ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332 и 088 400 0337  

Хоби и Крафт материали

ЕМ АРТ се стреми да ви изненадва всеки ден с последните иновации в областа на крафтърските материали. Като фирма с дългогодишно присъствие на пазара, ние съумяваме да поддържаме максимално ниски цени. Поръчайте от над 4000 артикула, с които ще реализирате любимите си хоби и крафт занимания с лекота и наслада.

Виж повече

МАТЕРИАЛИ ЗА ВЪЛШЕБНИ ТВОРЕНИЯ

 

ЕМ АРТ предоставя за Вас над 4000 артикула, с които ще се насладите на любимите си хоби и крафт занимания и ще предадете любовта си на всяко Ваше творение. Подготвили сме Ви уникални идеи и повече информация за материалите в тази категория. Насладете се на качествени материали на ниски цени.

 

Топ 10 консумативи за хоби и крафт

С толкова много консумативи за крафт продукти и инструменти на пазара, които да помогнат на крафтърите в техния творчески процес, може да се наложи някои предложения да се окажат полезни в това на какви материали за хоби и крафт да се спрат начинаещите творци.

 

Така че проверете нашите Топ десет задължителни консумативи, изброени по-долу. Вярваме, че това са основни консумативи и материали, без които повечето творци не биха се справили.

 

Нашите десет основни консумативи са:

 

Картон / Едноцветни хартии

Ясно е, че най-важните консумативи за скрапбукинг, от които се нуждаете, е самата хартия за скрапбукинг освен снимките. Не забравяйте да изберете хартии без киселина и лигнин, ако искате скрапбукингът ви да продължи години, без хартиите да станат жълтеникави и да повредят ценните ви снимки.

 

Картонът е задължителен елемент за събирането на консумативи. Той е лесен за използване и трябва да бъде постоянен материал, който ще използвате.

 

За картон има такива, които са с „бели ядра“. Когато разкъсвате хартията, скъсаната линия, която се появява, е бяла и следователно по-очевидна. Други се предлагат в едноцветни ядра, което означава, че дори когато ги разкъсате, разкъсаната линия е в същия цвят като картона.

 

Картонът може да формира фоновата хартия или да се използва за подчертаване на вашите снимки с цел матиране. Така че да, картонът е важен елемент от оформлението на вашия албум. Избирайте цветове и текстури, които съвпадат добре с вашите снимки.

 

Моделирана хартия

Моделираната хартия се предлага в огромна гама от:

 • дизайни
 • тегло на хартията
 • цветна устойчивост
 • покритие
 • текстура
 • единична или двустранна.

 

Те могат да формират функционалната основа на вашата страница или да се превърнат в декоративен елемент във вашето оформление.

 

Помислете за вашата цветна тема и това ще ви даде по-добра представа за това какви цветове или модели да изберете.

 

Лепила

Лепилата са тези, които държат вашите различни елементи, заглавие, блокове за журнали, ленти, бутони, акценти от ПДЧ или каквото и да изберете, за да се придържате към вашето творение. Така че не, вашата колекция от консумативи няма да бъде пълна без подходящото лепило.

 

И те се предлагат в различни формати. От лента, лепило точки, лепило стик към течно лепило. Така че решаващият фактор за това кой тип лепило да се използва би била предвидената повърхност. Информирайте се е от описанията ни във всяка категория.

 

Примерно ако решите да изграждате спомени, така че ще искате да изберете лепило, което да продължи с години. Няма да искате да видите вашите снимки да падат от вашите прекрасни оформления на албуми. Просто се информирайте и ще видите, че наистина има множество лепила за бележки без киселини, които ще се справят отлично.

 

Писалки

Изберете химикалки, които са с пигментно мастило, устойчиви на избледняване, водоустойчиви и ще пазят вашите оформления за скрапбукинг в безопасност. Имате нужда от химикалки, за да си запишете дати, имена и да напишете описания за вашите ценни моменти.

 

Можете също така да ги използвате, за да рисувате във вашите оформления.

 

Като начало никога не можете да сбъркате с черен. Ще се види през безброй страници и съвпада с всичко.

 

Ножици / Тримери

След това се нуждаете от добри режещи инструменти, тъй като ще режете много неща! Чифт прецизни, здрави и добри ножици ще ви служат през много подробни работи по рязане.

 

Освен ножица, която да ви служи през подробни задачи за рязане, вземете и чифт, подходящ за рязане на различни занаятчийски материали.

 

Добрият тример ще ви позволи да нарязвате бързи, точни разфасовки на вашите документи и да ви виждаме през безброй сесии за скрапбукинг.

 

Ако искате да се снабдите с подходящи и качествени инструменти, разгледайте предложенията от ЕМ АРТ. Ние разполагаме с гама, която отговарят на различните бюджети.

 

Разкрасявания

Правилните украшения наистина могат да Ви помогнат, за да изглежда Вашия проект страхотно!

 

Комплекти

Има различни видове комплекти за скрапбукинг, комплекти за албуми, комплекти за бижута и дори комплекти за украса.

 

С комплекта координирате работата си и не е нужно да се чудите как да съчетаете това и това, тъй като всички елементи са събрани, за да се допълват красиво. С много различни елементи, събрани заедно в комплект, имате шанс да вземете проби от много различни предмети, тъй като цената на всеки елемент поотделно би струвало много повече.

 

Заготовки за албуми

Както всичко останало, заготовките за албуми се предлагат в различни:

 • размери
 • формати
 • текстури
 • дизайн
 • цветове

 

Затова изберете такъв, който отговаря на вашата индивидуалност и чувство за стил. Ще работите по един и същ албум от доста време, така че вземете такива заготовки, които ви харесват.

 

Ембосинг пудри

 

Техниката „воден знак” се получава при отпечатване на ембос изображение с прозрачна или цветна пудра и прозрачно мастило за ембос. По този начин полученото отражение е с леко по-тъмен цвят от този на повърхността, върху която се работи.

 

И това не е всичко – поотделно всеки един от безцветните продукти за ембос може да се съчетава с противоположния по ефект цветен, поради което безцветните продукти са възможно най-добрата комбинация за начинаещи.

 

Съхранение и организация

 

За да допълним нашия списък с десет най-добри материали за крафтинг, нека разгледаме малко съхранението и организацията.

 

Добре, може би си мислите, че не се нуждаете от никакви органайзери на материали, когато започнете да изработвате. Така си мислех и аз, когато започнах своето бракуващо приключение.

 

Така че, след като натрупах много парчета картон и други материали за кратък период от време, ми беше трудно да ги сортирам в търсене на това, което искам. Изгубеното време можеше да бъде насочено в продуктивно време за бракуване.

 

Съхранението и органайзерите наистина биха помогнали да поддържате зоната си за крафтинг чиста и организирана. Има тави за хартия, държачи за хартия, съхранение на украшения, съхранение на инструменти и много други, които можете да разгледате, когато колекцията ви от консумативи се разшири.

 

Нашите съвети

За артикули, които знаете, че ще използвате редовно, купувайте на едро, за да спестите повече.

 

За да вземете проби от най-новите продукти, опитайте се да закупите една единица от артикула, докато можете да определите неговата полезност.

Ако знаете личния си стил, например обичате да използвате бутони или панделки като украшения, можете да ги купите в по-големи количества.

 

Внимавайте с покупките. Съхранявайте списък на консумативите, които трябва да закупите на едро. След това ги грабнете по време на периода на разпродажба, за да спестите максимално. Обикновено изчаквайте периоди за разпродажба, за да се заредите с материали, които Ви трябват много.

 

Разпродажбите също са фантастични, тъй като може да откриете продукти за творенията Ви на ненадминати цени.

 

Може да забележите, че продължавате да използвате някои акценти в много от вашите оформления на произведенията Ви. Те са като вашите „стари приятели“, така че не се страхувайте да купувате повече от тях, особено ако са на намалени цени.

 

Бъдете спестяващи време - Представете си, че просто отваряте комплект за скрапбук  и всички хартии, картони и украшения са толкова добре координирани и готови за вашето използване. Всичко, от което се нуждаете, е да изберете онези елементи, които обичате, да добавите към творенията си.

 

Бъдете спестяващи пари - Когато купувате на едро, това ще ви спести и страхотни пари в сравнение с получаването на всеки елемент поотделно. Това е другото магнитно издърпване на комплекти, от които се нуждаете.


За деня на влюбените 14 февруари ви предлагаме да си изобретите изящни картички-валентинки, изработени с различни видове материали от ЕМ АРТ. Но разбира се „Обичам те“ може да кажете и на празника на жената, а със сигурност е добре да го правите и по всеки друг повод.

 

Разгледайте нашите предложения множество приложени към тях идеи и съвети как се прави – те със сигурност ще ви вдъхновят за нови свежи идеи.

 

За изработването на картички ще ви са нужни:

 • цветен картон 
 • квилинг лентички
 • квилинг инструменти
 • перли
 • мъниста
 • фигурки за декорация
 • креп хартия
 • готови розички от сатен за декорация
 • лепило
 • ножица

 

Интересно за скрапбукинга

 

И може би най-важното, което трябва да се спомене е, че скрапбукингът е хоби. Нещо, което се сътворява с желание и любов! Това изкуство се прави така, както неговият творец реши! Като и при създаването на ръчно изработени бижута, и при скрапбукинг въображението е единственото ограничение!

Скрапбукинг може да бъде под формата на тетрадка, бележник или картичка. Използват се снимки, разноцветна и различна по дебелина хартия, картон, панделки, и други декорации, които се лепят по начин, който искате.

Страниците на скрапбука могат да съдържат:

 • писмена информация
 • история
 • стихотворение
 • мисли и чувства
 • билети за пътуване
 • брошури и карти
 • всичко останало, което е по темата – парти, рожден ден, кръщене, празници и т.н.

Някои хора дори слагат на скрапбука кичури коса, млечните зъбки на децата, сушени цветя и етикети, използвани в страници! Всички това прави изработения скрапбукинг вещ със сантиментална стойност.

Да направим скрапбукинг продукт е изключително лесно и забавно занимание. Материалите за него се откриват лесно с помощта на магазините на ЕМ АРТ и там всичко е на достъпни цени. И така не е нужно да си изпразваме джобовете до край покрай даден повод.

Изработеният скрапбук може да не е скъп подарък, но е с много по-скъпа стойност, тъй като в него са вложени позитивни енергии и емоции, спомени, снимки и всички елементи, които биха донесли приятно усещане, както на правещия го, така и на получателя.

Скрапбукинг е начинът, по който забравените в компютъра снимки най-после ще има повод да се принтират на хартия. Скрапбука е мястото, където ще изразите чувства, сърдечни пожелания, смешни истории и различни спомени… Можете спокойно да дадете път на креативността си, защото тук ограничения няма.

Ето някои теми, които да ви вдъхновят да си направите скрапбукинг:

 • Един ден от някакво пътуване
 • За новородено
 • Сватба
 • Домашни любимци
 • Ваканция
 • Семейство
 • Коледа
 • Нова година
 • Великден
 • Рождени дни
 • Нов дом
 • Хелоуин
 • Скъпоценни стари семейни снимки и сувенири

 

Оформлението на лексикона може да бъде толкова просто и лесно, и подробни, колкото желаете. Може да сложите само една снимка, или пък много снимки да напишете история, която искате да разкажете, или да споделите причината за правенето на скрапбукинг.

Има толкова много продукти на разположение за скрапбукинг, че буквално свят да ви се завие.

Съществуват много различни термини, използвани в света на скрапбукинг-а. Има и много различни техники и продукти. С течение на времето ще развиете свой собствен стил и като погледнете назад  към първите си творения ще можете да видите как сте променили стила и техниката си. Това от своя страна пък може да доведе до създаването на скрапбукинг на тази тематика.

'