Блог ЕМ АРТ

КАК ДА НАПРАВИМ САМИ ВПЕЧАТЛЯВАЩИ ОБЕЦИ?

КАК ДА НАПРАВИМ САМИ ВПЕЧАТЛЯВАЩИ ОБЕЦИ?

Обичате ли уникални бижута? Винаги ли сте виждали сладки и очарователни обеци в магазините и се хвърляте върху тях, но просто не можете да ги купите? Вие сте един от милионите, които го правят!

 

Добрата новина е, че ние сме тук и сме помислили, че може би ще ви хареса да направите свои собствени уникални обеци и измислихме списък с най -очарователните, забавни, ярки и уникални обеци, които можете да изработите сами.

 

Помислете за евтини обеци „Направи си сам“, които можете да си направите у дома. Персонализирани и по ваш вкус, в любимите ви цветове и материали.

 

Много от тези обеци не се нуждаят от преливащи умения за изработка на бижута (с други думи напреднали умения), за да се изработят. Ще се изненадате колко лесно се правят тези неща! Така че продължете и започнете да изработвате!

 

Обеците се забелязват от всички, дори и да не искате. Защо не си направите чифт, който привлича погледите на всички?

 

Тези идеи „Направи си сам обеци“ обхваща 2 пълни урока за това как да направите обеци, които всеки може да направи, използвайки лесно намиращи се консумативи. Ако сте начинаещи, тези обеци „Направи си сам“ могат да бъдат чудесно начало.

 

Някои може да предпочетат прости стилове, а други - цветни. Но едно е общо, всеки обича естествени продукти, които изразяват вътрешната си същност. Избрахме два стила обеци, един е опростен, а друг е в стил бохо. Изберете своя стил и преминете към проекта.

 

Как да направите обеци с помощта на миди и мъниста?

 

Ще са ви необходими :

 

  • Миди
  • Мъниста (1 см)
  • Клещи за бижута
  • Куки за обеци
  • Проводник с памет

 

Стъпка 1: Поставяне на проводника

 

Използвам чифт миди от миди за обеци. Мидите, които използвате трябва да  имат малки дупки в горните си краища.

 

Можете да закупите миди с дупки или да използвате малка машина за пробиване на бижута, за да създадете дупките. Вземете кабел с памет с дължина 3 инча и поставете проводника през отвора на мидата. Поставете 1 инч от проводника навътре и оставяйки останалата част от проводника навън.

 

 

Стъпка 2: Присъединяване към двата края

 

Огънете вътрешната страна на проводника към външната страна и я подравнете с останалата жица (2 -инчовата жица от външната страна).

 

 

Стъпка 3: Усукване на проводника

 

Завийте двете нишки на жицата, за да ги съедините заедно. Завийте ги хубаво и равномерно.

 

Стъпка 4: Вдигане на мъниста

 

Изберете мъниста по ваш избор и ги вмъкнете през жицата и ги натиснете докрай близо до черупката. Използвайте мънисто 1 см и мънисто 4 мм. Ако искате да използвате повече мъниста, ще трябва да използвате по -дълъг проводник. След като поставите мънистата, ги натиснете докрай близо до мидата.

 

 

Стъпка 5: Формиране на цикъл

 

Хванете прищипаната клеща и задръжте жицата с нея. Оформете малка бримка в отворения край на жицата, в непосредствена близост до последното вмъкнато зърно.

 

Стъпка 6: Затваряне на цикъла

 

Навийте останалия проводник под контура, за да закрепите перлата и контура. Използвайте клещите с плосък нос, за да сплескате добре навитата жица.

 

стъпка 7: Прикрепване на куки за обици

 

Прикрепете куката за обеца с жичната обвивка и мъниста през контура. По същия начин изработете другата обеца, за да завършите двойката.

 

Не беше ли толкова забавно и лесно! Можете да използвате различни цветни мъниста за вариации на дизайна. Ако ще правите подарък на близък човек, разберете какви цветове харесва и какви са предпочитанията му.

 

Обикновени обеци в стил Бохо

 

Обеци в бохемски или бохо стил могат да бъдат чудесен начин да покажете своето вътрешно свободно Аз. Това е невероятен стил, който никога не остарява. Направете обеци в стил бохо.

 

Консумативи:

  • Занаятчийска тел - антична, с 18 -ти габарит
  • Клещи за занаяти - клещи за рязане, привързване с плоски носове
  • Сълзи мъниста - 2
  • Кристални мъниста - 2
  • Допълнителни елементи - 2

 

Инструкции

 

Стъпка 1: Изберете мънистата и елементите за обеците си.

Не забравяйте да създадете хубава комбинация от стил бохо. За всяка обеца избрах кристално мънисто за горната част, един чар за бижута за средната част и мънисто сълза за долната част.

 

 

Стъпка 2: Поставете малкото кристално зърно в занаятчийския проводник

Направете малка бримка в единия край и отрежете другия край, като държите малко количество тел, за да създадете друга линия, за да закрепите перлата. Ще ви трябват 2 скачащи пръстена, за да прикрепите и трите части.

 

Стъпка 3: Прикрепете елементи

Елементите обикновено имат дупки или бримки в двата края. Просто прикрепете за бижуто през техните бримки с пръстена за скок. Прикрепете окабеленото кристално мънисто за бижуто от горната страна през веригата на кабелните мъниста.

 

Стъпка 4: Прикрепете куките за обеци

Сега ще ви трябва кука за обеца, за да завършите обецата. Смесете и съчетайте различни видове и цветове на мъниста и елементи за да направите уникален дизайн.

 

Техники за изработка на обеци

 

Ако просто се научавате да правите бижута, обеците са идеалният проект за начинаещи. Например, можете да свържете талисман или пискюл към ушен проводник за няколко секунди.

 

Или нанижете привличащо вниманието мънисто върху щифт, направете телена обвивка, за да я свържете и сте готови. Това е бърз и удовлетворяващ начин да експериментирате с изработката на бижута.

 

Ние от ЕМ АРТ разполагаме с всички консумативи, от които се нуждаете, за да направите обеци по поръчка от нулата, използвайки традиционни умения за създаване на уникални обеци. Това отваря свят на възможности, защото имаме толкова много различни прелести, които можете да използвате за създаване на уникални по рода си бижута.

 

Какви основни материали ще ни трябват при изработка на обеци?

 

Това са минималните изисквания, за да започнете в приключението си за изработка на бижута. С натрупването на увереност и умения вероятно ще бъдат добавени и други инструменти. Въпреки това, повечето проекти, включващи нанизване на огърлици, гривни и обеци, могат да бъдат успешно сглобени с помощта на тези три инструмента.

 

Клещи

Този инструмент, който има конусен плосък нос, се използва за огъване и изправяне на тел. Може да се използва и при кримпване и отваряне и затваряне на скокове. Избягвайте типа с гребени по долните ръбове, тъй като те могат да маркират жицата ви, като оставят отпечатъци.

 

Резачки за тел

Може да използвате този инструмент за разглобяване на бижута, когато е необходима настройка, за рязане на веригата, както и за изрязване на фиби по размер.

 

Клещи с кръгъл нос

Носът е направен от два заострени, градуирани конуса, които се използват за направата на различни по размер бримки в тел. Размерът на телената верига зависи от това къде на носа е поставена жицата.

 

Вериги за бижута

Обичате да правите огърлици, обеци и гривни от мъниста, а веригата с малки връзки е идеална за този проект. Веригата може да бъде закупена в редица различни видове метал, с лъскаво или матово покритие.

 

Изброени са най -често срещаните:

 

  • Пълен със злато
  • Сребърно покритие
  • Сребро
  • Мед

 

 

Веригата може да играе редица роли във вашите проекти за бижута:

 

  • По-фината верига е полезна при изработването на обеци полилеи и като акцент върху проектите на мъниста.
  • Огърлици и гривни с много струни, използващи различни видове вериги, са много привлекателни.
  • Малките участъци от веригата са полезни и за свързване на части от мъниста заедно.

 

Мъниста

Мънистата в магазините на ЕМ АРТ могат да бъдат намерени в различни форми, размери, конфигурации на отвори и цветове. Имаме разнообразие, включително кристал, стъкло, метал и скъпоценни камъни. По този начин, когато работите по проект, креативността ви не се задушава от липсата на материали.

 

Обеците са най -добрите, нали? Те може да са единственото бижу, което наистина може да се справи само, когато става въпрос за аксесоари.

 

Ето какво е толкова прекрасно за обеците. За всяко настроение, стил и облекло има перфектна обеца, която да съответства. Ако ви е писнало да носите същите стари обеци или желаете да подарите на близък човек, можете да изработите дизайн изцяло по ваш избор.

 
Ивелина (Златева) Ивелина

Ивелина Златева - влогър

Всички статии на Златева

Оцени статията Няма оценкаНяма оценка

Вече сте гласували за статията

Препоръчани статии


Коментари 0 Коментари



Дискусии 0 Отговори към коментарите 0 Абонирали се за тази дискусия 0 Най-гласуван коментар Най-обсъждан коментар 0 Коментирали
Абониране Абониране  ♥
Уведоми ме при

»

Коледна рамка за снимки Как сами да направим мъжки гердан Първокласни Материали за Ръчно Изработени DIY Чанти


 

Последни публикации


Силиконови Молдове с Празнични и Тематични Модели - Силиконови Форми за Печене, Незабравими Отливки на Декорации и DIY Проекти
Какво е 3D Писалка и как се работи с нея - Ръководство за Моделиране на 2D и 3D модели и скулптури
Капсулиране на Природата в Нежни Бижута от Епоксидна Смола
Топ 10 Креативни Идеи за Коледни Подаръци за Арт и Крафт Ентусиасти от Всякакви Възрасти и с Различни Умения
Първокласни Материали за Вашите Ръчно Изработени DIY Чанти
ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ МЕЖДУ ЦВЕТОВЕТЕ, ЧАКРИТЕ И КРИСТАЛИТЕ
Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата


 

Последни коментари


Даяна Начева за Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата
Кюркчиева за Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата
Даяна Начева за Дизайнерска и Ръчна Хартия от Индия и Непал за Красиви Арт и Крафт Творения
AG за КАК ДА ИЗРАБОТИМ САМИ КОЛЕДНА ДЕКОРАЦИЯ ЗА ДОМА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА


 

Тагове


Архив

© 2004 - 2024 ЕМ АРТ Всички права запазени.