Блог ЕМ АРТ

ПЕРФЕКТНИЯТ ИЗБОР НА КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ ЗА МЪЖ

ПЕРФЕКТНИЯТ ИЗБОР НА КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ ЗА МЪЖ

Никак не е лесно когато трябва да избираме подарък, особено когато става дума за наш любим човек. Колкото по - близък е получателя, толкова повече искаме да го зарадваме и толкова по - трудно ни е да изберем нещо толкова специално и лично за него, че да сме сигурни, че това е най - идеалният подарък.

 

В такива моменти много помагат варианти, които позволяват лично посвещение. Ключодържателите, например са един прекрасен вариант, които може да е изработен по поръчка.

 

Малко са фирмите, които могат да предложат уникални ключодържатели какъвто е случая с тези ключодържатели които предлагаме ние и това не е всичко. Вие можете самостоятелно да изработите подарък ключодържател за мъж.

 

Мъжете като цяло са практични същества и точно на този принцип, обичат да получават практични подаръци. Жените за сметка на това, подхождат към повечето неща с доста по - голяма емоционалност.

 

Ето така опираме до момента, че трябва да се открие баланса, за да се получи перфектния подарък. Ключодържателите които може да видите в сайта, с плочки и медальони имат сантиментално значение и подаръка става абсолютно уникален, без значение от стойността.

 

Носенето на ключове и други аксесоари без ключодържател може да ви направи неорганизирани. Да не говорим за това колко обърква образа ви. Ключодържателите са аксесоари, които всеки мъж и жена трябва да има, дори ако това е само за да завърши външния вид или да направи изявление колко обичате автентичните материали.

 

Представяме ви идеи на едни от най - перфектните ключодържатели за мъже.

 

Интелигентен компактен ключодържател

 

Това е една от най-гъвкавите ключови вериги на настоящия пазар. Той е проектиран да бъде уникален и компактен, което предотвратява износването и разкъсването на джобовете на вашите ключове.

 

Той държи всичките ви клавиши в една позиция, без да излагате остри точки и същевременно поддържа тънък профил. Не само ключодържател, той разполага с интелигентни инструменти като отварачка за метални бутилки, отварачка за сим карти и др.

 

Този ключодържател е проектиран с помощта на плосък материал за оцеляване, което означава, че всичко остава на мястото си, докато е в джоба ви и така няма дрънкане на ключове.

 

 

Критерии за избор на ключодържател - ценни съвети

 

Най-важният критерий за придобиване на ключодържател е неговият външен вид. В повечето случаи, подобна покупка е оправдана,  тъй като автомобилните ключове без ключодържател седят постно, скучни са.

 

Перфектния ключодържател за подарък на мъж може да бъде:

 

  • пластмасови и гумени копчета
  • пластмасов калъф
  • печатна платка с споени елементи
  • батерия
  • екран
  • железария

 

Ключодържателят е предназначен за дългосрочна употреба.

 

Важни критерии са :

  • механична устойчивост
  • устойчивост на удар
  • устойчивост на вибрации, бутони, плоча
  • устойчивост на мръсотия и др.

 

Основното приложение на всеки ключодържател е да събира вашите ключове от офиса, дома или вилата. Представляват най-често халка или карабинер, на който се промушва окото на ключа.

 

Често към повечето ключодържатели се закачат различни емблеми, значки и други аксесоари. Тези аксесоари също наричаме ключодържатели. Те притежават карабинер или халка и на самите тях може да се подредят един или повече клчочове.

 

Възможно е да се закачат и към халката на друг ключодържател. Аксесоари за ключодържател с изключително разнообразни функции, малки размери, лесни за носене и използване.

 

Това е малък предмет, който се състои от няколко елемента - заключваща част, държач и декоративни елементи се нарича ключодържател. Заключващата част на ключодържателя може да бъде пружинна халка или пък малък карабинер с пружина или с винт.

 

Ключодържатели могат да бъдат изработен от различни материали, в зависимост от решението на дизайнера - метал, дърво, стъкло, пластмаса или плат.

 

Обикновено ключодържателите се използват, за да улеснят намирането на ключовете или други малки предмети в чанта, раница или джоб. Понякога са в различни форми и с различни изображения, за да придадат индивидуалност или с други думи да бъдат стилен аксесоар.

 

Ярък и тематичен ключодържател ще бъде приятна изненада за всеки един мъж. ЕМ АРТ предлага висококачествени и оригинални ключодържатели и материали за направата на такива с допълнителни функции и приложения. Доставката се извършва в кратки срокове. Цените са изключително атрактивни.

 

Дизайнери представят на потребителите 2 вида ключодържатели, подходящи за подарък за мъже. В зависимост нуждата.

 

Практичен ключодържател, създаващ визия и стил

 

 

Ключодържателите за визия и стил са предназначени за самоизразяване, те са оригинален начин да демонстрирате хобито, например. Много хора харесват ключодържателите с емблемата на своя автомобил или ключодържател с името си или името на любимия човек. Други предпочитат функционални, които съдържат химикалка, отварачка, тирбушон, фенерче, капсула за банкноти, карабинери.

 

В зависимост от хората те могат да бъдат още по- конкретно за:

 

  • Мъже
  • Жени
  • Унисекс
  • Детски

 

В зависимост от предназначението:

 

  • Подаръчен
  • Обикновен

 

Спецификата на подаръчен ключодържател се проявява в присъствието на пожелания, думи за любов и благодарност, както и в тематични фигури и елементи. Това могат да бъдат ключодържатели с две половини, които често се подаряват на влюбени двойки.

 

Практичен ключодържател с допълнителна функция

 

Тази допълнителна функция може да бъде :

 

  • отварачка
  • отверка
  • фенерче
  • флашка и др.

 

Рекламни, за фирми, клубове, организации или брандове. Уникални, авторски, създадени ръчно.

 

Лесно е да закупите ключодържател, перфектен за подарък на мъж на достъпни цени от ЕМ АРТ. Възползвайте се от изгодните предложения и направете изненада – подарък на ваш приятел! Изработени са качествено, което им придава специална стойност.

 

Широка гама ключодържатели са представени в нашата оферта. Може да закупите за себе си, като подарък или сувенир за вашето семейство и близки, както и да направите индивидуални ключодържатели за реклами и събития.

 

Предлагат се висококачествени ключодържатели на едро и дребно на достъпни цени. Всички продукти са изработени от висококачествени материали, които не могат да навредят на здравето на човек и ще запазят първоначалния си вид дори след продължителна употреба и носене в джоба или чантата.

 

 

Когато купуваме ключодържател за мъж трябва да не забравяме каква е основната му функция. А това е именно да събере, съхрани няколко ключа от един или повече обекти на едно място.

 

Обърнете внимание на големината на халката, когато е малка то ключовете са плътно един до друг и това е неудобно при отключване и заключване. Здравината на халката или карабинера е също от значение. Ако избирате ключодържател тип портмоне, обърнете внимание на здравината на кожата или материала, от който е изработен.

 

Здравината на покритието на металните части е също от значение. Един ключодържател е подложен на постоянни макар и малки натоварвания, затова той бързо може да се изтърка, покритието да падне и няма да е така естетически.

 

 

 

 

Ивелина (Златева) Ивелина

Ивелина Златева - влогър

Всички статии на Златева

Оцени статията Няма оценкаНяма оценка

Вече сте гласували за статията

Препоръчани статии


Коментари 0 Коментари



Дискусии 0 Отговори към коментарите 0 Абонирали се за тази дискусия 0 Най-гласуван коментар Най-обсъждан коментар 0 Коментирали
Абониране Абониране  ♥
Уведоми ме при

»

Вижте как можете сами да изработите красиви DIY бижута от епоксидна смола с естествени цветя и листа! ВЪЛНА ЗА ПЛЪСТЕНЕ Как да си изработим цвете от филц


 

Последни публикации


Силиконови Молдове с Празнични и Тематични Модели - Силиконови Форми за Печене, Незабравими Отливки на Декорации и DIY Проекти
Какво е 3D Писалка и как се работи с нея - Ръководство за Моделиране на 2D и 3D модели и скулптури
Капсулиране на Природата в Нежни Бижута от Епоксидна Смола
Топ 10 Креативни Идеи за Коледни Подаръци за Арт и Крафт Ентусиасти от Всякакви Възрасти и с Различни Умения
Първокласни Материали за Вашите Ръчно Изработени DIY Чанти
ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ МЕЖДУ ЦВЕТОВЕТЕ, ЧАКРИТЕ И КРИСТАЛИТЕ
Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата


 

Последни коментари


Даяна Начева за Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата
Кюркчиева за Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата
Даяна Начева за Дизайнерска и Ръчна Хартия от Индия и Непал за Красиви Арт и Крафт Творения
AG за КАК ДА ИЗРАБОТИМ САМИ КОЛЕДНА ДЕКОРАЦИЯ ЗА ДОМА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА


 

Тагове


Архив

Facebook


© 2004 - 2024 ЕМ АРТ Всички права запазени.