ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332 и 088 400 0337  

Кокосови мъниста

Кокосовите мъниста често са предпочитани за изработката на бижута, защото са леки и при оцветяването им се получават изящни пастелни цветове с ефектно преливане на нюансите. Ако обичате удобството и естествените материали, обърнете внимание на кокосовите мъниста, които предлагаме и поръчате лесно, бързо и изгодно.

Виж повече
11 артикула | Стр. 1/1
filterФилтри
filter
filterФилтри

Тип (3)
Форма (5)
Материал (1)
Размер (9)
+ Виж повече - Виж по-малко
Рармер дупка (4)
Цвят (5)
Цвят микс (1)
Стил (3)
Тегло (1)
Мънисто кокос 13~18x20~30x3~3.5 мм дупка 1~1.5 мм цвят кафяв - 20 грама

Код: 112800 Тегло 20 гр Брой: 1
Цена1.00 лв.
qtty plus qtty minus пак.
Купи
Добави в любими
qtty plus qtty minus пак.
Купи
Наниз мъниста кокос 7x7x2~5 мм дупка1 мм цвят кафяв ~60 броя
Топ продукт

Код: 112700 Тегло 10 гр Брой: 60
Цена3.80 лв.
qtty plus qtty minus вр.
Купи
Добави в любими
qtty plus qtty minus вр.
Купи
Мънисто кокос 14~21x9~15x2~5.5 мм дупка 1.5 мм цвят цикламен - 20 грама
Топ продукт

Код: 112719 Тегло 20 гр Брой: 1
Цена1.00 лв.
qtty plus qtty minus пак.
Купи
Добави в любими
qtty plus qtty minus пак.
Купи
Мънисто кокос 14~21x9~15x2~5.5 мм дупка 1.5 мм цвят Перу - 20 грама
Топ продукт

Код: 112718 Тегло 20 гр Брой: 1
Цена1.00 лв.
qtty plus qtty minus пак.
Купи
Добави в любими
qtty plus qtty minus пак.
Купи
Копче кокос ябълка 18~20x20~22x4~6 дупка 3 мм -5 броя

Код: 122936 Тегло 5 гр Брой: 5
Цена1.50 лв.
qtty plus qtty minus пак.
Купи
Добави в любими
qtty plus qtty minus пак.
Купи
Шайба кокос 8x4 мм дупка 1.5 мм чернс -20 броя

Код: 112717 Тегло 4 гр Брой: 20
Цена1.30 лв.
qtty plus qtty minus пак.
Купи
Добави в любими
qtty plus qtty minus пак.
Купи
Копче кокос 13x3 мм дупка 1 мм -20 броя

Код: 122941 Тегло 8 гр Брой: 20
Цена0.80 лв.
Добави в любими
Мънисто кокос 11~33x6.5~16x2~3.5 мм дупка 2 мм МИКС -20 грама

Код: 112760 Тегло 20 гр
Цена1.00 лв.
Добави в любими
Наниз мъниста кокос 5~8x5~7 мм дупка 2 мм кафяв светло ~105 броя

Код: 112749 Тегло 8 гр Брой: 105
Цена4.00 лв.
Добави в любими
Копче кокос 20~21x20x4~6 мм дупка 2 мм -5 броя

Код: 122377 Брой: 10
Цена1.00 лв.
Добави в любими
Наниз мъниста кокос 6~7x2~5 мм дупка 1 мм кафяв ~105 броя

Код: 112705 Тегло 26 гр Брой: 105
Цена3.00 лв.
Добави в любими

Красотата, екстравагантност и стил

Този вид естествени мъниста ви дават неограничена възможност за създаване на уникални бижута с естествен характер. Разнообразието от форми и цветове ви позволява да създавате орнаменти от различни видове, които чрез употребата на бижутерски находки стават трайни бижута за много години.

Кокосовите мъниста са в съответствие с естествената екологична тенденция, свързана с етническите бижута. Кокосовите мъниста ви позволяват да сътворите бижута с полъх на далечни и екзотични страни с много финост и женственост.

 

Кокосовите мъниста - начин да изглеждате впечатляващо

Природата дава много вдъхновение, насърчавайки ви да създавате свои собствени уникални бижута. Благодарение на кокосовите мъниста, лесно може да постигнете привлекателен ефект. Всяко кокосово мънисто, което предлагаме в ЕМ АРТ за вас заслужава внимание. Спираловидни. продълговати, кръгли и много други, могат да бъдат смесени, за да образувате една дъгова, екзотична гривна или гердан.

Кокосовите мъниста са идея за ежедневна стилизация на етническите акценти. Плоските кръгли мъниста и едно по - голямо във формата на лист или сърце са перфектната идея за дълга огърлица, която изглежда страхотно, например с ярка лятна рокля. Може също да създадете леки обеци от кокосови елементи за допълване на екзотична визия.

Тези приказни мъниста ви позволяват да създавате бижута, които да ви привличат директно от природата. Мъничките кокосови мъниста са класически сами по себе си - те някога са били много модерни и днес се връщат към благодатта.

Кокосовите мъниста - малки, цветни и блестящи, са идея за комплект огърлица плюс гривна в диско стил. Цветовете могат да се комбинират свободно, за да се създаде отличителен и пълен с аромат състав.

Nuggets на кокосови мъниста с неравномерни ръбове е перфектен материал за бижута, които да запазят своята ненарушена форма. Те ще пасват както на вечерната ви рокля, така и на екипировката ви от естествени тъкани.

Безпрецедентно разнообразие, характерно за кокосовите мъниста и копчета, ви позволява да създавате сами натурални, екологични и етнически бижута. Изключително модерните в момента ръчно изработени орнаменти от естествени материали образуват индивидуална база, създавайки уникален стил.

Голям избор на бижутерийни изделия създава неограничени възможности за създаване на уникални декорации и бижута, благодарение на високото си качество, характерно за ръчната изработка - точност и уникалност, създават много конкуренция за масово производство на бижута. Бижутата от кокос определено са по - интересни.

 

Енергийното въздействие на кокосовите бижута върху здравето на човек

В последните няколко години набират популярност малко позабравени учения за човешкото здраве, които обаче са доказали своето действие от хиляди години. Едно от тях е свързано с енергията на човешкото тяло и начините на протичане на тази енергия. Тези учения са се практикували в Китай, Индия, Япония, Непал и др. страни от векове – акупресура, акупунктура, фън-шуи, аюрведа, и те намират своето приложение и сега.

Малко теория – според тези учения в човешкото тяло има двадесет и шест меридиана по които протича жизнената енергия. По протежение на тези канали има биологично активни точки, въздействието върху които влияе на здравето на човека. По този начин могат да се лекуват ред болести, а също така например акупресурата и акупунктурата се използват и като спомагателна терапия към основното медикаментозно лечение в официалната медицина.


Според древните учения дори лекото въздействие върху биологично активните точки може да доведе до силен положителен ефект. При носенето на кокосови бижута, често пъти се случва че те докосват и въздействат продължително време определени точки и меридиани на тялото. Това се нарича енергийно въздействие на бижутата върху човешкото здраве. По тази причина е нужно да се спазва някаква правила при носенето на бижута. И така, ето някои от тези съвети:

  • Обеци Обеците е добре да се носят в долната част на ухото (меката част на ухото). По този начин се стимулира работата на главния мозък и се подобрява паметта.
  • Пръстени – Когато носим пръстен на безименния пръст на лявата ръка стимулираме половата система. Когато носим пръстени на пръстите на краката стимулираме изключително много биологично активни точки, които оказват влияние на очите, ушите, нервната система. С пръстени на краката можем да получим подобрение на състоянието при различни болкови синдроми, предизвикани от тежко физическо натоварване, при жените може да се коригира овулацията, както и дисбаланс в слънчевия сплит.
  • Счита се че носенето на халка на носа намалява риска от носови инфекции и усилва обонянието.
  • Носенето на гривни на китките оказва регулиращо въздействие на репродуктивната система. По същия начин действа и носенето на гривна на глезена. Носенето на гривна между лакътя и рамото въздейства на сърцето и белите дробове.
  • Носенето на дълга огърлица, направена от кокосови мъниста, които да стигат до нивото на гръдния кош въздейства на биологично активни точки свързани със сърцето и белите дробове. От своя страна носенето на колие плътно около шията оказва лечебно въздействие при проблеми с щитовидната жлеза.
  • Украшенията, които се носят на талията – колани, верижки и др. Оказват влияние на работата на яйчниците, матката, бъбреците и далака.
  • Украшенията, които се носят на главата – диадеми, тика (украшение, което се слага на върха на главата и се спуска върху челото) и други . Те стимулират работата на мозъка и успокояват при нервно напрежение.

 

Любопитно!

Носенето на бижута с естествени материали ще усили лечебното въздействие.

 

Подари красота! Ръчно изработена гривна или колие от кокосови мъниста

Не е тайна, че момичетата много обичат да носят различни бижута. Разбира се бижутата придават елегантност на цялостната ви визия. Понякога най - семплите гривни могат да послужат като чудесно допълнение към облеклото.

Особено успешно ще бъде носенето на бижута, направени сами. Такова бижу ще изглежда красиво на ръката не само при момичета, но и при възрастни жени. Гривната е подходяща за всякакъв вид повод и ще бъде в хармония с облеклото ви.

Изтъкаването от мъниста може да изглежда като невероятно сложен процес, особено за начинаещи, които за първи път се сблъскват с този вид работа. Продуктите на опитни майстори и професионалисти удивяват с красотата си и създават невероятно впечатление. За да разберете основите на работа, препоръчваме ви да използвате съветите и да се подготвите внимателно.

Необходимо е да се запасите със специални инструменти и материали. За начинаещи можете да препоръчате следните стъпки. Изберете от магазините на ЕМ АРТ или поръчайте онлайн нужните материали. За начинаещ основната конфигурация е напълно достатъчна . Но за опитен майстор се препоръчва да закупите всички елементи поотделно, за да можете сами да изберете материала с подходящо качество.

Съвет! Препоръчително е предварително да помислите върху образа на бъдещото бижу, да начертаете схемата му на производство, да направите измервания на ръката на човека, за когото искате да направите подарък. Преди да започнете, прочетете теоретичните основи на домашното създаване на гривни за китки от мъниста, използвайте полезни съвети. След това се захващайте за работа.

Класическата версия на тъкане на гривна с кръст. Това е най-лесният и удобен начин за бързо създаване на гривна . Продуктът в този случай може да се окаже тесен, но този проблем може да бъде решен чрез комбиниране на няколко допълнителни кокосови мъниста.

Друг прост начин е техниката на тъкане, наречена „платно“. Този метод улеснява създаването на непрекъсната лента с различна ширина с модел. С помощта на такава техника можете лесно да създавате вашите бижута.

По-красив вариант с помощта на обемна контура е метод, наречен „цвете“. Красивият външен вид и създаването на триизмерни фигури ви позволяват да изберете комбинация от цветове и форми за различни костюми и тоалети. В същото време самият процес няма да изисква много усилия.

Съвет! С течение на времето можете да комбинирате няколко техники или да създадете свой собствен стил на тъкане. Но първо трябва да разберете основните принципи на работа.

Можете да използвате някой от горните методи, за да създадете първата си гривна. Но за начинаещи се препоръчва да се използва най-простият класически метод за тъкане "кръст".

 

Видове кокосови мъниса от ЕМ АРТ

 Всички видове кокосови мъниста подбрани от ЕМ АРТ за вас, са специално подбрана селекция от размери и цветове. Ние държим на това, нашите клиенти да са удовлетворени от избора си защото Вие сте нашето вдъхновение да работим.

 

Цени на кокосови мъниста

Цените на тези артикули са различни за всяка разновидност. Изберете по ваш вкус на най - добри цени, като имате възможност да закупите кокосови мъниста с отстъпка за количество. Набавете вашите материали като закупите на едро от нашите магазини и се възползвайте от отстъпка до - 70 %.

 

Защо да изберете ЕМ АРТ?

Защото ние, специално за Вас сме създали този онлайн магазин, след внимателно проучване на потребителското търсене е с съобразен с актуалните тенденции. Основната ни цел е удобството на клиента.

Разполагате с лесно търсене на продукт с бърза търсачка, филтрирате избраните от вас продукти с цел по-лесно ориентиране в широката гама, която предлагаме, правите бърза поръчка като гост или чрез Фейсбук или Гугъл.

Постарали сме се да подберем уникални крафт материали, с които ще реализирате с лекота вашите творчески умения. ЕМ АРТ разполага с БЛОГ, където ще откриете куп интересна информация, съвети, вдъхновения и друга полезна  за вас справка.

 

Поръчка и доставка

Поръчката и доставката в ЕМ АРТ е съобразена с улеснението за нашите клиенти, затова можете да поръчате вашите материали 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата, а пратката ще получите в рамките на няколко работни дни. Ние от ЕМ АРТ не ограничаваме клиентите си в избора на куриерска фирма за доставка. Поръчката получавате на посочен от вас адрес.

Основен приоритет за нас е да осъществите вашите творчески идеи.

 

Съвет!

Опитайте се да пазарувате онлайн за да избегнете заплахата от инфекции, като ограничите контакта с други хора и спазвате правилата за безопасност.

В нашия онлайн магазин ще пазарувате удобно и безопасно. Изберете удобен начин за доставка на материалите за вас!

'