Блог ЕМ АРТ

УДИВИТЕЛНИ КАРТИЧКИ ЗА СВАТБЕН ДЕН

УДИВИТЕЛНИ КАРТИЧКИ ЗА СВАТБЕН ДЕН

Насочени сте към сватба? Защо не направите ръчно изработена картичка? Булки и младоженци ще оценят времето и специалните усилия, които сте положили, за да изработите оригинална поздравителна картичка. Най-хубавото от всичко е, че чувствата вътре в картичката наистина ще са от сърцето ви.

Важно е да изберете правилната форма и размер на картичката за предтоящата сватба много преди да стигнете до пощенската кутия или момента на връчване.

Всяка година в света на сватбите идват новите тенденции и въпреки, че класиката винаги е актуална, ни се иска да обърнем внимание на нещо ново и интересно. Картичката трябва да загатва за темата на сватбата и да отразява вашето настроение и емоции. Вижте някои идеи за стил на картички за сватбен ден.

 

АКВАРЕЛНО ВДЪХНОВЕНИЕ

Чувство на лекота, възможност за полет и безгранична радост – това са емоциите, които предизвикват акварелните картички. Когато избирате дизайна можете да използвате ярки, динамични мотиви, които вдъхновяват въображението или да заложите на пастелните тонове, създаващи усещане за романтика. Перфектното допълнение ще бъдат цветята – леки и невероятно нежни.

 

БОХЕМСКА ЯРКОСТ

При картички в Бохо стил се използват ярки и богати цветове, които създават усещане на щастие и радост. Не се страхувайте да развихрите въображението си. Чувствайте се свобдони да експериментирате с различни текстури, цветове, необичайни предмети.

За този стил картички абсолютно оправдано е използването на платове, ресни, мъниста и дантели. В същото време картичка в Бохо стил може да бъде и много опростена. В този случай, тя е изработена от картон и е украсена с цветя и ненатрапчиви пера.

 

ПАСТЕЛНА ПРИКАЗКА

Картичка в пастелни цветове е страхотен избор за всяка сватба. Нейният дизайн се характеризира със своята сдържаност и обраност. Изберете цвета на картичка в тон с тържеството и бъдете сигурни, че всички ще оценят добрият ви вкус. Най-популярните нюанси за тази година ще бъдат мента и лавандула.

Поздравителните картички са страхотно изобретение. Поздравителните картички са нуждите и творенията на човешкия инстинкт. Там, където има тълпи, ще са необходими поздравителни картички, а различни хора ще имат нужда от различни поздравителни картички.

В общуването на хората предаването на емоции не само изисква общуване от сърце до сърце, но също така изисква физическо представяне.

Следователно, в днешния непрекъснато ускоряващ се ритъм на живота, по случай празници, хората може да пожелаят да вземат химикалка, така че любовта и мислите да са не само скрити в сърцето, но и да ги изкажат чрез картички. За много от хората, получаването на поздравителна картичка е незаменимо щастие.

 

Топ 3 идеи на картички за сватбения ден

Научете как можете да правите ръчно изработени 3D поздравителни картички, като следвате заедно с този лесен урок с инструкции от ЕМ АРТ.

 

Идея 1

Обемните картички изглеждат много красиви. Такъв подарък ще бъде оценен от младоженците. Можете да създадете триизмерна картичка с помощта на изскачащата техника и да я подарите любимите хора.

 

На първо място, трябва да подготвите всичко необходимо:

 

 

 

 

 

Първо нарисувайте модел на цветя. Сега може да бъде прикрепена към хартия от всякакъв цвят и да изрежете 5 еднакви части. Всяка се сгъва наполовина, след което се изправя.

Покрийте половината от едната част от вътрешната страна с лепило, докато се огъне, и залепете половината от втората част към нея. Всички 5 части на цветята да бъдат залепени по същия начин.

Самата картичка може да бъде направена под формата на букет. За това от картон се изрязва правоъгълник, сгънат наполовина. Сега от долната част до върха излишъкът се отрязва диагонално и се получава триъгълна пощенска картичка. Отгоре с ножицата трябва да направите ръба на вълнообразна форма.

Обемното цвете ще се придържа точно в средата, от него има стъбло, разположено точно на завоя. Според шаблона можете да нарисувате розови листенца и да залепите това в центъра на картата.

Когато картичка за повод сватба бъде представена на младоженците, те ще бъдат много щастливи. В крайна сметка, тя ще бъде направена от ръката на любимо приятел, в допълнение, обемните картички изглеждат много впечатляващи. Раждането на такъв хартиен шедьовър ще съвпадне с празника.

 

Идея 2

Следващата идея за картичка за сватбен ден е лесен и красив. Черният цвят се свързва с елегантност и изтънченост, докато среброто символизира блясък, грация и модерност. Перфектен за днешната сватбена двойка.

Всичко, което трябва да направите, е да сгънете, изрежете и залепите украшения, за да направите сватбена поздравителна картичка, която с гордост ще представите. Ако използвате перфоратор или пънчове, още по-лесно е да постигнете фантастични резултати.

 

Оборудване / Инструменти :

 

 

Материали :

 

Инструкции

Нарежете картата по размер. Можете да направите тази картичка от всеки сребърен и бял геометричен тематичен картон; има много красиви хартиени дизайни, от които да избирате в магазините на ЕМ АРТ.

Използваният от нас картон се продава в богата гама от размери и цветове. Измерете и маркирайте 8,5 x 11-инчов правоъгълник на задната страна на хартията и след това използвайте ножица, ако имате стабилна ръка, за да изрежете правилния размер на картичката.

Сгънете срезания лист наполовина и изострете гънката с костна папка или пръсти. Изрежете шест кръга от черна хартия и изрежете шест 1,25-инчови хартиени кръга от листа черен картон.

Прикрепете самозалепващи стикери към изрязаните хартиени дискове. Поставете буквите върху черните хартиени кръгове, за да изписвате думите Mr. & Mrs.

Буквите имат лепкава подложка, така че всичко, което трябва да направите, е да центрирате всяка буква върху черен диск. Натиснете плътно върху предната част на буквата с пръсти, за да сте сигурни, че буквата се прилепва правилно към хартията.

Ако искате, можете също да създадете заоблени ъгли на картичката си с ъглов удар. Това добавено докосване ще придаде на вашата поздравителна картичка луксозен вид, но не е необходимо. Картичка със заоблени или квадратни ъгли е въпрос на лични предпочитания.

Напишете своите поздравления от вътрешната страна на сватбената картичка и след това я поставете в черен, сребърен или бял плик и го представете с гордост на булката и младоженеца. Те ще обичат и оценяват усилията и времето, които сте отделили, за да им направите ръчно изработена картичка за техния специален ден.

Някои двойки избират да запазят сватбените си картички като спомен от повода. Кой знае! Вашата картичка може да е около петдесет години след това, когато те празнуват петдесетата си годишнина от сватбата.

 

Идея 3

Направете картичка за сватба с дантели с перли! Цялостните перлени детайли в съчетание с дантела правят зашеметяващо изявление и модерна дизайнерска характеристика, която обичаме за всяко сватбено тържество.

 

За всяка картичка ще ви трябва:

 

 

 

 

 

 

 

 

Създайте своя собствена романтична сватбена канцелария, като комбинирате красиво текстурирана дантела с разкошни перли. За да ви вдъхновим, ние проектирахме тази великолепна гама в розово и кремаво.

 

Сменяйки хартията или сменяйки перлите за кристали, можете да създадете нещо, което идеално пасва на вашата сватба. Използването на самозалепващи се перли или кристали ви позволява да добавите страхотни детайли с впечатляващ разкош.

 

Защо не го опитате?

 

Инструкции

Изрежете картичката и хартията си, както следва:

  • Картон в кремаво или розово - 13см х 19см и 8,5 см х 14,5 см и 9см х 15см
  • Релефна хартия - 13см х 19см
  • Розова хартия - 9см х 15см

 

Залепете ред перли започвайки от единия край на вложката, поставете реда внимателно на мястото му, така че да седи прав. Това може да е малко сложно, но ако сте с лека ръка, не го натискайте на място, докато не сте готови, трябва да можете да го преместите, ако не сте доволни.

 След като сте удовлетворени, можете да залепите перлите здраво на място, като ги притиснете с един от пръстите или палеца си. Добавете дантелени елементи по Вашето произведение на места близо до перлите. Комбинацията на перли с дантела създават чувство за романтка и нежност, които са повече от подходящи за сватбените тържества.

Ивелина (Златева) Ивелина

Ивелина Златева - влогър

Всички статии на Златева

Оцени статията 5.00/5 от 1 оценки.

Вече сте гласували за статията

Препоръчани статии


Коментари 0 Коментари



Дискусии 0 Отговори към коментарите 0 Абонирали се за тази дискусия 0 Най-гласуван коментар Най-обсъждан коментар 0 Коментирали
Абониране Абониране  ♥
Уведоми ме при

»

Блестящи идеи за Хелоуински грим за момичета и дами КРАСОТАТА НА АНТИЧНИТЕ БИЖУТА DIY оригинално ръчно изработено сърце за Свети Валентин


 

Последни публикации


Силиконови Молдове с Празнични и Тематични Модели - Силиконови Форми за Печене, Незабравими Отливки на Декорации и DIY Проекти
Какво е 3D Писалка и как се работи с нея - Ръководство за Моделиране на 2D и 3D модели и скулптури
Капсулиране на Природата в Нежни Бижута от Епоксидна Смола
Топ 10 Креативни Идеи за Коледни Подаръци за Арт и Крафт Ентусиасти от Всякакви Възрасти и с Различни Умения
Първокласни Материали за Вашите Ръчно Изработени DIY Чанти
ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ МЕЖДУ ЦВЕТОВЕТЕ, ЧАКРИТЕ И КРИСТАЛИТЕ
Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата


 

Последни коментари


Даяна Начева за Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата
Кюркчиева за Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата
Даяна Начева за Дизайнерска и Ръчна Хартия от Индия и Непал за Красиви Арт и Крафт Творения
AG за КАК ДА ИЗРАБОТИМ САМИ КОЛЕДНА ДЕКОРАЦИЯ ЗА ДОМА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА


 

Тагове


Архив

Facebook


© 2004 - 2024 ЕМ АРТ Всички права запазени.