ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332 и 088 400 0337  

Салфетки за Декупаж

15.05.2020 Принтирай
            Декупаж в превод означава “изрязвам“ или казано с други думи изготвяне на колаж или хартиена апликация. Декупажът е приложно изкуство, при което се изрязва мотив или изображение от различен материал, предимно Салфетки за Декупаж.
 
 
            След това мотивът се залепя или с помощта на различни техники за декупаж се прикрепя върху дадената повърхност за декориране (дърво, метал, плат и пр.) Прилага се основно върху предмети като малки кутии, чинии, вази, свещи или други елементи от обзавеждането във Вашия дом.

 

 

ХАРТИЕНОТО ИЗКУСТВО - КВИЛИНГ

 

Квилингът е форма на изкуството, която включва използването на ленти от хартия, които се навиват, сгъват в определени форми или се слепват заедно, за да се създаде интересен декоративен дизайн. Това изкуство възниква в Европа в края на XIV началото на XV век. Той се използва за украса на сватбени покани, поздравителни картички, кутии, бижута.
           
           
            Необходима е специална "игла" за навиване, с нея хартиените ленти се навиват в спирала, след това им се придава желаната форма и се нареждат в композиция. С помоща на лепило се залепят краищата на лентите и елементите се съединяват помежду си. За по-голяма прецизност може се да използва линия за измерване, с помощта, на която е по-лесно да се правят еднакви окръжности. За допълнително изящество може да използвате и различни форми пънчове.
           
            Квилинг ленти
           
            С квилинг лентите може да създадете истинско произведение на изкуството.
            За любителите на квилинга и за тези, които проявяват интерес сме се постарали да осигурим всички необходими материали за изработването на квилинг картички и разнообразни декорации.
           
            Благодарим Ви, че сте наши клиенти!

 

 

СВЕТИ ВАЛЕНТИН

 
            С тези красиви и цветни листи от филц, може да направите страхотен подарък за любимите си хора. Лесно и бързо може да изработите красиви поставки за чаши или малък подарък.
            Необходимо е само да изрежете желаните фигурки, които може да залепите с лепило към картон, перлена хартия или друг лист от филц. Така ще имате една уникална авторска картичка.
            Ако желаете, може да изрежете два еднакви елемента, между, които да сложите малко жива вълна (за пълнеж) и да пришиете отстрани с конец и игла.
           
           
           
           
           
            Изработени от Галина Добрева с материали от ЕМ АРТ.

 

 

 

ФИГУРКИ ОТ СТИРОФОМ

 
            Предмети от стирофом – с тези разнообразни фигурки може да направите уникален подарък за Вашите близки или да добавите нотка настроение за Коледа, Великден, Свети Валентин или Вашите лични празници.
            Подходящи за декорация с: пайети, салфетки за декупаж, брокат, хартиени цветя, акрилни бои.
            При нас можете да намерите всичко необходимо, за да реализирате идеите си!

 

 

 

ЦВЕТЯ ОТ ТЕЛ И ВОАЛ

 
            Цветята от воал са един нов начин да направим дома или офиса си по-уютен и красив. За изработването им са Ви необходими малко материали: цветарска тел, снопче тичинки, цветарско тиксо и разбира се воал (полиестерни ръкави).
           
           
            С помощта на рингове се оформят различни по големина пръстени от тел, които се обличат с воал.
            Готовите цветни венчелистчета се събират в красиви цветя или изящни пъпки.Телта е податлива на огъване и оформяне, затова лесно можете да предадете изящна форма на вашето цвете. За да изглежда клонката по жива и нежна, завършваме с усукване с цветарско тиксо около стеблото.
            При нас ще намерите всички необходими инструменти и материали за реализиране на Вашите цветни идеи.
           
           
           
           

 

'