Блог ЕМ АРТ

Един от най -добрите начини да общувате на език, който най - добре разбирате, е чрез рисуване.

РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА

Някои от вас може би си спомнят, че сте правили рисунки по номера, когато сте били по - малки, но за тези, които никога не са го пробвали, или които просто са забравили какво е да се потопите в светската задача да попълните малки номерирани области с цветни боя, нека опитат.

 

Комплектите за рисуване по номера се предлагат с лист хартия или платно с номериран, очертан дизайн. Ще получите и малки контейнери с различни цветове бои и разнообразни четки с различен размер.

 

Указанията, които идват с всеки комплект „Направи си сам“, ще оллеснят процеса на боядисване по номера за вас, но по същество работата ви е изключително проста - Запълвате зоните с бяло пространство на страницата с боя.

 

Ще можете да определите точно кой цвят къде отива, като съпоставите числата в горната част на всеки контейнер за боя със съответните номера на хартията.

 

В зависимост от трудността на вашия проект може да бъдете помолени да смесите някои бои заедно, за да образувате нови цветове, или от време на време да измивате някои четки, но в противен случай дейността е предимно безмислена.

 

За няколко минути или часове можете да дадете на мозъка си почивка от притесненията за света и да се утешите, мислейки единствено за това кой цвят боя отива къде.

 

Можете да тренирате очите си да сканират платното пред вас за числа като „5“ или „29“ и да си позволите да почувствате малко чувство за постижение като някога мрачната страница, преди да се превърнете в привличащ погледа шедьовър.

 

Не звучи ли хубаво? И едно от най-добрите неща при рисуването по номера е, че те помагат дори на най-малко артистичните хора да създават професионално изглеждащи изображения.

 

Рисуване по номера - перфектния карантинен занаят

Попълването на номера по боя, особено по-сложните, често изисква известно време. Ето защо проектите с ръководено рисуване са перфектен карантинен занаят.

 

Ако търсите начин да държите ръцете и ума си заети, докато сте вкъщи, нещо, което да запълни празния ви социален график, или възхитително отвличане на вниманието от социалните медии, помислете за инвестиране в комплект за рисуване по номера.

 

И ако имате стари рисунки по номера, които все още не сте използвали, сега е идеалният момент да ги изкопаете.

 

Хората от всички възрасти се влюбват в картината по номера по време на карантина и тъй като в крайна сметка получавате хубава картина, която да покажете за времето си, това наистина се превръща в едно приятно хоби, което си струва да споделите с интернет.

 

Къде да намерите комплекти за боядисване по номера?

 

Ако искате да се впуснете в това хоби с много ниски залози, ЕМ АРТ предлага за вас голямо разнообразие от такива. Можете също така да трансформирате собствените си снимки в дейности по рисуване по номера.

 

 

Защо трябва да опитате?

 

Персонализираното рисуване по числа е по всякакъв начин чудесен начин да пресъздадете любимите си спомени върху платно!

 

Създайте своя собствена картина, за да споделите най -добрите си моменти с любимите хора. Това може да е вашата сватбена снимка, портрет на вашия значим друг, романтичен цитат, изказване или каквото искате.

 

Какво представлява рисуването по номера?

 

Рисуването по номера е система, при която картината е разделена на форми, всяка от които е маркирана с номер, който съответства на определен цвят.

 

Вие рисувате във всяка форма и в крайна сметка картината се очертава като завършена картина.

 

Какви са ползите от рисуването по номера?

 

Най-основните са следните няколко :

 

  • Ще ви накара да се почувствате спокойни

 

  • Това отнема ума ви от ежедневния стрес

 

  • Кара ви да се чувстваш по -щастлив

 

  • Това ви кара да се съсредоточите по -добре

 

  • Подобрява цялостното ви психично здраве

 

  • Подобрява уменията ви за рисуване

 

Всички горепосочени факти са научно доказани.

 

 

Какво ще откриете в комплектите за рисуване по номера?

 

Комплектите се състоят от следните елементи :

 

  1. Висококачествено ленено платно, навито в здрава тръба (за картини без рамка) ИЛИ висококачествен комплект за сглобяване на дървена рамка (за картини с рамка „направи си сам“)

 

  1. Комплект акрилни бои (няма нужда от смесване на цветове, достатъчно бои за завършване на боядисването)

 

  1. Комплект от четки

 

  1. Инструкции за рисуване за начинаещи

 

 

Ето и защо да закупите комплекти за рисуване по номера от ЕМ АРТ :

 

 

  • Бърза доставка до всяка дестинация

 

  • Екип за обслужване на клиенти на ваше разположение

 

  • Хиляди доволни клиенти

 

 

 

Защо рисуването по номера е добро хоби?

 

Дълго време рисуването се смяташе за нещо само за няколко хора, които са талантливи и страстни за него. Рисуването обаче има нещо повече от просто маркиране на изображения върху лист хартия.

 

Рисуването е начин на мислене само по себе си. Това е начин човек да изрази емоциите си и да внесе смисъл в моменти от живота си. Съществуват редица предимства, които идват с рисуването по номера.

 

1. Визуализация

 

Рисуването по номера може да ви помогне да визуализирате различните компоненти, които правят света около вас. Може да е трудно да се обработват всички данни и информация, които се срещат всеки ден, но с рисуване може да се визуализира как различните неща, които може да изглеждат несвързани, са компоненти на едно велико нещо.

 

Емоционално, рисуването по номера може да бъде начин човек да изведе емоциите си и да ги трансформира в нещо визуално.

 

2. Помага за подобряване на концентрацията и вниманието към детайлите

 

За да изведете този перфектен образ, човек трябва да бъде съсредоточен и да блокира всякаква форма на разсейване. Трябва да се съсредоточите върху рисунката и това, което създавате. Тази практика може да помогне на човек да бъде по-ефективен.

 

С концентрацията можете да забележите други подробности, които може да сте пропуснали преди поради липса на концентрация. Вниманието към детайлите е много важно, когато творите произведение на изкуството.

 

Това внимание към детайлите при рисуване може да се разлее и върху други аспекти от живота ви, като по този начин ще подобри представянето ви и в други области.

 

3. Рисуването по номера подобрява творческите умения

 

Науката е доказала, че рисуването е чудесен начин за подобряване на творческите умения, които човек вече проявява. Това средство за рисуване може да ви помогне винаги да търсите по-прости и по-ефективни начини за решаване на проблеми и да накарате нещата да работят.

 

4. Подобрява координацията на тялото ви

 

Рисуването по номера помага за подобряване на координацията на окото и ръката ви. Колкото повече рисувате, толкова по -добре вашият мозък, очите и ръцете ви се хармонизират. Става много по -лесно да запишете това, което виждате около себе си и това, което си представяте в главата си и усещате в себе си на хартия.

 

5. Рисуването по номера е добро за развитието на мозъка

 

Това е особено забележимо при децата. Рисуването помага за подобряване на развитието на мозъка им, като задейства всички части на мозъка. Лявата страна на мозъка обикновено отговаря за улесняване на логическото мислене, докато дясната страна е за творчество. Когато тези части се пускат редовно, мозъкът ви започва да функционира по -добре и по -ефективно.

 

6. Рисуването по номера помага на човек да развие аналитични умения

 

Рисуването по номера включва обръщане на внимание на детайлите и непрекъснато вземане на решения къде да се извие, къде да се засенчи и как да се направи това. Тези решения често се вземат подсъзнателно.

 

Това от своя страна подобрява уменията за решаване на проблеми и вземане на решения. Често при рисуване човек допуска грешки. Внимателното око за детайли бързо ще ви помогне да забележите грешката и аналитичните умения влизат в игра, за да определят как най - добре да поправите грешката.

 

7. Рисуването по номера е начин за облекчаване на стреса

 

Изкуството е начин за изразяване на нематериалните чувства вътре в нещо видимо. Един от най -добрите начини за облекчаване на стреса е като извадите емоциите си и рисуването е един от най -добрите начини.

 

Той ви помага да се успокоите и ви позволява да отворите ума си, като освободите всичко, което го стресира. Известно е също, че рисуването предизвиква положителни емоции, които помагат на човек да преодолее негативните и стресиращи мисли.

 

8. Рисуването по номера е форма на терапия / медитация

 

За повечето хора, които рисуват, ангажирането в акта на рисуване им дава някаква форма на релаксация и усещане за спокойствие. Всъщност рисуването е едно от нещата, които някои терапевти използват с пациентите си.

 

Концентрацията, въображението и опитите да се постигне хармония с различните мисли и идеи в мозъка ви се равняват на някаква форма на посредничество и терапия. Това ви прави по - наясно с обкръжението ви и ви кара да сте в мир със себе си.

 

9. Удовлетворение и удоволствие

 

Започването с празен лист хартия и завършването с невероятни образи, които разкриват това, което чувствате вътре или това, което е заемало ума ви, е едно от най -удовлетворяващите чувства някога.

 

10. Това е начин за комуникация

 

Един от най -добрите начини да общувате на език, който най - добре разбирате, е чрез рисуване. Можете да използвате изображения и символи, за да предадете чувство или мисъл, които не могат да бъдат изразени с думи.

 

И красотата на общуването с образи е, че това е език, който не познава граници. Всеки от всяко кътче на земята може да разбере езика на картините.

 

В свят, пълен с отвличане на вниманието и стрес, получаването на хоби, което ви позволява да предавате емоциите си, без да се налага да използвате думи, се счита за благословия.

 

Терапевтичният характер, другите ползи и фактът, че рисуването е най -осъществимото хоби, за да започнете, е достатъчно, за да докажете, че това е добро хоби за вас.

 

 Тук може да разгледате големият каталог на ЕМ АРТ с Картини за рисуване по номера

 

 

 

 

Петя Недева (Petya_Nedeva) Petya_Nedeva

Петя Недева - Копирайтър
Пиша статии на различна тематика като преди това правя обстойно проучване, събирам информация и чета много, за да бъда напълно подготвена по темата и за да постигнa отличен краен резултат. Да развивам уменията си в сферата на копирайтинга и дигиталния маркетинг е приоритет за мен и поради това постоянно се обучавам в тази област.

Всички статии на Petya_Nedeva

Оцени статията 5.00/5 от 2 оценки.

Вече сте гласували за статията

Препоръчани статии


Коментари 3 Коментари



Дискусии 3 Отговори към коментарите 0 Абонирали се за тази дискусия 20 Най-гласуван коментар Най-обсъждан коментар 1 Коментирали
Абониране Абониране  ♥
Уведоми ме при

»

Коментатор URL на коментара Най-обсъждан коментар Пано Кондоянис
Рисуването по номера изисква концентрация и художествени данни, но е изключително приятно занимание и който пробва и му хареса ще се запали и ще продължи.
plus 1 minus

Отговор

25 март 2022 07 39 няма
Коментатор URL на коментара Пано Кондоянис
Рисуването по номера изисква концентрация и художествени данни, но е изключително приятно занимание и който пробва и му хареса ще се запали и ще продължи.
plus 0 minus

Отговор

25 март 2022 07 39 няма
Коментатор URL на коментара Пано Кондоянис
Рисуването по номера изисква концентрация и художествени данни, но е изключително приятно занимание и който пробва и му хареса ще се запали и ще продължи.
plus 0 minus

Отговор

25 март 2022 07 38 няма
МАГИЯТА НА ШАБЛОНИТЕ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА DIY ръчно изработени декоративни куклички за празника на Баба Марта ТОП КРЕАТИВНИ ПРОЕКТИ ЗА РАЗНООБРАЗЯВАНЕ НА СЕМЕЙНАТА ОБСТАНОВКА


 

Последни публикации


Силиконови Молдове с Празнични и Тематични Модели - Силиконови Форми за Печене, Незабравими Отливки на Декорации и DIY Проекти
Какво е 3D Писалка и как се работи с нея - Ръководство за Моделиране на 2D и 3D модели и скулптури
Капсулиране на Природата в Нежни Бижута от Епоксидна Смола
Топ 10 Креативни Идеи за Коледни Подаръци за Арт и Крафт Ентусиасти от Всякакви Възрасти и с Различни Умения
Първокласни Материали за Вашите Ръчно Изработени DIY Чанти
ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ МЕЖДУ ЦВЕТОВЕТЕ, ЧАКРИТЕ И КРИСТАЛИТЕ
Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата


 

Последни коментари


Даяна Начева за Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата
Кюркчиева за Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата
Даяна Начева за Дизайнерска и Ръчна Хартия от Индия и Непал за Красиви Арт и Крафт Творения
AG за КАК ДА ИЗРАБОТИМ САМИ КОЛЕДНА ДЕКОРАЦИЯ ЗА ДОМА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА


 

Тагове


Архив

Facebook


© 2004 - 2024 ЕМ АРТ Всички права запазени.