Блог ЕМ АРТ

ЛАСТИЧКИ ЗА ПЛЕТЕНЕ - НОВИЯ СВЕТОВЕН ХИТ

ЛАСТИЧКИ ЗА ПЛЕТЕНЕ - НОВИЯ СВЕТОВЕН ХИТ

 

Знаете ли за новата мания, която завладя света?

 

Комплекта аксесоари от ластици за плетене на гривни, ключодържатели и какво ли още не. Това е така, защото с негова помощ могат да се направят различни, интересни и разноцветни гривни, които са много модерни. И повярвайте ни, почти всички момичета правят точно това.

 

Защото е интересно!

 

Защото е забавно!

 

Защото е вълнуващо!

 

Какво представляват ластичките за плетене и малко история за тях

 

Интересно е да се отбележи, че всичко с тази мания за гривни от ластици се поражда от 45-годишния бивш инженер Nissan Cheong-Choon Ng, имигрант в Съединените щати от китайски произход, който искал да помогне на дъщерите си да направят по-интересни гривни.

 

Затова той инвестира всичките си спестявания от 10 000 долара и направи поръчка за ластици от Китай. И днес, три години по-късно, той има 130 милиона долара от това доходоносно начинание. Манията за плетене на гривни от ластици не завършва само с гривни, а има и отражение в модата

 

Комплектите за плетене от ластици е подходящ за деца на възраст над 8 години. Експертите казват, че плетенето с ластици развива умения у децата като креативност, фина моторика, концентрация, постоянство и работа в екип.

 

И така, този комплект за плетене на гривни и други проекти от ластици ще бъде чудесен подарък за вашето дете, а защо не се присъедините към това прекрасно занимание и да развихрите въображението си?

 

Обикновени гривни от ластички „Направи си сам“ - не се изисква тъкачен стан! Гривните с ластички са в мода днес, макар че се обзалагаме, че никога не сте осъзнавали, че са толкова лесни за правене?

Въоръжени само с няколко молива и куп ластици в избраните от вас цветове, ще можете да направите тези разкошни модни аксесоари толкова бързо, че скоро ще ги подарите на семейството и приятелите си без повод!

 

Децата ще упражняват своите математически умения и фини двигателни движения, докато се забавляват с приятели и се наслаждават на красивите резултати от упоритата си работа.

 

Просто следвайте предоставените инструкции стъпка по стъпка и скоро ще имате голямо разнообразие от забавни бижута, които да споделите с приятели и семейството - правенето на нещата с тъкачния стан е също толкова забавно, колкото и носенето им!

 

Освен ако не сте зимували в пещера през последните години, сте чували всичко за лудостта на гривната с ластик. Момичетата и момчетата обичат да правят гривни, колиета и да, прелести! Има много, много прелести с ластици, много с видео уроци, които показват на вас и вашите деца стъпка по стъпка как да ги направите.

 

Независимо дали на ръка или с плетене на една кука, правенето на обеци с ластици е забавление както за момчета, така и за момичета! Те са чудесни за окачване на гривните на вашата гумена лента, колие, раници и ключодържатели. Правят забавни подаръци и за приятели и семейство!

 

Ластиците за плетене са много интересен начин за стимулиране въображението на децата. Те се забавляват и едновременно с това създават уникални украшения за себе си и своите приятели. Гордостта, че могат да създадат чудесен подарък и то докато се забавляват, е неизмерима.

 

С ластички за плетене:

  • Се стимулира въображението и креативността на децата.
  • Може да се създадат различни украшения – колиета, гривни, пръстени и
  • други.

 

За да направите тази вълнуваща работа, няма да ви трябват твърде много материали. Първо, това е малка дъвка (така наречената тъкан лента). Цветът на ластичките може да бъде абсолютно всичко. Изглежда интересна алтернатива на два цвята, както и гривни от разнообразни ластички с различни ярки цветове. И второ, имате нужда от S-образна скоба.

 

Този нов вид ръкоделие завладява света чрез наличието на материали и лекотата на изпълнението на техниката. Страстта за тъкане от кастички е характерна за момичета и момичета, която по този начин може да се наслаждава не само от процеса, но и от резултата, получен под формата на нови ярки аксесоари.

 

Какво е предназначението на ластичките за плетене?

 

В края на краищата, всяко момиче мечтае за голям брой уникални и оригинални аксесоари, които могат да бъдат доставени на всеки заедно с подходящи цветове. В това отношение тази страст ще достави истинското удоволствие на модата - те ще получат много красиви, уникални, ярки гривни, огърлица, пръстени, обеци, катаклифиди и дори покрития на мобилен телефон.

Ако за първи път взимате комплект за тъкане от ластички, започнете това хоби от най-простите схеми. Еластичното плетене не се ограничава само до бижутата, но се простира и в света на модата.

Запалените му фенове са готови да създадат всичко - от сандали до бански костюми до може би най-известната рокля от 20 хиляди ластика. През юни била продадена в eBay за £ 170 000 при начална цена от £ 50.

Принципът при създаването на украшения с ластици е същият като при плетенето. Ластиците трябва да са малко по-дебели и значително по-здрави от тези, които се продават за коса. Те се нанизват в определена последователност с помощта на специален стан, специална прашка или с пръстите на ръката - някои използват дори моливи или щипки за простиране.

 

Сладки гривнички изплетени от малки цветни ластичета е последната мода сред децата по света. От най-простите модели, до много много сложни плетеници направени с голямо внимание носят дори родителите, а и не само.

Подобни прекрасни гривнички носят и актрисата Джулия Робъртс, папа Франциск и Дейвид Бекъм! Всички те са завладени от магията на плетенето – новата световна мания наречена Loom.

 

Сигурни сме, че и доста от вас са завладени от тази магия и можете да ни разкажете много за нея. Има много хиляди начини за плетене на тези красиви гривнички, някои от които си стават истински произведения на изкуството.

Да не говорим, че освен гривнички можете да си изплетете и пръстени, медальони, калъфчета за телефон, да не говорим, че сме виждали шапки, шалове, ръкавици и още много други неща.

Единственото, което трябва да направите, за да станете истински плетач на шедьоври е да имате комплект от цветни ластичета. Ако имате толкова много гривнички, че вече сте се зарили с тях, не се отчайвайте имаме една много интересна идея за вас. Защо не си направите подскачащи топчета от цветни ластици? По-лесно дори от гривните!

Ивелина (Златева) Ивелина

Ивелина Златева - влогър

Всички статии на Златева

Оцени статията 3.00/5 от 2 оценки.

Вече сте гласували за статията

Препоръчани статии


Коментари 0 Коментари



Дискусии 0 Отговори към коментарите 0 Абонирали се за тази дискусия 0 Най-гласуван коментар Най-обсъждан коментар 0 Коментирали
Абониране Абониране  ♥
Уведоми ме при

»

Пътешествието на Аквамарина през вековете ПРЕЧИСТВАНЕ И ЗАРЕЖДАНЕ НА ГРАНАТ ПРИКАЗНИЯТ СВЯТ НА ХАУЛИТ


 

Последни публикации


Силиконови Молдове с Празнични и Тематични Модели - Силиконови Форми за Печене, Незабравими Отливки на Декорации и DIY Проекти
Какво е 3D Писалка и как се работи с нея - Ръководство за Моделиране на 2D и 3D модели и скулптури
Капсулиране на Природата в Нежни Бижута от Епоксидна Смола
Топ 10 Креативни Идеи за Коледни Подаръци за Арт и Крафт Ентусиасти от Всякакви Възрасти и с Различни Умения
Първокласни Материали за Вашите Ръчно Изработени DIY Чанти
ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ МЕЖДУ ЦВЕТОВЕТЕ, ЧАКРИТЕ И КРИСТАЛИТЕ
Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата


 

Последни коментари


Даяна Начева за Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата
Кюркчиева за Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата
Даяна Начева за Дизайнерска и Ръчна Хартия от Индия и Непал за Красиви Арт и Крафт Творения
AG за КАК ДА ИЗРАБОТИМ САМИ КОЛЕДНА ДЕКОРАЦИЯ ЗА ДОМА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА


 

Тагове


Архив

Facebook


© 2004 - 2024 ЕМ АРТ Всички права запазени.