Блог ЕМ АРТ

ПЕРФЕКТНИЯТ ИЗБОР НА КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ ЗА МЪЖ

ПЕРФЕКТНИЯТ ИЗБОР НА КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ ЗА МЪЖ

Никак не е лесно когато трябва да избираме подарък, особено когато става дума за наш любим човек. Колкото по - близък е получателя, толкова повече искаме да го зарадваме и толкова по - трудно ни е да изберем нещо толкова специално и лично за него, че да сме сигурни, че това е най - идеалният подарък.

 

В такива моменти много помагат варианти, които позволяват лично посвещение. Ключодържателите, например са един прекрасен вариант, които може да е изработен по поръчка.

 

Малко са фирмите, които могат да предложат уникални ключодържатели какъвто е случая с тези ключодържатели които предлагаме ние и това не е всичко. Вие можете самостоятелно да изработите подарък ключодържател за мъж.

 

Мъжете като цяло са практични същества и точно на този принцип, обичат да получават практични подаръци. Жените за сметка на това, подхождат към повечето неща с доста по - голяма емоционалност.

 

Ето така опираме до момента, че трябва да се открие баланса, за да се получи перфектния подарък. Ключодържателите които може да видите в сайта, с плочки и медальони имат сантиментално значение и подаръка става абсолютно уникален, без значение от стойността.

 

Носенето на ключове и други аксесоари без ключодържател може да ви направи неорганизирани. Да не говорим за това колко обърква образа ви. Ключодържателите са аксесоари, които всеки мъж и жена трябва да има, дори ако това е само за да завърши външния вид или да направи изявление колко обичате автентичните материали.

 

Представяме ви идеи на едни от най - перфектните ключодържатели за мъже.

 

Интелигентен компактен ключодържател

 

Това е една от най-гъвкавите ключови вериги на настоящия пазар. Той е проектиран да бъде уникален и компактен, което предотвратява износването и разкъсването на джобовете на вашите ключове.

 

Той държи всичките ви клавиши в една позиция, без да излагате остри точки и същевременно поддържа тънък профил. Не само ключодържател, той разполага с интелигентни инструменти като отварачка за метални бутилки, отварачка за сим карти и др.

 

Този ключодържател е проектиран с помощта на плосък материал за оцеляване, което означава, че всичко остава на мястото си, докато е в джоба ви и така няма дрънкане на ключове.

 

 

Критерии за избор на ключодържател - ценни съвети

 

Най-важният критерий за придобиване на ключодържател е неговият външен вид. В повечето случаи, подобна покупка е оправдана,  тъй като автомобилните ключове без ключодържател седят постно, скучни са.

 

Перфектния ключодържател за подарък на мъж може да бъде:

 

 • пластмасови и гумени копчета
 • пластмасов калъф
 • печатна платка с споени елементи
 • батерия
 • екран
 • железария

 

Ключодържателят е предназначен за дългосрочна употреба.

 

Важни критерии са :

 • механична устойчивост
 • устойчивост на удар
 • устойчивост на вибрации, бутони, плоча
 • устойчивост на мръсотия и др.

 

Основното приложение на всеки ключодържател е да събира вашите ключове от офиса, дома или вилата. Представляват най-често халка или карабинер, на който се промушва окото на ключа.

 

Често към повечето ключодържатели се закачат различни емблеми, значки и други аксесоари. Тези аксесоари също наричаме ключодържатели. Те притежават карабинер или халка и на самите тях може да се подредят един или повече клчочове.

 

Възможно е да се закачат и към халката на друг ключодържател. Аксесоари за ключодържател с изключително разнообразни функции, малки размери, лесни за носене и използване.

 

Това е малък предмет, който се състои от няколко елемента - заключваща част, държач и декоративни елементи се нарича ключодържател. Заключващата част на ключодържателя може да бъде пружинна халка или пък малък карабинер с пружина или с винт.

 

Ключодържатели могат да бъдат изработен от различни материали, в зависимост от решението на дизайнера - метал, дърво, стъкло, пластмаса или плат.

 

Обикновено ключодържателите се използват, за да улеснят намирането на ключовете или други малки предмети в чанта, раница или джоб. Понякога са в различни форми и с различни изображения, за да придадат индивидуалност или с други думи да бъдат стилен аксесоар.

 

Ярък и тематичен ключодържател ще бъде приятна изненада за всеки един мъж. ЕМ АРТ предлага висококачествени и оригинални ключодържатели и материали за направата на такива с допълнителни функции и приложения. Доставката се извършва в кратки срокове. Цените са изключително атрактивни.

 

Дизайнери представят на потребителите 2 вида ключодържатели, подходящи за подарък за мъже. В зависимост нуждата.

 

Практичен ключодържател, създаващ визия и стил

 

 

Ключодържателите за визия и стил са предназначени за самоизразяване, те са оригинален начин да демонстрирате хобито, например. Много хора харесват ключодържателите с емблемата на своя автомобил или ключодържател с името си или името на любимия човек. Други предпочитат функционални, които съдържат химикалка, отварачка, тирбушон, фенерче, капсула за банкноти, карабинери.

 

В зависимост от хората те могат да бъдат още по- конкретно за:

 

 • Мъже
 • Жени
 • Унисекс
 • Детски

 

В зависимост от предназначението:

 

 • Подаръчен
 • Обикновен

 

Спецификата на подаръчен ключодържател се проявява в присъствието на пожелания, думи за любов и благодарност, както и в тематични фигури и елементи. Това могат да бъдат ключодържатели с две половини, които често се подаряват на влюбени двойки.

 

Практичен ключодържател с допълнителна функция

 

Тази допълнителна функция може да бъде :

 

 • отварачка
 • отверка
 • фенерче
 • флашка и др.

 

Рекламни, за фирми, клубове, организации или брандове. Уникални, авторски, създадени ръчно.

 

Лесно е да закупите ключодържател, перфектен за подарък на мъж на достъпни цени от ЕМ АРТ. Възползвайте се от изгодните предложения и направете изненада – подарък на ваш приятел! Изработени са качествено, което им придава специална стойност.

 

Широка гама ключодържатели са представени в нашата оферта. Може да закупите за себе си, като подарък или сувенир за вашето семейство и близки, както и да направите индивидуални ключодържатели за реклами и събития.

 

Предлагат се висококачествени ключодържатели на едро и дребно на достъпни цени. Всички продукти са изработени от висококачествени материали, които не могат да навредят на здравето на човек и ще запазят първоначалния си вид дори след продължителна употреба и носене в джоба или чантата.

 

 

Когато купуваме ключодържател за мъж трябва да не забравяме каква е основната му функция. А това е именно да събере, съхрани няколко ключа от един или повече обекти на едно място.

 

Обърнете внимание на големината на халката, когато е малка то ключовете са плътно един до друг и това е неудобно при отключване и заключване. Здравината на халката или карабинера е също от значение. Ако избирате ключодържател тип портмоне, обърнете внимание на здравината на кожата или материала, от който е изработен.

 

Здравината на покритието на металните части е също от значение. Един ключодържател е подложен на постоянни макар и малки натоварвания, затова той бързо може да се изтърка, покритието да падне и няма да е така естетически.

 

 

 

 

Ивелина (Златева) Ивелина

Ивелина Златева - влогър

Всички статии на Златева

Оцени статията Няма оценка

Вече сте гласували за статията

Препоръчани статии


Коментари 0 Коментари



Дискусии 0 Отговори към коментарите 0 Абонирали се за тази дискусия 0 Най-гласуван коментар Най-обсъждан коментар 0 Коментирали
Абониране Абониране  ♥
Уведоми ме при

»

3 ТОП ИДЕИ ЗА ВРЕМЕННА УКРАСА НА СТЕНА НА ИЗГОДНА ЦЕНА Как да си направим оригинална мартенска подкова Декорация за Свети Валентин


 

Последни публикации


ЧУДОТО НА АХАТ И ЕНЕРГИЯТА, КОЯТО ВИ НОСИ
СУХО ПЛЪСТЕНЕ ЧРЕЗ ИГЛОНАБИВАНЕ
Ръчно изработена Коледна картичка
Бъдете организирани с планирането на празника на вашето дете
РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА
В СВЕТА НА ДИАМАНТЕНИТЕ ГОБЛЕНИ
КАК ДА НАПРАВИМ САМИ ВПЕЧАТЛЯВАЩИ ОБЕЦИ?


 

Последни коментари


Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА
Rosenka за Как да си изработим бижу от епоксидна смола
Rosenka за Как да си изработим бижу от епоксидна смола
Тина Иванова за Как да си изработим бижу от епоксидна смола
Тина Иванова за Ръчно изработена картичка за осми март


 

Тагове


Архив

© 2004 - 2023 ЕМ АРТ Всички права запазени.