ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332  088 400 0337
Почивни дни на Магазини ЕМАРТ:
24, 25, 26, 31 Декември и 01 Януари

Подаръчни опаковки за Кръщене

Подаръчните опаковки са неделима част от всеки празник. Торбичките, които Ви предлагаме са подходящи за всеки повод. Ем Арт разполага с голям набор от кутии, картички, подаръчни торбички, опаковъчна хартия, дизайнерска хартия, с които да декорирате Вашите подаръци. Ниски цени и отстъпки.

Виж повече
9 артикула | Стр. 1/1
filterФилтри
filter
filterФилтри

Наличности (2)
Вид (3)
Материал (3)
Тип на стоката (3)
Размер (3)
Цвят (1)
Цвят микс (1)
Тема (2)
Марка (2)
Торбичка подаръчна от картон 26x31 см бебе АСОРТЕ

Код: 302564 Тегло 48 гр Брой: 1
Цена1.60 лв.
qtty plus qtty minus бр.
Купи
Добави в любими
qtty plus qtty minus бр.
Купи
Торбичка подаръчна от картон 26x31 см бебе АСОРТЕ

Код: 302565 Тегло 48 гр Брой: 1
Цена1.60 лв.
qtty plus qtty minus бр.
Купи
Добави в любими
qtty plus qtty minus бр.
Купи
Торбичка подаръчна от картон 26x31 см бебе АСОРТЕ

Код: 302569 Тегло 48 гр Брой: 1
Цена1.60 лв.
qtty plus qtty minus бр.
Купи
Добави в любими
qtty plus qtty minus бр.
Купи
Торбичка подаръчна от картон 26x31 см бебе АСОРТЕ

Код: 302570 Тегло 48 гр Брой: 1
Цена1.60 лв.
qtty plus qtty minus бр.
Купи
Добави в любими
qtty plus qtty minus бр.
Купи
Кутия картонена сгъваема 175x85 мм цветна

Код: 305364 Тегло 17 гр Брой: 1
Цена0.90 лв.
Добави в любими
Кутия картонена сгъваема 175x85 мм цветна

Код: 305365 Тегло 17 гр Брой: 1
Цена0.90 лв.
Добави в любими
Кутия картонена сгъваема 175x85 мм цветна

Код: 305366 Тегло 17 гр Брой: 1
Цена0.90 лв.
Добави в любими
Торбичка за бижута 17x23 см цветна

Код: 306243 Тегло 2 гр Брой: 1
Цена1.00 лв.
Добави в любими

ОПАКОВКИ ЗА ПОДАРЪЦИ

Прекарали сте дни в лов за идеалния подарък за предстоящо кръщене, независимо дали е приятел или семейство. Сега идва моментът за опаковане

подаръкът, който внимателно сте пазарували. Защо е толкова важно да опаковате подарък все пак?

Ако някога сте дали подарък на някой, вие знаете, че даването наистина е по-полезно от получаването. Очакването, докато чакате получателя да отвори подаръка си и израза на лицето му, когато те накрая види какво има, е наистина вълшебен момент.

Може би това е причината опаковката на подаръци да съществува, за да създаде очакването за отваряне на подаръка. Изкуството да опаковате перфектния подарък изисква определени материали и инструменти, които да завършат подаръка, който сте приготвили за даване, като глазура на торта.

Декорацията е също толкова важна, колкото и самият подарък. Ние от ЕМ АРТ сме се погрижили за тази цел и Ваше удобство за създаване на перфектност на Вашия подарък, да имате огромен избор на подаръчни опаковки за кръщене в специален раздел в онлайн пространството ни.

 

Защо опаковането на подаръци е толкова важно, колкото самия подарък?

Подаръчните опаковки за кръщене от  ЕМ АРТ са внимателно подбрани за случая. Хартиена тъкан - полезна за деликатни подаръци, ако подарявате подаръка в подаръчните ни опаковки за кръщене.

Сложете към подаръка си ръчно изработена картичка, изработена с богатия асортимент на материали от ЕМ АРТ, за да напишете лично съобщение или просто да подпишете името си.

И така, сега, след като разполагате с материала за подаръка, който ще дадете - как да го опаковате, като използвате гореспоменатото елементи, така че крайният продукт да е красив? Ще се изненадате да знаете, че можете да научите как да опаковате подаръци.

Отделете време да опаковате подаръка със същото внимание, което сте го взели, докато пазарувате. С тези предложения от ЕМ АРТ за опаковане на подарък за кръщене, получателят ще му направи впечатление, че сте вложили в опаковането на подаръка изненада и радост.

Използвайте материалите от ЕМ АРТ, които Ви позволяват да бъдете супер креативни и талантливи в отдела за опаковане на подаръци за кръщене. Направете впечатление на хората, появявайки се на партито с елегантно опаковани подаръци за кръщене.

Зарадвайте приятелите си със специално опакован подарък и поддържайте бюджета си , като пазарувате от магазините на ЕМ АРТ! Тези ярки, щастливи подаръчни опаковки ще изглеждат страхотно дълго време и качеството просто не може да бъде надминато.

Празниците на кръщене на Вашето дете е един от най - красивите и ярки празници в живота Ви.  Прекарваме много време в търсене на най-добрия подарък, но понякога не влагаме големи усилия в избирането на опаковка на подаръка. Харесва ли ви, когато получавате такъв подарък?

 

Опаковка за подаръци - Защо е толкова важна?

Първите впечатления са всичко! Опаковането на подарък не означава само да го покриете с хартия. Става въпрос за една стъпка напред.

А за получателя става въпрос за очакване, вълнението от откриването на това, което е вътре. Спомнете си как майка Ви винаги е опаковала подаръците под Коледното дърво и изглеждаше още по-красиво с подходяща опаковка за случая.

 

Някой неща, които трябва да знаем за опаковане на подарък.

Подберете цветовете и увийте подаръка с хубава панделка и се опитайте да го направите максимално симетричен (използването на кутия или твърда корица ще улесни този процес). Ако използвате цветна хартия поставете едноцветна панделка или обратно.

Опитайте се да избягвате лъскава хартия или панделки. Два или три цвята макс биха направили подаръка по-елегантен. Добавете едно парче цвете, листо, малко празнично украшение ... Използвайте въображението си и направете подаръка различен!

Що се отнася до даването и получаването на подаръци, наистина ли е най-важно случаят от вътрешността? С все повече и повече хора, които се вълнуват от опаковките, в които пристигат подаръците и продуктите, това ни накара да се замислим за силата на опаковката и колко важно е всъщност.

 

ЗАЩО ОПАКОВКАТА Е ТОЛКОВА ВАЖНА?

Компаниите стават все по-наясно, че трябва да впечатлят своите приятели и любими хора с не просто страхотен подарък, но дори по-добра опаковка.

Независимо дали подарък е закупен онлайн или в магазина, опаковката е първото нещо, което получателя вижда и често им оставя трайно впечатление. Това впечатление ще продължи да отразява допълнително подаръка и цялата магия от подаряването му.

Значението на опаковането стана по-важно през последните години, с наплив от хора, споделящи моменти на „отваряне на подаръци“ и „разопаковане“ в социалните медии. Тази нарастваща тенденция показва, че добре опакованите подаръци могат да бъдат изключително мощен маркетингов инструмент.

 

ЧЕТИРИ ПРИЧИНИ, ЗАЩО ОПАКОВКАТА НА ВАШИЯ ПОДАРЪК ИМА ЗНАЧЕНИЕ

1. ЕЛЕМЕНТ НА ТЕАТЪРА

Опаковката създава напрежение и вълнение. Когато хората видят красиво опакован подарък, той ги примамва да го отворят и създава елемент на театъра.

Винаги се позоваваме на филма „Хубава жена“ като пример за това защо вярвам, че опаковката надминава самия подарък. Сцената, в която Джулия Робъртс е представена с велурена морска кутия за бижута - точно в този момент тя знае, че има нещо специално.

Луксозният завършек на опакования подарък изгражда очакване и създава точно този елемент на театър и вълнение. Ако подаръкът беше опакован в обикновена кафява хартия или хартиена хартия, съспенсът вече нямаше да е там, за разлика от внимателно подбрани подаръчни опаковки.

 

2. ВСЕКИ ОБИЧА ЛИЧНИ ДОКОСКИ

Персонализацията е толкова огромно нещо в днешното общество. Това е много ефективен начин за маркетинг и с технологията, която вече е на разположение, хората почти очакват да получат нещо лично за тях.

Персонализираната опаковка служи като социална стръв, насърчаваща потребителите да се хвалят с подаръка онлайн и лично. Въпреки това би било чудесно да опаковате всички подаръци на ръка и да напишете ръчно лично съобщение, така че да оставите добри чувства у получателя на подаръка.

Например, луксозният гигант за дрехи Тед Бейкър включва малка карта във всички покупки, подписани с „Любов, Тед х“. Малки щрихи като този карат огромните компании да се чувстват по-местни и създават малка емоционална връзка с получателите.

 

3. УСТОЙЧИВОСТ И ПОВТОРНОСТ

Всички наши дизайни на подаръчни опаковки за кръщене, както и всичките материали за опаковане на подаръци от ЕМ АРТ са създадени с оглед на тези два фактора, мислейки извън представянето на подаръка.

Вярваме, че марките трябва да осъзнаят повече възможността за повторна употреба на опаковките на своите продукти, за да гарантират, че потребителите не ги изхвърлят след отваряне.

Много марки правят това правилно и много потребители често държат на опаковките на подаръците, особено тези, които са малко по-луксозни и могат да намерят друго приложение за това другаде. Това увеличава жизнения му цикъл, което означава, че по-малко отпадъци навлизат в околната среда, което я прави по-етична и устойчива.

Днес потребителите са по-наясно със своя въглероден отпечатък и са по-зелени от всякога и опаковката на продукта е на преден план в съзнанието им. Докато хората продължават да пазаруват онлайн, те все повече осъзнават опаковките на продуктите и потенциалната вреда, която може да причини на света, в който живеем.

Въпреки че опаковката може да изглежда красива, ако не е многократна или екологична, потребителите може да не купуват отново точно поради тази причина. Ето защо е от съществено значение да се обмислят типа опаковка, която искат да предложат, като се има предвид устойчивото бъдеще.

 

4. ГРИЖА ЗА ВАШАТА ОПАКОВКА

Ако ви е грижа за начина, по който вашите подаръци са опаковани, можете да намерите начини да бъдете по-ефективни и рентабилни по начина, по който доставяте вашите подаръци, като същевременно сте иновативни.

Като всеки човек ще искате да спестите пари, както и място и един от начините да направите това е чрез иновативни, подаръчни опаковки за кръщене от ЕМ АРТ.

Наличието на опаковки в магазините на ЕМ АРТ, които лесно се съхраняват и които не заемат твърде много място спестяват много време и пари - това може да има огромно положително въздействие върху вашия бюджет.

 

Видове подаръчни опаковки за кръщене от ЕМ АРТ

В нашия каталог ще попаднете на - Торбичка подаръчна от картон 26х31 см бебе АСОРТЕ.

Открийте видовете подаръчни опаковки за кръщене в магазините на ЕМ АРТ с богат избор от цветове, различни видове изображения, форми и размери. Клиентите са нашето вдъхновение да работим, за това сме се постарали да удовлетворим желанията на всички Вас с богат избор от асортименти.

 

Ниски цени от ЕМ АРТ

Цените които предлагаме за Вас на подаръчни опаковки за кръщене са достъпни и изгодни за всеки един от Вас. Цените при нас започват от 1,60, като можете да набавите своите артикули на промоционални цени, цени с отстъпка за закупено количество, а до -70% намаление получавате при покупка от магазините на ЕМ АРТ на едро.

 

Защо да изберете ЕМ АРТ?

Тук ще откриете изобилие от материали, от които имате нужда да творите без граници. Избирате вашите продукти лесно, чрез филтрираща търсачка, лесно разглеждате новите продукти, топ продуктите и тези които закупувате с отстъпка.

Получавате компетентна информация за наличност на артикули и за всичко което ви интересува относно вашата покупка. Ако търсите вдъхновение за вашите проекти, посетете блога на ЕМ АРТ. Ние ще ви помогнем да превърнете вашите лични и семейни празници в незабравими моменти.

 

Какво Ви предлагаме?

 

Разнообразие от продукти

В нашите магазини можете да намерите пълната гама от продукти за вашите хоби проекти, а ние ще сме щастливи да Ви помогнем да изберете най - доброто решение за Вас и Вашата работа.

 

Сигурност

В ЕМ АРТ ще намерите само оригинални продукти с гарантиран произход. Ние сме професионалисти и желаем да Ви осигурим разнообразие от продукти за реализиране на Вашите идеи от високо качество, които гарантират Вашата сигурност и защита на инвестицията Ви.

 

Опит и компетентност

Вече повече от години работим с индивидуални, малки, средни и големи клиенти. Независимо какво правим, винаги подхождаме персонално. Гордеем се с екипа си от млади, но опитни специалисти, които познават условията на работа в нашата сфера, затова могат да Ви предложат най - подходящите, предлагани от нас продукти.

 

Грижа

Купувайки своите материали от нас, Вие се доверявате на надежден партньор, на който може да разчитате и след продажбата. Ще отговорим на всички Ваши въпроси и ще осигурим професионална грижа за Вашите нужди от материали за творчество.

 

Винаги на разположение

Тук сме на разположение онлайн 7 дни в седмицата и сме винаги на линия, готови да отговорим на въпросите на Нашите клиенти.

 

Поръчка и доставка

Вие правите вашата поръчка в неограничено време - 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, а пратката ви ще бъде при вас в рамките на 4 работни дни. Посочвате адрес удобен за вас, независимо дали е до дома или офис на куриерска фирма.

 

Предимства на онлайн пазаруването

Комфорт и спокойствие - нищо не може да замести уюта на собствения Ви дом пред блъсканицата в магазините. Спокойно сравняване на стоки и услуги, анализирането и оценката на продуктите, са действия, които се вършат много по - лесно от компютъра вкъщи или е офиса, отколкото в натоварените и препълнени магазини.

Този плюс на онлайн пазаруването е от изключителна важност през студените зимни дни или навалиците около различните празници.

Спестяване на време - факт е, че за по - заетите хора , особено важна привилегия. Така, ако нямате необходимото време за безкрайни разходки в избор на дрехи, подаръци и стоки от всякакъв тип - то съвсем спокойно може да съчетаете със сутрешно кафе е офиса или вечерята вкъщи.

Спестяване на пари - един от най - големите плюсове на пазаруването е ниската надценка на стоките и услугите. Така ако в даден сайт цената на продукт е една, то в магазина тя ще е съвсем различна и завишена.

Освен ниските цени, разнообразни са и начините на заплащане - в брой при получаване, по сметка, чрез карта, чрез пощенски запис.

 

'