Блог ЕМ АРТ

Нашите най-добри идеи за летни декорации

Нашите най-добри идеи за летни декорации

Кога е моментът да прехвърлите декорацията на дома си от пролетта към лятото? Тъй като температурите започват да се повишават от началото до средата на юни, внесете нотки на лятото във вашето жизнено пространство. Освежете интериора на стаята си с ръчно направени декорации в жълт, оранжев, розов или син цвят.

 

Приветствайте топлото време с веселие и вълнение, докато актуализирате интериора си с колоритен и олекотен външен вид това лято. С тези идеи от ЕМ АРТ за декорация можете лесно да трансформирате скучно изглеждащото жилищно пространство в релаксираща и светла уютна обстановка.

 

Лятото е всичко за плажа, забавлението и удоволствието на открито. Направете вашия дом или апартамент да изглеждат като красива лятна къща на плажа или крайбрежна вдъхновена вила.

 

Много от нас често предполагат, че преобразяването на дома ще струва много. Истината е, че всъщност не трябва да харчите много за тези идеи за лятна къща за преобразяване на дома. Просто трябва да проявите креативност и да използвате някои от тези най-яки идеи за декорация на вашия дом.

 

Важно е да имате предвид, да не прекалявате с темата. Комбинирайки някои неутрални акценти с някои цветни декорации, можете творчески да придадете съвременен и жив вид на вашия интериор за летния сезон.

 

1. Цветни летни и цветни хартиени цветя

 

Изненадващо, тези красиви цветя от тъкан хартия могат да бъдат чудесен декор. Тези хартиени цветя са много евтини и лесни за направа. Материалите, от които се нуждаете, са цветна хартия, телбод и ножици. Само с няколко стъпки можете да създадете тези прекрасни цветя.

 

Има много идеи за изработване на цветя от хартия и можете да ги включите във вашия проект за декор на лятната стая. Тези цветя са идеален избор за централни елементи, вази за цветя, сувенири за врати и гирлянди за поводи и специални декорации за партита.

 

За да ви придаде нов вид цветето от хартия, използвайте блясъци, панделки и дори хартиени листа. Намерете всички необходими консумативи, както в физическите магазини на ЕМ АРТ, така и онлайн.

 

 

2. Фото гирлянди и лятна мантия

 

Донесете вашите летни спомени в дома си, като създадете фото гирлянд с тези идеи за лятна къща. Изберете някои от вашите стари снимки от лятното часово време, вашите семейни портрети в цветни градини или близо до плажа за този венец.

 

Добавете няколко стари пощенски картички и перли, за да придадете на този венец привлекателен вид. Правенето на този снимков гирлянд е лесно и забавно. Работете заедно с вашите деца и любим човек, за да направите този красив летен декор за вашия дом.

 

Закачете го в стая с вдъхновен от плажа летен декор или на входа. Създайте фон с дървени елементи, за да окачите гирляндите си и добавете няколко перли или изкуствени цветя, за да съответстват на темата. Намерете всички нужни материали в пространството на  ЕМ АРТ на изключително изгодни цени.

 

3. Летен дизайн на въртележки

 

Феновете на хартията с въртящо се колело винаги са свързани с летните ни детски спомени. Създайте изключителен букет с някои ръчно изработени въртящи се колела, за да добавите цвят на вашето жилищно пространство.

 

Тези хартиени перки са лесни за изработка. Всичко, от което се нуждаете, е разнообразие от цветни картони, ножици и няколко кръгли закопчалки. Използвайте няколко проводника, за да създадете стеблото на въртящото се колело и сте готови.

 

Тези красиви въртящи се колела могат да бъдат направени с различна дължина, за да запълнят вазата Ви. Този централен елемент прави перфектен летен декор. Изберете някои необичайни летни нюанси или смели цветове за вашите въртящи се колела. Поставете тази ваза където искате и със сигурност ще получите великолепно лятно настроение.

 

4. Хартиени фенери

 

Тези цветни фенери не само изглеждат страхотно, но и са лесни за изработка. Добавете цвят и нотка на японски стил към дома си това лято с тези цветни фенери за хартия от летен дизайн. Този лесен проект „направи си сам“ е забавен за всеки от вашето семейство.

 

Вземете няколко от тези фенери от бяла хартия, за да започнете с този проект. Изберете оранжеви, жълти или розови цветни хартии за летния фенер. Тези цветни фенери за летен дизайн могат да се използват и на закрито и на открито.

 

За лятно тематично парти тези фенери правят идеален декор за дома. Добавете ленти сатен рипс с лятна тематика за невероятен ефект. Всички  нужни материали ще намерите в ЕМ АРТ на достъпни цени.

 

5. Флорален венец за врата

 

Венецът не е само за есента или Коледа. Можете да създадете красив флорален венец и за вашите летни декорации. Използвайте венец от клонки, за да започнете с този проект „Направи си сам“.

 

Залепете със топъл силикон няколко изкуствени слънчогледа към венеца и го украсете с някои съвпадащи панделки и украшения. Ако обичате цветовете, добавете цветя с различни цветове и размери.

 

Ярко жълтите цветя и летните цъфтежи изглеждат страхотно на този венец на вратата. Вместо да избирате пастелни цветя, изберете смелите цветове. Това ще бъде идеален преход от пролетта към лятото. Тази неутрална и смела комбинация от цветове на летния венец ще изглежда страхотно на тъмно оцветената врата.

 

6. Цветна възглавница с флорален акцент

 

Декоративните възглавници могат да подчертаят летния тематичен декор на дома и дизайна на дома. Тази акцентирана възглавница „направи си сам“ с 3D флорален дизайн ще добави цвят във вашия хол. От какво се нуждаем? За начало изберете бяла или неутрална калъфка за възглавница.

 

Изберете филц от три живи цвята. Можете да изрежете дискове, за да направите венчелистчета от филцовите тъкани. Залепете венчелистчетата със топъл силикон в кръг и създайте пълноцъфтялото цвете на покривката на възглавницата си.

 

Тази акцентна възглавница работи чудесно в неутрална тематична всекидневна. Можете също така да съчетаете цвета с вашия килим, завеси и осветление, за да завършите вашата тема. Тази флорална възглавница прави перфектен акцент на летния декор на дома. В крайна сметка лятото е свързано само с цвят и свежест.

 

7. Плажен декор с перли в стаята

 

Спомнете си онези сладки декори на крайбрежните вили в някои от тези ваканционни къщи на плажа. Тези декори от перли са перфектен избор за преобразяването на вашата лятна стая. Тези зашеметяващи декорации ще са красиво ръчно изработени с някои от най-добрите органични съкровища.

 

Добавете малко елегантност и красота към интериора на дома си с помощта на перлени изкушения за лятна декорация, вдъхновени от плажа. Направете дома си релаксиращо убежище и добавете няколко готини декорации това лято. Всичко от което се нуждаете е перлени елементи от ЕМ АРТ.

 

8. Цветна декорация за ваза с блясък

 

За цветна лятна декорация на закрито не е нужно да харчите много за закупуване на вазите. Използвайте няколко прозрачни стъклени вази и залепете върху тях няколко блясъка. Тези лъскави вази могат да се използват за вашата лятна декорация на дома.

 

Можете да добавите свежи цветя към тези вази или да направите няколко хартиени цветя от картон и филцова тъкан. Създайте стъблото със тел в зелено, за да му придадете естествен вид. Извийте стъблата на цветята и ги добавете към тези ръчно изработени вази с видове брокати от ЕМ АРТ.

 

Дръжте ги на масата, страничните маси и конзолите или над камината. Тези красиви бляскави вази също са идеална декорация за парти. За тематично лятно парти можете да използвате тези сладки малки бляскави вази с ръчно изработени цветя от хартия като част от вашата парти украса.

Ивелина (Златева) Ивелина

Ивелина Златева - влогър

Всички статии на Златева

Оцени статията Няма оценкаНяма оценка

Вече сте гласували за статията

Препоръчани статии


Коментари 0 Коментари



Дискусии 0 Отговори към коментарите 0 Абонирали се за тази дискусия 0 Най-гласуван коментар Най-обсъждан коментар 0 Коментирали
Абониране Абониране  ♥
Уведоми ме при

»

ПЪТЯТ КЪМ РАЗПОЗНАВАНЕ НА ЕСТЕСТВЕН КАМЪК ЦЕННИ ПРЕПОРЪКИ ЗА ИЗБОР НА ЕСТЕСТВЕН КАМЪК ЗА ПОДАРЪК Как да разпознаем истинският оникс?


 

Последни публикации


Силиконови Молдове с Празнични и Тематични Модели - Силиконови Форми за Печене, Незабравими Отливки на Декорации и DIY Проекти
Какво е 3D Писалка и как се работи с нея - Ръководство за Моделиране на 2D и 3D модели и скулптури
Капсулиране на Природата в Нежни Бижута от Епоксидна Смола
Топ 10 Креативни Идеи за Коледни Подаръци за Арт и Крафт Ентусиасти от Всякакви Възрасти и с Различни Умения
Първокласни Материали за Вашите Ръчно Изработени DIY Чанти
ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ МЕЖДУ ЦВЕТОВЕТЕ, ЧАКРИТЕ И КРИСТАЛИТЕ
Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата


 

Последни коментари


Даяна Начева за Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата
Кюркчиева за Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата
Даяна Начева за Дизайнерска и Ръчна Хартия от Индия и Непал за Красиви Арт и Крафт Творения
AG за КАК ДА ИЗРАБОТИМ САМИ КОЛЕДНА ДЕКОРАЦИЯ ЗА ДОМА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА


 

Тагове


Архив

Facebook


© 2004 - 2024 ЕМ АРТ Всички права запазени.