Скрий
ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332 и 088 400 0337  

Другите за нас

17.11.2023 Принтирай

Ние сме щастливи и горди да споделим с вас изключителната новина, че един от нашите магазини, разположен в град Пловдив, беше удостоен с престижния приз "Златна фирма на 2022 г." Този възвисяващ момент представлява не само признание за нашите усилия, но и знак на доверие от страна на общността и бизнес обществото.

Като "Златна фирма на 2022 г.," ние активно участваме в обществени и културни инициативи. Вярваме в създаването на положителен принос към общността, в която сме част, и в поддържането на връзка с клиентите, които са сърцето на нашия успех.

Този приз е повече от просто отличие - това е признание за нашите ценности, далновидност и постоянно стремление към съвършенство. Благодарим ви за вашата подкрепа и оставаме посветени на предоставянето на най-доброто за нашите клиенти и общност.

В нашия неизменен постоянен стремеж към обществена отговорност и активно участие в благотворителни инициативи, с гордост представяме част от нашата колекция от благотворителни сертификати. Тези сертификати не представляват просто хартиени документи, а са отзвук на нашата ангажираност към общността и стремежа ни да направим реална разлика в живота на хората.

Всеки благотворителен сертификат, който носим с гордост, представлява ангажимент към по-добро бъдеще. С подкрепата на нашата общност и вярата в силата на обединените усилия, ние създаваме път за устойчив и благополучен свят.

През годините сме научили, че благотворителността не е просто дарение, а възможност да обединим общността около обща цел. Ние вярваме, че всеки може да направи разлика, и поощряваме нашите служители, клиенти и партньори да се включат в инициативите, които подкрепяме.


"МАРТ БГ" ЕООД счита, че образованието е ключът към развитието на индивида и обществото като цяло. Затова сме се ангажирали с подкрепата на образователни програми, които предоставят възможности за учене и развитие на децата и младежите. Нашите партньорства включват сътрудничество с местни училища, предоставяне на стипендии и финансиране на образователни инициативи.

 

'