Блог ЕМ АРТ

Топ 10 Креативни Идеи за Коледни Подаръци за Арт и Крафт Ентусиасти От Всякакви Възрасти

Топ 10 Креативни Идеи за Коледни Подаръци за Арт и Крафт Ентусиасти от Всякакви Възрасти и с Различни Умения

 

Топ 5 Коледни Подаръци за Сръчни и Смели Арт и Крафт Любители и 5 Топ Коледни Подаръци за Деца и Тийнейджъри през 2023та Година!

 

     Вече първият сняг не е новост, коледните песни се чуват навсякъде, а трескавата подготовка за Коледните празници кипи и жужи! Всеки търси тези подаръци, които ще донесат най-широките усмивки на своите близки, а намирането на такива не винаги е лесно. Затова, ако сред най-близките ви роднини и приятели от всякакви възрасти има Арт и Крафт любители, тук ще ви предложим 10 прекрасни идеи за вашите коледни подаръци за тях!

 

 

Топ 5 Идеи за Коледни Подаръци за Сръчни и Смели Арт и Крафт Любители

 

1. 3D Писалка за триизмерно рисуване и моделиране

     Силно нашумялата напоследък 3D Писалка за креативно рисуване и моделиране на триизмерни фигурки е сред най-търсените Коледни подаръци за артистични натури!

     Ако искате да зарадвате вашите близки с магическа писалка, която може да създава декоративни 3D фигури, да създава първите прототипи на нови изобретения и да вдъхнете нова представа за артистични възможности, 3D писалките са най-добрият личен подарък, дори и за самите себе си!

 

 

     Тук можете да разгледате нашите предложения както за 3D писалки за триизмерно рисуване, така и за различни видове пластмасови нишки, с които те работят:

      3D писалки, PLA/ABS/PCL филаменти и други креативни комплекти

 

2. Преса за Полимерна Глина – Идеална за Артистична Бижутерия

     Ако имате до себе си някои близки хора, които имат безбройни артистични идеи и бижутерски наклонности, тук ще откриете идеалния коледен подарък за тях!

 

 

     Бижутерският занаят има много почитатели, а бижутата изработени от полимерна глина могат да бъдат в безброй различни артистични решения от своите създатели!

     Тази Преса за Полимерна Глина на Mont Marte и комплект инструменти за глина като подаръци за тази Коледа са силно вдъхновяваща добавка към личното хоби на получателя, а и може лесно да доведе дори и до ново бизнес начинание!

 

3. Пирограф за Артистичния Занаят върху Дървени Фигури и Плоскости

     Пирографията позволява да изработваме огромно разнообразие от изящни дървени творения, и не случайно присъства в списъка ни за прекрасни подаръци за артистични натури.

 

 

     За всеки Арт и Крафт любител рисуването чрез изгаряне на дървените плоскости е магическо преживяване. Такива занаяти носим в сърцата си от много поколения назад! Ако до вас за тази Коледа ще бъдете заобиколени от сръчни и изобретателни бъдещи занаятчии, да подарите хоби пирограф с 5 накрайника може да се превърне в прекрасно начало на нови висоти на древната техника.

 

4. Комплект Професионални Инструменти за Обработване на Кожа

     Изработването на всякакви продукти от кожа е сред най-традиционните занаятчийски професии!

 

 

     Ако сред вашите близки има почитатели на кожени чанти, портмонета, ключодържатели, бижута, и какво ли още не, можете да ги зарадвате за тази Коледа с прекрасен Комплект от Професионални Занаятчийски Инструменти за Обработка на Кожа!

С тези инструменти те ще могат да създават огромно разнообразие от кожени творения: от красиви колани, до кожени облекла и декорации.

 

5. Пълен Комплект за Сухо Плъстене на Вълна

     Сухото плъстене на вълна може да бъде използвано за огромен спектър от ръчно изработени творения, като фигури, декорации, художествени картини, изящни ежедневни домашни потреби, шапки и шалове, бижута…

 

     За това, ако край вас тази Коледа ще присъстват артистични любители на старовремското изкуство чрез сухо плъстене на вълна, един пълен комплект за този занаят като коледен подарък би донесъл искрени усмивки и ново вдъхновяващо предизвикателство за старта на следващата година!

 

 

5 Топ Коледни Подаръци за Креативни Деца и Тийнейджъри

 

1. Прекрасна Картонена Къща за Игра на Малки Деца

     Картонената къщичка е прекрасен коледен подарък за деца! Той може да бъде разкрасен по избор на самото дете, както с изрисувани фигурки, така и с най-разнообразни стикери!

За деца до 7 години, тази картонена къща за игра може лесно да се превърне в тяхното най-любимо място в дома:

Голяма Детска Картонена Къща за Игри и Забавления

 

 

     А за любителите на украсяването на празнични декорации от всякакви възрасти, тук ще откриете и други видове картонени къщи и елхи в различни размери:

Къщи и Елхи от Картон за Коледна Декорация

 

2. Комплект Забавни Хартиени Топки с Различни Фигурки

     Тези креативни крафт комплекти са страхотни подаръци за по-млади деца! С тях ще можете да прекарате приятни и забавни мигове заедно, за да изработят собственоръчно симпатични хартиени топки с различни фигурки – като принцеси, дракони и рицари, различни животни и дори приказни русалки!

 

 

Съвет: Тук можете да откриете и чудесни комплекти за създаването на красиви коледни топки от хартия, прекрасни за коледните празници!

 

3. Комплект „Направи си сам“ Капан за Сънища

     Нашите разноцветни комплекти за изработване на Капан за Сънища са подходящи за коледни подаръци за артистични натури от всякакви възрасти!

 

 

     В групата „направи си сам“ креативни комплекти ще откриете разнообразие от комплектувани цветни пера, мъниста и всичко останало, необходимо за ръчната изработка на вашите Капани за Сънища. Те са красива декорация във всеки дом, и винаги помагат на своите притежатели да спят спокойно и щастливо, изгонвайки злите кошмари!

 

4. Комплекти Материали за Създаване на Уникално Красиви Скрапбук Албуми

     Комплектите за „Направи си сам“ Скрапбук Албуми са чудесен избор за празничен подарък – те са пълни с декоративни материали, с които да се запазят за дълго най-щастливите моменти в живота!

 

Комплектите съдържат разнообразие от цветни листи, рамки, лепящи стикери, панделки, изкуствени цветчета и какво ли още не!

     Можете да разгледате и други подобни листи от дизайнерска хартия <<тук>>.

 

5. Комплекти за Рисуване по Номера и Диамантени Гоблени

    Както Диамантените гоблени, така и комплектите за рисуване по номера са прекрасен вариант за коледни подаръци, както за тийнейджъри, така и за пораснали бъдещи художници!

 

     Тези комплекти помагат създаването на разкошни картини и гоблени, без да се налага сами да създавате всички елементи в тях. Можете да избирате най-различни картини и от двата вида комплекти, в разнообразие от размери, за да изберете спокойно най-подходящите за своите коледни подаръци!

 

 

Съвет: Ако вече няколко от тези коледни подаръци са ви се сторили като добро решение, но не е лесно да изберете кое, имаме две предложения за Вас:

  1. В онлайн сайта или физическите магазини на ЕМ АРТ можете да разгледате огромно разнообразие от не-споменати тук Арт и Крафт материали и комплекти!
  2. Освен това, не забравяйте, че можете да подарите на своите близки за тази Коледа и Подаръчни Ваучери, които те сами да могат да изберат в какви конкретни продукти да вложат.

 

     Е, надяваме се, че избора на идеалните коледни подаръци за вашите артистични и креативни приятели се е оказал по-лесен, отколкото сте очаквали. Каквито и подаръци да подарите и получите, не забравяйте да се забавлявате на празника!

Daya (Daya) Daya

Аз съм огромен почитател на създаването на нови красоти, без значение дали с мъниста, лист и химикал, платно и акрил, или прежда. Всеки вид изкуство или ръчна изработка на нещо ново и уникално носи още вдъхновения! Ако и вие сте любопитни какво още можем да изработим и измайсторим с крафт и арт материали, следете новостите в блога и разбира се, споделете идеите си!

Всички статии на Daya

Оцени статията 5.00/5 от 3 оценки.

Вече сте гласували за статията

Препоръчани статии


Етикети/Тагове


Коментари 0 Коментари



Дискусии 0 Отговори към коментарите 0 Абонирали се за тази дискусия 0 Най-гласуван коментар Най-обсъждан коментар 0 Коментирали
Абониране Абониране  ♥
Уведоми ме при

»

ИДЕИ ЗА КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ СЪС САНТИМЕНТАЛНА СТОЙНОСТ Взаимодействието между Цветовете, Чакрите и Кристалите БИЖУТА С ПЕРЛИ И СЕДЕФ ЗА ОСЛЕПИТЕЛНА ВИЗИЯ


 

Последни публикации


Силиконови Молдове с Празнични и Тематични Модели - Силиконови Форми за Печене, Незабравими Отливки на Декорации и DIY Проекти
Какво е 3D Писалка и как се работи с нея - Ръководство за Моделиране на 2D и 3D модели и скулптури
Капсулиране на Природата в Нежни Бижута от Епоксидна Смола
Топ 10 Креативни Идеи за Коледни Подаръци за Арт и Крафт Ентусиасти от Всякакви Възрасти и с Различни Умения
Първокласни Материали за Вашите Ръчно Изработени DIY Чанти
ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ МЕЖДУ ЦВЕТОВЕТЕ, ЧАКРИТЕ И КРИСТАЛИТЕ
Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата


 

Последни коментари


Даяна Начева за Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата
Кюркчиева за Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата
Даяна Начева за Дизайнерска и Ръчна Хартия от Индия и Непал за Красиви Арт и Крафт Творения
AG за КАК ДА ИЗРАБОТИМ САМИ КОЛЕДНА ДЕКОРАЦИЯ ЗА ДОМА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА


 

Тагове


Архив

Facebook


© 2004 - 2024 ЕМ АРТ Всички права запазени.