ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332 и 088 400 0337  

За нас

14.10.2022 Принтирай

 Този онлайн магазин е създаден след внимателно проучване на потребителското търсене и е съобразен с  актуалните тенденции в областта на уебдизайна.

Основна цел на онлайн магазина е удобството на клиентите, затова подобрихме финкционалността на сайта чрез:

-лесно търсене с помощта на бърза търсачка

-филтриране на продуктите с цел по-лесно ориентиране в широката гама, която предлагаме.

-бърза поръчка като гост или чрез вход с Фейсбук или Гугъл

-онлайн чат с консултант на ЕМ АРТ

-информация за наличност на продуктите във всички магазини ЕМ АРТ и много други полезни функции с цел по-лесно използване на сайта и по-качествено обслужване.

ЕМ АРТ Ви предлага голямо разнообразие от мъниста; хоби и крафт материали подходящи за всички Ваши творчески проекти; естествени камъни; ръчно изработени мартеници и материали за избработката им.

За творческите личности, които обичат сами да създават своите украшения и декорации, да правят ръчно изработени подаръци за близките си, сме се постарали да подберем уникални крафт материали. В ЕМ АРТ може да намерите различни квилинг ленти , пънчове, фигурки от стирофом, салфетки за декупаж, филц, микропореста гума EVA, МДФ предмети, фигурки от бирен картон, голямо разнообразие от хоби инструменти и други.

Ако тъсите вдъхновение за Вашите проекти, посетете блога на ЕМ АРТ: https://www.emart.bg/blog/ ,където ще откриете много идеи за прекрасни ръчно изработени декорации,бижута и други.   Ние ще Ви помогнем да превърнете Вашите лични и семейни празници в незабравими моменти. 

 

 

Кои сме ние и как да се свържете с нас?

ЕМ АРТ е търговското наименование на  фирма "МАРТБГ ЕООД " 

гр. Бургас жк. Лазур бл.97

ЕИК 200172226

Данъчен номер BG 200172226

МОЛ: Ивайло Кюркчиев

 

Можете да се свържете с нас телефони: 0884 000 332 / 0884 000 337

или на имейл: info@emart.bg

'