ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332  088 400 0337

Обеци с дърво

В Група "Обеци с дърво" ,специално за Вас сме подбрали цветни и закачливи моделчета, които са много предпочитани от дамите заради свежеста, която носят и заради естественият материал , от който са изработени. Голямото разнообразие, което Ви предлагаме, ще покрие индивидуалните ви нужди. Подарете си от тези атрактивни бижута и бъдете свежи и цветни всеки ден.

Виж повече
3 артикула | Стр. 1/1
filterФилтри
filter
filterФилтри

Наличности (3)
Обеци дърво метал 68x50x5 мм
Топ продукт

Код: 694058
Цена1.20 лв.
qtty plus qtty minus чифт
Купи
Добави в любими
qtty plus qtty minus чифт
Купи
Обеци метал дърво 43x70 мм

Код: 694539 Тегло 6 гр
Цена1.20 лв.
Добави в любими
Обеци дърво метал 50x50 мм
-50%

Код: 694055
Стара цена
1.20 лв.
Цена0.60 лв.
/ Промоция
Добави в любими

Бижутата от естествени материали стават все по-популярни. Това е изводът, до който стигнахме след като забелязахме, че клиентите на Emart.bg силно изразяват предпочитанията си към обеци с дърво.

Ние смятаме, че това се дължи на автентичния вид на тези бижута и лесното им съчетание с ежедневното облекло на дамите. Те са много леки и удобни, което ги прави подходящи за всекидневно носене.

Обеци с дърво – добър избор за дами от всяка възраст

Дървото е материал, който има своята символика. Най-често се свързва с мъдростта и дълголетието, което придава на бижутата от дърво чувство за автентичност и непреходност. Това прави обеците с дърво са разпространен аксесоар, който е подходящ за дами от всяка възраст.

Тези бижута се предлагат в различни форми и създават усещането за ръчно направени аксесоари. Това качество е високо ценено от всяка дама, която иска да включи във визията си природен детайл.

Обеците с дърво са подходящи аксесоари към ежедневна визия, която не следва строго определен офис дрескод. Най-често те допълват пролетните и летни визии като добавят усещането за връзка с природата.

Предимствата на дървото като материал за обеци

Дървото е подходящ материал за направата на бижута, защото се обработва много лесно. Освен, че може да се създадат разнообразни форми, дървото лесно се боядисва, което осигурява разнообразие от дизайни.

Дървените бижута, в това число и обеците с дърво са уникални по рода си. Рядко се създават много еднакви модели, което прави обеците с дърво автентични в категорията обеци.

Едно то най-открояващите предимства на обеците с дърво е лесната им поддръжка. За разлика от сребърните обеци например, тези с дървени орнаменти не изискват специфично почистване или съхранение.

Обеците с дърво са страхотен начин да добавите към визията си усещане за топлота и добро настроение. За да засилите този ефект може да заложите на цветни обеци , които да паснат на вашата визия.

Видове обеци с дърво, които може да поръчате от нас

Категорията обеци с дърво не е сред най-богатите в нашето портфолио, но пък за сметка на това ние сме подбрали само елегантни модели. Обеците с дърво имат метална основа, към която е закрепена дървена форма.

Те са специално избрани, защото носят на дамите закачливо настроение. Ако ги добавите като аксесоар към вашата визия тя ще изглежда по-младежка и непринудена. Точното заради това ги определяме като подходящ аксесоар за пролетни и летни визии.

При нас ще намерите обеци с дърво във формата на звезда, в кръгла форма с дизайн на цветя или с кръгла форма и дупка по средата. Обмислете с кои цветни дрехи от вашия гардероб може да съчетаете тези модели обеци и направете своята поръчка.

'