайнерска и Ръчна Хартия от Индия и Непал за Красиви Арт и Крафт Творения
AG за КАК ДА ИЗРАБОТИМ САМИ КОЛЕДНА ДЕКОРАЦИЯ ЗА ДОМА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА


 

Тагове


Архив

Facebook


© 2004 - 2024 ЕМ АРТ Всички права запазени.