ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332 и 088 400 0337  

Елементи от декоратин

Тези елементи от декоратин са изключително еластични и могат да се залепват върху всякакви предмети. С тях може да направите уникална украса, те са лесни за боядисване и декориране. Атрактивен акцент към всяка декорация на достъпна цена.

Виж повече
25 артикула | Стр. 1/1
filterФилтри
filter
filterФилтри

Наличности (1)
Вид (1)
Материал (1)
Тип на стоката (1)
Размер (24)
+ Виж повече - Виж по-малко
Цвят (1)
Марка (1)
Елемент за апликация от декоратин рамка 68x85 №74 -1 брой

Код: 843909 Брой: 1
Цена1.80 лв.
Добави в любими
Елемент за апликация от декоратин рамка 55x65 №73 -1 брой

Код: 843908 Брой: 1
Цена1.50 лв.
Добави в любими
Елемент за апликация от декоратин тухлички 130x85 мм №37 -1 брой

Код: 843903 Тегло 10 гр Брой: 1
Цена0.90 лв.
Добави в любими
Елемент за апликация от декоратин лента 155x55 мм №9 -1 брой

Код: 843901 Брой: 1
Цена0.90 лв.
Добави в любими
Елемент за апликация от декоратин 75x20 мм №3 -5 броя

Код: 842399 Тегло 4 гр Брой: 5
Цена2.00 лв.
Добави в любими
Елемент за апликация от декоратин 120x30 мм №34 -1 брой

Код: 841967 Тегло 8 гр Брой: 1
Цена1.20 лв.
Добави в любими
Елемент за апликация от декоратин тухлички 120x45 мм №36 -1 брой

Код: 841968 Тегло 14 гр Брой: 1
Цена0.90 лв.
Добави в любими
Елемент за апликация от декоратин 90x35 мм №4 -1 брой

Код: 841969 Тегло 6 гр Брой: 1
Цена0.50 лв.
Добави в любими
Елемент за апликация от декоратин 75x43 мм №5 -1 броя

Код: 841971 Тегло 7 гр Брой: 1
Цена0.50 лв.
Добави в любими

Какво представляват елементите от декоратин?

 

Елементите от декоратин се използват за украса на различни видове картички, покани за сватба, кръщенета, скрапбукинг, албуми, рамки за снимки, картички за Коледа, Великден, Свети Валентин и много други. С тях може да направите наистина уникална декорация. Те са един от най-атрактивните и най-често използваните крафт материали.

 

Видове елементи от декоратин

 

Изобилието от форми от декоратин е наистина голямо. Съществуват елементи за апликация с най-различни мотиви – флорални, живоински, дантела, топчета, мотив тухлички (с тях може да пресъздадете невероятни картини ), и още много други уникално красиви фигури. Освен между различни орнаменти, може да избирате и между  различни по форма и големина отливки.

Можем да сравним елементите от декоратин с капителите по старинните сгради, благодарение на които архитектурата от миналите векове, изглежда забележително.

Точно тези уникални форми, са пресъздадени в апликациите от декоратин. С тях вашите картички, покани и албуми ще изглеждат невероятно красиво.

 

Декоратинът като материал

 

Декоратинът представлява специален еластичен продукт за отливане на различни по размер форми. Могат да се използват разнообразни калъпи от различни материали за отливането му. Получената отливка е изключително прецизна и еластична. Тя може да се залепва върху всякакви предмети и повърхности.

Материалът не съдържа силикон и може да се обработва с всички продукти на декупажа. Декоратинът е на водна основа и преди да изсъхне може да се почиства с вода.

Също така при желание може да бъде оцветен в различни нюанси по избор на твореца. Елементите от този материал подлежат на всякаква обработкабоядисване, състаряване, патиниране и др.

Тъй като не всеки разполага с време сам да отлива фигурки от декоратин, ние от ЕМ АРТ ви предлагаме готово решение – елементи от декоратин.

 

Предимства на елементите от декоратин

 

Предимството на елементите от декоратин, е че са еластични, изключително здрави, както и, че могат да бъдат оцветявани в най-различни цветове. Могат да се използват боички на водна основа, акрилни, темперни бои, както и брокат.

 

За какво се използват елементите от декоратин?

 

Орнаментите от декоратин са изключително красиви и в естествен вид и могат да се използват без да се оцветяват. Те могат да бъдат залепяни във всяка част на вашите картички и покани. За да ги залепите върху тях, може да използвате универсално лепило.

Използват се предимно при изработката на картички за различни поводи рождени дни, имени дни, сватби, поздравителни картички за различни поводи и при изработката на покани. Елементите от декоратин определено са неотменна част при изработката на ръчно направените картички и покани.

Едно от най-честите приложения на този вид орнаменти, е в скрапбукинга. С декоратин прекрасно се украсяват кориците на ръчно направените тефтери, тетрадки, бележници, книги и албуми. По този начин скрапбукинга придобива уникалност и отличителен дизайн.

Декоратиновите украшения, освен върху хартия, могат да се лепят и върху бутилки, чаши, върху кутии, върху рамки за снимки, кутии за бижута, върху декоративни чинии. С тях може да украсите и свещници, като ги залепяте в основата на свещника, така той придобива уникално красив, старинен вид.

Декоратиновите орнаменти могат да се лепят и върху най-различни ръчно направено книги, албуми, тефтери и тн. Има толкова огромно разнообразие от елементи от декоратин, които определено биха направили всяко ваше творение, неповторимо и открояващо се.

Елементите от декоратин намират приложение и при украсяването на яйца. Може би не сте чували за това използване на декоратина, но художниците, които рисуват върху яйца, често използват форми от екоратин, за да украсят допълнително яюцата и за да им придадат релеф. По този начин се получавайт наистина красиви резултати.

Ако не знаете как точно да използвате тези готови украси за картички, може да намерите онлайн ръководства и клипчета, от които лесно ще научите как да ги прилагате във своите произведения.

Днес в интернет може да намерите всичко необходимо и да се запознаете детайлно със сфери и начини на работа, които до този момент са били изцяло непознати за вас. Така че не се колебайте да включите декоратинът като елемент при изработването на своите картички и покани.

Всяко ваше творение, за което сте използвали готовите елементи от декоратин, би било един прекрасен подарък за всеки повод, който наистина ще впечатли вашите приятели.

 

На какви цени ще намерите елементите от декоратин в нашия онлайн магазин?

 

Цените, на които ще намерите елементите от декоратин при нас са доста достъпни и бюджетни.

Стараем се да обхванем търсенето и предпочитанията на всички наши клиенти, като осигуряваме огромен асортимент от продукти на достъпни цени.

Освен трайно ниските цени, често правим намаления, за това следете нашата страничка.

 

Защо да изберете ЕМ АРТ?

 

Пазаруването н онлайн магазин ЕМ АРТ е изключително бързо, приятно и улеснено, благодарение на тематичните ни категории, в които още намерите всичко необходимо за осъществяването на своите идеи.

При поръчка от нас, доставката ви ще бъде изпълнена в рамките на няколко работни дни, до избран от вас офис на куриер или адрес.

Благодарение на крафт материалите на ЕМ АРТ, вашите картички наистина ще оживеят! Вие подарявате на само своята уникална изработка, но и една интересна пресъздадена от вас красива история.

'