Блог ЕМ АРТ

3 ТОП ИДЕИ ЗА ВРЕМЕННА УКРАСА НА СТЕНА НА ИЗГОДНА ЦЕНА

3 ТОП ИДЕИ ЗА ВРЕМЕННА УКРАСА НА СТЕНА НА ИЗГОДНА ЦЕНА

Наематели сте на ново жилище и трябва бързо да измислите временно решение за украса на стените? Ние от ЕМ АРТ имаме невероятни предложения за Вас, как да се справите блестящо и да се радвате на резултатите си.

 

И това съвсем не е всичко...Вие не само ще се сдобиете с стилна и приятна украса за стена, но и няма да похарчите много пари. Материалите и идеите от ЕМ АРТ са неустоими решения за всеки, които иска да се сдобие с бърза украса за стената.

 

Предложение 1

 

Как да си направим пискюли за декор на стена?

 

Ако обичате бохемски течащи парчета и се нуждаете от декорация за вашето пространство, този проект е идеален за вас. Завесите за стена с естествена текстура са супер модерни през този сезон, особено тези с цветове.

 

Ето един забавен и лесен начин да направите омбре пискюли, висящ декор за стените във вашия дом или офис.

 

Материали, от които се нуждаете, за да направите пискюлите:

 

Стъпка 1: Опаковане на преждата

За да създадете пискюлите, вземете книгата и задръжте края на преждата в горната част на книгата. След това увийте преждата около книгата отгоре надолу около 25-30 пъти.

 

Стъпка 2: Техника на рязане

Изрежете преждата от едната страна на книгата и вземете лентите от прежда и съчетайте краищата заедно. След като направите това, отрежете около 5 инча допълнителна прежда и използвайте тази нишка, за да увиете и завържете върха на пискюла. Отрежете всички парцаливи краища на пискюлите.

 

Стъпка 3: Повторете техниката на рязане в зависимост от размера на проекта

Повторете тези стъпки и създайте още 6 пискюла. Трябва да имате общо 7 пискюла.

 

 

Стъпка 4: Процес на рисуване

Следвайте инструкциите на кутията как да приготвите багрилото. След като сте подготвили багрило, сте готови да потопите пискюлите си.

 

Стъпка 5: Постигнете външния вид на омбре

За да постигнете омбре вид на вашите пискюли, първо потопете 4 инча от крайните пискюли в багрилото за 10 секунди. След това внимателно вземете пискюла, оставяйки само 2 инча от върха в боята за 2 минути (оставете го да виси на ръба на контейнера).

 

Когато приключите с обагрянето на всичките ви пискюли изцедете излишната вода и закачете да изсъхнат.

 

Стъпка 6: Добавете низ за окачване

Добавете струната върху пискюлите, след като пискюлите ви изсъхнат. Нарежете 25 инча връв и прокарайте през отвора в горната част на пискюла, свържете двата края на връвта и завържете двойна вратовръзка, за да закрепите пискюла.

 

Стъпка 7: Закачете от дървен дюбел

Хванете дървения дюбел и започнете от средата на дюбела и завържете двойно един от пискюлите (този пискюл трябва да е най-дългият пискюл). Оттам продължете да завързвате пискюлите върху дървения дюбел, за да създадете тази V-образна форма и да изрежете всяка допълнителна струна (имайте предвид, че дължината трябва да бъде равномерна от всяка страна).

 

Стъпка 8: Изберете височината

Изрежете 30 инча от кордата и завържете всеки край на нишката към краищата на дървения дюбел.

 

Стъпка 9: Закачете красивите пискюли на стената

Вие сте готови! Закачете красивото си творение с пискюли на която и да е стена, която изберете.

 

 

Предложение 2

Макраме стенните завеси дават на вашето пространство безброй различни начини да добавите малко текстура към вашия хол, спалня, антре и списъкът продължава. Макраме (за разлика от плетенето на една кука) включва връзване на възли в дадено влакно, докато плетене на една кука включва създаване на бримки с прежда.

 

И двата метода водят до твоерение, което се чувства едновременно органично и сложно - и абсолютно идеално за тези, които ценят бохемските вибрации.

 

Независимо дали търсите лесен начин за интегриране на някаква текстура във вашата квартира или просто добавяне на уникално парче вместо табла, тази хитра тенденция със сигурност ще допълни вашето съществуващо декориране на дома.

 

Заедно с килимите за боядисване и махорката, макрамето - текстилно изкуство, базирано на възли - е една от няколкото естетически тенденции от 70-те години на миналия век, които са репопуларизирани от домашния декор на Бохо, включително възли на растителни закачалки и текстурирани възглавници.

 

Ако времето на пандемията ви е вдъхновило да научите практическо хоби, да направите нещо цветно за вашата празна стена или да окачите растението си малко по-близо до слънцето, ние ще Ви предложим да си набавите консумативи на съвсем ниска цена и да започвате.

 

Макраме юта 1,5мм 3 ката

 

Халки метал

 

Едно от удоволствията на макрамето е, че всъщност няма набор от правила; можете да закачите изкуството си от всичко, стига да е достатъчно здраво независимо дали дървени дюбели, месингови пръстени и S куки, всички с различни размери, като подходящи опции, които можете да използвате, за да закачите за растения или окачване на стената.

 

Овал дърво дупка 4 мм цветни

 

Мънистата добавят цвят или текстура към вашето окачване на макраме, въпреки че трябва да се уверете, че отворът за мъниста е достатъчно голям, за да пасне на избраното от вас въже.

 

Намерете подходящите за Вас мъниста сред огромния избор от ЕМ АРТ, можете да вземете и малко конци и да пришиете по-малки мъниста от външната страна на това, което правите.

 

Комплект конци за шиене АСОРТЕ

Мънисто дърво куб

 

Предложение 3

 

Абстрактен декор за стена с оригами

 

СТЪПКА 1: Материали и инструменти

 

Дебела хартия

Молив

Пистолет за топъл силикон

 

СТЪПКА 2: Подготовка

Първо трябва да скицирате формата, която искате, това ще ви помогне да преброите колко триъгълника искате да направите и да знаете колко да направите от всеки цвят.

 

СТЪПКА 3: Сгъване на първата ви пирамида

Добър съвет, който можем да ви дадем е, че първо можете да се упражнявате на някаква нормална хартия, докато се почувствате комфортно с процеса, ще ви отнеме около 5 опита докато се почувствате готови.

 

Когато се почувствате удобно със сгъваемите пирамиди, можете да започнете да сгъвате всеки квадрат, който сте изрязали по-рано, за да оформите точния брой пирамиди, от които се нуждаете, за да направите този проект.

 

СТЪПКА 4: СВЪРЗВАНЕ НА 2 ПИРАМИДИ ЗАЕДНО

Ще ги свържете заедно чрез горещо залепване на триъгълните удължени части. Не използвайте много горещо лепило или ще се сгъне!

 

СТЪПКА 5: НАПРАВЕТЕ НАСТРОЙКАТА ЗА ОКАЧВАНЕ

Сега можете да подготвите парчето за окачване, можете да направите и залепите тази форма, подобна на „M“, или всяка друга форма, която виждате, че тя ще поддържа по-добре вашето парче.

 

СТЪПКА 6: ЗАКАЧАНЕ НА ВАШИЯ ПРОЕКТ

Тук всъщност можете да закачите парчето с всеки метод, който искате, ние ви съветваме да използвате горещо лепило, за да го залепите за стената, можете да използвате винтове или друг метод, който ви харесва.

 

Ако ще го залепите както Ви съветваме, не забравяйте да нанесете лепилото върху опорната част, която сте направили, а не на истинските пирамиди.

 

Какво е Оригами? Родината на това изкуство е Китай, но се смята за японско.

Защо? И така, какво е оригами? Най-общо казано – изкуството да създаваш образи, сгъвайки хартия.

 

Думата „оригами“ идва от японски – oru означава сгъвам, а kami – хартия. Това разбира се не е случайно, тъй като известен вероятно и на индианците факт е, че оригами се смята за класическо японско изкуство – което, всъщност не е съвсем така.

 

Противно на общоприетата заблуда, оригами не е измислено в Япония. Както повечето „традиционно“ японски творения, то всъщност произлиза от Китай. Счита се, че оригами е възникнало скоро след изобретяването на хартията (I-II в.), но това са по-скоро предположения, които са несигурни писмени доказателства.

Ивелина (Златева) Ивелина

Ивелина Златева - влогър

Всички статии на Златева

Оцени статията Няма оценкаНяма оценка

Вече сте гласували за статията

Препоръчани статии


Коментари 0 Коментари



Дискусии 0 Отговори към коментарите 0 Абонирали се за тази дискусия 0 Най-гласуван коментар Най-обсъждан коментар 0 Коментирали
Абониране Абониране  ♥
Уведоми ме при

»

ДЪРВЕНИ ЕЛЕМЕНТИ - ЕДНА ВЕЧНА ТЕНДЕНЦИЯ ЗА ВАШИЯ ДОМ Какво символизира тюркоазената висулка и как да я комбинираме Аквамарин


 

Последни публикации


Силиконови Молдове с Празнични и Тематични Модели - Силиконови Форми за Печене, Незабравими Отливки на Декорации и DIY Проекти
Какво е 3D Писалка и как се работи с нея - Ръководство за Моделиране на 2D и 3D модели и скулптури
Капсулиране на Природата в Нежни Бижута от Епоксидна Смола
Топ 10 Креативни Идеи за Коледни Подаръци за Арт и Крафт Ентусиасти от Всякакви Възрасти и с Различни Умения
Първокласни Материали за Вашите Ръчно Изработени DIY Чанти
ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ МЕЖДУ ЦВЕТОВЕТЕ, ЧАКРИТЕ И КРИСТАЛИТЕ
Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата


 

Последни коментари


Даяна Начева за Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата
Кюркчиева за Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата
Даяна Начева за Дизайнерска и Ръчна Хартия от Индия и Непал за Красиви Арт и Крафт Творения
AG за КАК ДА ИЗРАБОТИМ САМИ КОЛЕДНА ДЕКОРАЦИЯ ЗА ДОМА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА


 

Тагове


Архив

Facebook


© 2004 - 2024 ЕМ АРТ Всички права запазени.