ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332 и 088 400 0337  

Хартия за декупаж

Предлагаме богат избор от ръчна, оризова хартия за декупаж. Дизайните са много красиви и разнообразни. В тях ще откриете романтика, традиция, носталгия, красота и творчески дух. Има модерни и винтидж дизайни. Поръчайте онлайн, лесно и удобно на изгодни цени.

Виж повече
7 артикула | Стр. 1/1
filterФилтри
filter
filterФилтри

Наличности (1)
Вид (1)
Тип на стоката (2)
Размер (4)
Изработка (1)
Марка (3)
Хартия за декупаж оризова STAMPERIA RISO Italy DFSA4315 - А4

Код: 810895
Цена2.40 лв.
Добави в любими
Хартия за декупаж оризова ЛОВ -A3 29.5x42 см

Само при нас ще откриете оризова хартия за декупаж с уникални мотиви и десени. Ем Арт очаква Вашите поръчки на достъпни цени.
Код: 810854 Брой: 1
Цена5.00 лв.
Добави в любими
Хартия за декупаж оризова ръчна R233 ITD - А4

Код: 810806 Брой: 1
Цена2.20 лв.
Добави в любими
Хартия за декупаж оризова ръчна ITD - А4

Код: 810808 Брой: 1
Цена2.20 лв.
Добави в любими
Хартия за декупаж оризова Stamperia - 48x33 см

Код: 810844 Брой: 1
Цена4.30 лв.
Добави в любими
Хартия за декупаж оризова Stamperia - 48x33 см

Код: 810843 Брой: 1
Цена4.30 лв.
Добави в любими
Хартия за декупаж оризова KALit - А4

Код: 810836 Брой: 1
Цена2.20 лв.
Добави в любими

БЛОГ

ПРИКАЗНИЯТ СВЯТ НА ДЕКУПАЖА - част 1 - Подбор на Материали

Върху какви повърхности можем да приложим декупажа? - популярни идеи. Необходима ли е специална хартия за декупаж? Какво лепило да използваме?.....

Декупажна хартия

Техниката за декупаж навлиза в Европа през ранното средновековие, тоест през 476 г, тогава когато Западната Римска империя се сблъсква с варварските германски племена. Предвид факта, че Европа е най – старият континент съвсем нормално всичко красиво, старинно и антично да започва от тук.

Едно от многото древни изкуства е декупажа, което е тясно свързано с хартия. За този вид апликация са необходими продукти с високо качество и разнообразен дизайн, за да се получат модерните и екстравагантни на вид съвременни творения. Хартията за декупаж е в основата на на всичко елегантно и стилно, което човешкото въображение възпроизвежда.

 

Видове

Разнообразието от цветове, мотиви и структура на дизайна на хартията за декупаж дава поле за действие на всички хоби творци. Богатият асортимент на материалите е важен за декорацията и изработката на Вашите проекти. Ем Арт разполага с различни видове такъв като:

  • Оризова – мотив Стари къщи
  • Хартия с мотиви от България
  • Ръчна хартия за декупаж
  • Хартия за декупаж с Шевици
  • Хартия за декупаж оризова на цветя

 

Материал на изработка и качество

Хартията за декупаж е била открита още в древен Китай, селското население започва да я използва за декорация и украса на различни видове предмети от тяхното ежедневие. Ако се опитаме да си представим живота без хартия би било невъзможно. Макар и дигиталните технологии да се опитват да я изместят от нашето ежедневие, тя все още държи челното място.

В наши дни, благодарение на високо развитие на технологиите, качеството на този продукт е достигнал своето съвършенство. Освен за разпространение на знания този материал се използва за украса, декорация и промени на различни предмети, мебели, дрехи и куп други аксесоари.

Съвършената структура и разнообразните дизайни на декупажната хартия я прави предпочитана за работа от хоби творците. За направата и биват използвани материали с влакнеста структура, които спомагат за нейната еластичност.

 

Приложение и предназначение

Ефирната и фина структора на хартията за декупаж дава възможност за много разнообразни творчески фантазии. Много по – здрава и удобна за работа от салфетките, тя е подходяща за големи повърхности, например декупаж на стари мебели и обемнни повърхности. Хартията за декупаж може да се залепи върху множество повърхности (дърво, стъкло, пластмаса, картон, стироформ, керамика, текстил и др), като предварително се обработват със специални за целта грундове.

Да не пропуснем и феноменалните лакове и акрилни бои, които придават ярък блясък на всеки предмет. Със този материал всеки един предмет може да покаже същността и индивидуалният поглед на всеки един от Вас за екстравагантност на дрехи, аксесоари и предмети от интериора на дома.

Както в повечето изкусни творби и тук главна роля играят Венецианските майстори, които са започнали да променят дизайна на мебелите именно с хартия за декупаж. Естетиката и стилът на всеки предмет може да оживее с техниката за декупаж с подходящата хартия.

Началото на това изкуство в Европа, в което главна роля играе хартията се слага във Франция, като в буквален превод означава – изрязвам или казано по-друг начин изработване на хартиена апликация. Цветните дизайни, преливащите и ярки форми по десените на този материал галят очите и сетивата на ценителите на това изкуство.

Креативните идеи могат да бъдат реализирани с помощта на богатият асортимент и палитра от  цветове на хартия за декупаж. Аристократичният и стилен вид на всеки предмет върху който е работено с този класен материал показват въображението и емоциите на хоби творците. Широкото му приложение го прави универсален помощник за промяна на редица предмети и аксесоари, като започнем от малки фигурки и стигнем до украса на огледала, кутии за бижута, панери, чинии, картички и стигнем до маси, столове и всякакъв вид мебели.

 

Ценови диапазон                      

Достъпните цени от 2.20 лв до 5.00 лв прави хартията за декупаж предпочитана от  творците. Големината на всеки лист и високото качество на продукта изцяло се припокрива с цената.

 

Защо ЕМ АРТ ?

При избора на определена стока всеки иска да получи идеалното качество, затова онлайн магазина на Ем Арт се погрижил да задоволи нуждите и желанията на всеки клиент. Основният приоритет на всеки наш служител е да подсигури комфорта и удобството на всеки от Вас. Предвид забързаното еджедневие и динамичният начин на живот emart.bg е мястото където можете да изберете всичко необходимо за Вашето хоби.

 

Поръчка и доставка

Поръчки е електронния магазин се приемат 24/7, като нашите професионални консултанти могат да ви информират за всичко избрано от Вас. Доставките се изпълняват в рамките на четири работни дни от потвърждаване на поръчката. Повече информация и подробности можете да получите тук.

'