ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332 и 088 400 0337  

Комплекти с перли и седеф

Когато става въпрос за изтънчени бижута е трудно да не направим асоциация с перли и седеф. Тези два естествено придобити материала са много разпространени в направата на бижута от незапомнени времена.

Виж повече
4 артикула | Стр. 1/1
filterФилтри
filter
filterФилтри

Наличности (2)
Комплект гривна пръстен 17 мм естествена кожа метал цвят сребро перла стъклена 16 мм 55 мм
-50%

Код: 693025
Стара цена
1.50 лв.
Цена0.75 лв.
/ Промоция
Добави в любими
Комплект гердан обеци метал пластмаса кристали
-50%

Код: 778019
Стара цена
5.60 лв.
Цена2.80 лв.
/ Промоция
Добави в любими

Когато става въпрос за изтънчени бижута е трудно да не направим асоциация с перли и седеф. Тези два естествено придобити материала са много разпространени в направата на бижута от незапомнени времена.

В миналото те са символизирали престиж и власт. Въпреки че днес са широко разпространени, перлите и седефът на губят своето изящество и все още са символ на нежност и елегантност.

Комплекти с перли и седеф – вечно на мода

Не е преувеличено, ако кажем, че бижутата с перли и седеф ще са вечно на мода. Доказателство за това е тяхното присъствие в изработването на бижута от дълбока древност. Щом перлите и седефа са достигнали до наши дни, а славата им не е намалява, това означава, че те ще са вечно на мода.

Едва ли има други бижута, които да са толкова харесвани и високо ценени. Сигурни сме, че имате по-възрастна роднина, която ви е предала перлените си бижута в замяна на обещание, че ще ги пазите.

Няма по-голямо доказателство за ценността на едно бижу от това то да се предава от поколение на поколение. Комплектите с перли и седеф са именно такива аксесоари, които имат за цел да красят много генерации дами.

Излъчвайте женственост като блясъка на перлата

Перлата е символ на нежността и красотата, за това не е учудващо, че перлените бижута са любими на дамите. Те могат по един специален начин да добавят акцент за женственост и елегантност във визията.

В нашия онлайн магазин в категорията Комплекти с перли и седеф ще намерите стилни бижута със стъклени перли. Те са достъпна алтернатива на естествените перли, но по никакъв начин не отстъпват на красотата им.

Блясъкът и изяществото, което стъклените перли имат е също толкова силно, колкото на естествените. Лесно може да се убедите в това като закупите някои от комплектите с перли и седеф, които предлагаме на Emart.bg

А ето и част от тях:

  • Комплект от гривна и пръстен със стъклени перли с основа от естествена кожа в 3 цвята: сребро, злато и бронз;
  • Комплект от гердан с обеци в различни цветове стъклени перли;
  • Комплект „Жива мида“ от естествени перли – гердан, обеци, пръстен.

Доверете се на нашия избор от красиви комплекти с перли и седеф. Тези украшения ще добавят елегантност и нежност във вашата ежедневна визия. Бижутата със седеф и перли са много подходящи за подарък за любима на сърцето ви дама.

Направете поръчка от нашия онлайн магазин или посетете някоя от физическите ни локации из цялата страна.

'