ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332 и 088 400 0337  

Орлово око естествени и полускъпоценни камъни

Така както соколът вижда от високо, така и този камък разширява вътрешната визия на своя притежател. Ако се носи под формата на обеци, огърлици и медальони, стимулира позитивната нагласа и привлича късмет. Мънистата от сиво-черния роднина на тигровото око ви очакват тук на достъпни цени. Спестете време и поръчайте онлайн сега.

Виж повече
0 артикула | Стр. 1/0

Орлово око

 

Също както величествения орел, камъкът Орлово око носи мощна сила в своята същност. Въпреки, че се среща в богата на желязо среда, той успява да остане непокътнат от желязото и запазва своя сив, блестящ цвят.

Камъкът е рядка разновидност на Тигровото око и вариация от групата на ахтите. Освен сходните си багри, приликата между двата вида е и в техните мистични свойства за привличане на благосъстоянието.

Смятан за емоционален балансьор, той е подходящ камък за талисман, тъй като се смята, че има сила да предпазва от злини.

 

Видове

Подобно на името си, Орловото око досущ прилича на безкрая, отразен в очите на птицата. Преливащите нюанси на кафяво, зелено, черно и златисто го правят особено атрактивен и предпочитан при изработката на амулети и бижута. Понякога той има полупрозрачна повърхност, която отразява светлината и пречупва, за да създаде съвсем нова палитра от цветове.

 

Свойства и значение

Мистични свойства. Смята се, че една от основните му функции е да внесе умствена ясното и емоционален баланс. Има способността да засили силата на волята и позитивното в човек. Препоръчва се за хора, които извършват мисловен труд, тъй като засилва способността за концентрация и умението да виждаш отвъд първоначалната картина на ситуацията.

Ако изпитвате колебания и често се чувствате нерешителни, този кристал ще засили желанието да предприемете действие, което да ви отведе до желаната цел.

Ако обмисляте да направите кардинална промяна в живота си, то вие несъмнено имате нужда от Орлово око. То ще ви помогне да вървите към желания напред, въпреки трудностите.

Орловото око е отличен камък за привличане на късмет и благоденствие. Твърди се, че поставен в дома ще донесе богатство на своите притежатели, които ще постигат целите си много по-бързо. Именно по тази причина, освен като бижу, орловото око се използва и в различни творчески проекти за декорация в дома.

 

Алтернативно лечение

В нетрадиционната медицина, Орловото око е особено ефективно при лечение на бронхиални проблеми, астма и заболявания на горни дихателни пътища. Има чудодейни свойства при болки в гърба, врата и гръбначния стълб. Умело се справя с отстраняването на натрупаните токсини в организма, като го пречиства и зарежда с отпускаща, лечебна енергия.

Камък, който лекува нервната система, подпомагайки мозъчната дейност, а с това отстранява и главоболието. Твърди се, че има лечебни свойства при очни инфекции, късогледство и други заболявания на очите.

Орловото око засилва креативността и интелекта, благодарение на земната енергия, която носи. Твърди се, че има свойството да увеличава дълголетието на своите притежатели.

 

Приложение

Прелестните му земни тонове го правят изключително подходящ за изработката на бижута като гривни, гердани, а защо не и вплетен в проект с бижутерска смола. Можете да го използвате и като талисман или украшение за дома.

Отлично се съчетава с благородни метали и камъни в земни у неутрални цветове. Устойчив е на външни влияния и лесно се почиства с помощта на топла вода и сапун. Все пак бъдете внимателни, като всеки скъпоценен камък, орловото око също има непоносимост към тежки химикали като белина и почистващи препарати, тъй като те могат да увредят цвета и покритието на мънистата.

 

Зодии

Няма точно определена зодия или месец, с които да се свързва прелестния полускъпоценен  камък, но  Орловото око има магнетични сили за представителите на зодиите Телец, Близнаци и Лъв. Силният му енергиен заряд често се използва за презареждане на други камъни с лечебни свойства.

 

На каква цена можем да го открием?

Този минерал е широко разпространен в целия свят, което го прави достъпен за вашите творчески проекти. Цените варират в зависимост от броя на мънистата или размера на необработените камъчета.

 

Защо да изберем Орлово око от ЕМ АРТ?

ЕМ АРТ разполага с 14 физически магазина в страната, в които опитни консултанти ще ви насочат при избора на правилните материали за вашия проект. Освен това, в нашия сайт можете да откриете всичко необходимо за вашите проекти на едно място, от уюта на вашия дом.

 

Доставка

 

С възможностите за заплащането чрез наложен платеж с пощенски паричен превод или по банков път, се стремим да улесним максимално нашите клиенти, защото ценим тяхното време.

В нашия онлайн магазин можете да заявите поръчката си 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата. Веднага след като бъде обработена, можете да очаквате своята доставка до няколко работни дни.

'