ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332 и 088 400 0337  

Мокаит естествени и полускъпоценни камъни

Мокаитът е австралийски яспис с дръзка, земна красота и ободряваща енергия. Ако искате да запазите вечно младия си дух, разгледайте мънистата от този силен, лечебен минерал. От тях можете да направите бижута, които повдигат самочувствието, дават сила и укрепват физическото здраве.

Виж повече
4 артикула | Стр. 1/1
filterФилтри
filter
filterФилтри

Наличности (3)
Вид (1)
Материал (1)
Форма (1)
Тип на стоката (1)
Размер (4)
Цвят микс (1)
Фасетирани (1)
Качество (1)
Връзка чиле (1)
Марка (1)
Наниз мъниста полускъпоценен камък МОКАИТ матиран топче фасетирано 2 мм ~215 броя
Нов

Изследвайте богатия свят на мокаита с нашия изискан наниз от мъниста, който едновременно омагьосва и вдъхновява. Този внимателно изработен аксесоар е съчетание от топли земни тонове, които допринасят за естествено излъчване и харизма. Направете поръчка онлайн!
Код: 149609 Брой: 215
Цена8.20 лв.
1-2 вр.
Отстъпки за количество
Цена на едро
7.38 лв.
/ 3 вр. +
qtty plus qtty minus вр.
Купи
Добави в любими
qtty plus qtty minus вр.
Купи
Наниз мъниста полускъпоценен камък МОКАИТ първо качество топче 12 мм ~32 броя
Топ продукт

Mъниста от МОКАИТ във формата на топче, супер качество, енергетизиращи, топли цветове, проводник на земна енергия, даряваща вечна младост.
Код: 140075 Тегло 82 гр Брой: 32
Цена21.00 лв.
1-4 вр.
Отстъпки за количество
Цена на едро
18.90 лв.
/ 5 вр. +
qtty plus qtty minus вр.
Купи
Добави в любими
qtty plus qtty minus вр.
Купи
Наниз мъниста полускъпоценен камък МОКАИТ първо качество топче 8 мм ~45 броя
Топ продукт

Mъниста от МОКАИТ във формата на топче, супер качество, енергетизиращи, топли цветове, проводник на земна енергия, даряваща вечна младост.
Код: 140073 Тегло 35 гр Брой: 45
Цена13.80 лв.
1-4 вр.
Отстъпки за количество
Цена на едро
12.42 лв.
/ 5 вр. +
qtty plus qtty minus вр.
Купи
Добави в любими
qtty plus qtty minus вр.
Купи
Наниз мъниста полускъпоценен камък МОКАИТ първо качество топче 6 мм ~58 броя
Топ продукт

Mъниста от МОКАИТ във формата на топче, супер качество, енергетизиращи, топли цветове, проводник на земна енергия, даряваща вечна младост.
Код: 140072 Тегло 22 гр Брой: 58
Цена8.90 лв.
1-4 вр.
Отстъпки за количество
Цена на едро
8.01 лв.
/ 5 вр. +
qtty plus qtty minus вр.
Купи
Добави в любими
qtty plus qtty minus вр.
Купи

МОКАИТ ЕСТЕСТВЕНИ И ПОЛУСКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ

 

Камъните мокаит се предлагат в редица красиви земни цветове и олицетворяват полезна енергия за забавяне на стареенето. Те ще ви помогнат да промените начина, по който мислите за целия процес на стареене.

Ние от ЕМ АРТ, имаме удоволствието да представим за Вас специално подбрана селекция от мокаит и да Ви запознаем с история и интересна информация с цел да направим посещението Ви в нашите магазини още по - приятно и забавно.

 

Защо да изберем бижута с мокаит?

Тези камъни са известни още като Mook Jasper. Те насърчават приключенията, но в същото време подпомагат физическата защита при носене.

Бижута, направени от този камък, е полезно да имате върху себе си, когато отивате на непознати места, тъй като ще ви предупреждават за непосредствена опасност.

Те могат да бъдат използвани чрез поставяне на мокаит под възглавницата, за дългосрочно подобряване на вашето здраве. Тази промяна на фокуса е полезна за забавяне на стареенето в тялото.

Те са полезни за подпомагане на заздравяването и може да са от полза да ви помогнат да стареете по-бавно. Те също са полезни за бременни жени.

 

Цветовете на камъните от яспис мокаит са предимно оцветени в:

 • жълто
 • горчица
 • бяло
 • кафяво
 • червено
 • нюанси на розово
 • лилаво.

 

Повечето са смес от няколко цвята и често в ивици с много земни нюанси в много парчета. Мокаит е вид кварц, който идва от определен район в Австралия.

Метафизичните свойства на тези красиви камъни могат да ви помогнат при вземането на решения и тяхната вибрация може да ви помогне да решите кой път да поемете в живота си.

Този камък е от кварцовото семейство, както и много видове яспис, но се казва, че не бива да се нарича Яспис, тъй като е вид силициран порцеланит.

Камъните мокаит често са интересна смес от различни нюанси, с вид мраморен ефект или ивици през много образци.

 

Тези камъни подпомагат стареенето по следните причини:

Един от мощните начини, по които вибрацията на мокаит може да ви бъде от полза, е нейното действие, което ви помага да промените убежденията си относно неизбежността на дегенерацията на тялото.

Енергията на този кристал помага да се повишат вибрациите на тялото ви и вибрациите на мислите ви, свързани със стареенето. Като ви помагат да промените начина, по който мислите за целия процес на остаряване, те могат да ви помогнат да забавите стареенето в тялото си.

Неговата енергия също ви помага да се чувствате по-млади в отношението си към живота.

Част от причината, поради която тялото ви физически остарява, е свързана с вашето отношение към стареенето и убеждението ви, че то е неизбежно.

Въпреки че това е вярно до известна степен, вашето физическо тяло реагира на начина ви на мислене и колкото повече вярвате в процеса на стареене, толкова повече стареете физически.

Камъните мокаит може да отнемат известно време, за да имат ефект, а не бързо решение, тъй като работят за промяна на идеите, на които са били необходими много години, за да се превърнат в убеждения.

Камъните мокаит са полезни за подпомагане на заздравяването. Задържането на такава под възглавницата може да помогне на вашето здраве, включително да помогне на здравето на бременни жени.

Мокаит Ви помага да изчистите нездравословни генетични проблеми от вашето аурично поле и това включва модели, които може да причиняват стареене.

Полезно е за бременни жени, тъй като може да ви помогне също така да се свържете интуитивно с нероденото си дете.

Този камък може да помогне да се изчистят нежеланите резултати, така че следващото поколение да не се налага да наследява негативни проблеми, запазени в генетичната памет.

Камъните мокаит ви помагат, когато искате съвет за проблем, за който имате проблеми при вземането на решение. Ако имате проблеми с вземането на решения, това е отличен камък за използване.

 

Знаете ли, че...?

Наличието на парче във вашето аурично поле ще ви помогне да постигнете по-лесно правилния извод. Може да бъде особено полезно, когато вашето решение е свързано с това да вземете живота си в нова посока.

Понякога може да вземате решение и да се опитвате да избирате между две напълно различни гледни точки. В някои случаи най-доброто решение е да не се вземе решение, тъй като може да е по-добре да отделите повече време, за да вземете решението си.

Този камък ви помага да сте наясно кога това колебание е най-добрият избор и да сте наясно с нуждите на другите и да бъдете дискретни, когато стигате до присъда за това.

 

Носете бижута от мокаит!

Мокаит, известен също като Mookaite Jasper, се намира в Западна Австралия в хребетите Кенеди близо до Mooka Creek, на който камъкът е кръстен.

В традиционния аборигенски език думата мука означава „течащи води“, а също така се отнася до многото извори, които се вливат в района на Мука.

Мокаит се гордее със смела и земна елегантност, която може да привлече вниманието ви и да ви остави пленени. Това е популярен скъпоценен камък по целия свят поради многобройните му лечебни свойства. И разбира се, това е звездна и уникална красота!

Мокаит е разновидност на халцедон и е много популярен заради великолепния си лилав цвят. Но можете да намерите и мокаит яспис в кремав, кафяв, сив, жълт, бял, лилав, лилаво червен и оранжево червен цвят.

Който и цвят да изберете да получите, вие внасяте нещо красиво и мощно в живота си!

Носенето на тези камъни като бижу е един от най-лесните начини да го държите на тялото си всеки ден. Той също така има прекрасна успокояваща енергия, която ви позволява да си починете, знаейки, че сте в безопасност от вреда.

Това е камък, който стимулира приключенията, като в същото време осигурява физическа защита, когато се държи във вашето аурично поле.

Бижутата, направени от този камък, са полезни, тъй като е предимство да ги имате, когато отивате на непознати места, тъй като ще ви предупреждава за възможна опасност.

Не забравяйте, че това е отличен камък, който да носите върху тялото си, ако пътувате, тъй като е силно защитен.

 

Лечебни свойства на мокаита

Той може да помогне за зарастването на рани и да предотврати натрупването на нездравословно отделяне и инфекция в раните.

Известно е, че мокаит помага за пречистването на кръвта през черния дроб и далака.

За всеки, който е от по-възрастната възрастова група, това може да е добър камък за използване, тъй като може да помогне за гъвкавостта.

Може да улесни придвижването, особено ако имате проблеми с мобилността.

Тези камъни могат да помогнат за стабилизиране на физическото ви тяло и за укрепване на имунната ви система. Ако сте бременна, може да откриете, че би било полезно да използвате този камък, тъй като е известно, че е полезно за осигуряване на здрава репродуктивна система.

Това може да помогне за проблеми в областта на стомаха като цяло и може да подпомогне задържането на вода. Камък мокаит е бил използван от австралийските аборигени от района, откъдето произхожда, за да подпомогне изцелението.

 

Характерни черти на мокаит

Мокаит е разкошен, влажен и непрозрачен скъпоценен камък, който представлява някои не систематични петна и ленти. Тези не систематични ленти показват различни цветове, а също така представляват характеристиките опалин, халцедон. Характеристиките на мокаит напълно зависят от количеството силициев диоксид, присъстващ в химичния композит на този камък.

Очарователният произход на мокаит показва геоложката формация, която е известна като Windalia Radiolarite. Той се нарича микроскопичен морски живот, а скелетите им се състоят от опален силициев диоксид, който в крайна сметка образува камъни от ясния мокаит.

С наличието на примеси като манган, желязо и друга концентрация осигурява различни нюанси на този невероятен камък. Твърдостта мокаит зависи от настоящото количество силициев диоксид в химичния композит, което варира между 6 и 7, по скалата на Moh.

 

Видове мокаит естествени и полускъпоценни камъни от ЕМ АРТ

 • Наниз мъниста полускъпоценен камък мокаит първо качество топче 12 мм
 • Наниз мъниста полускъпоценен камък мокаит първо качество топче 10 мм
 • Наниз мъниста полускъпоценен камък мокаит първо качество топче 8 мм
 • Наниз мъниста полускъпоценен камък мокаит първо качество топче 6 мм
 • Наниз мъниста полускъпоценен камък мокаит клас А топче фасетирано 10 мм

 

Разгледайте предложенията на ЕМ АРТ за мокаит и изберете най - подходящия за Вас. Ние разполагаме с богата селекция, която сме подбрали специално да удовлетворим Вашите изисквания. Нашите клиенти са нашето вдъхновение да се стремим да предоставим най - добрите материали на изгодна цена.

 

Цени на мокаит естествени и полускъпоценни камъни

Цените в нашите магазини на този уникален камък са много добри и достъпни. Пазарувайте от ЕМ АРТ продукти с намалена цена, а до - 70 % отстъпки можете да се възползвате като закупувате на едро материалите от ЕМ АРТ.

 

Защо да изберете ЕМ АРТ?

Защото ние, специално за Вас сме създали този онлайн магазин, след внимателно проучване на потребителското търсене е с съобразен с актуалните тенденции. Основната ни цел е удобството на клиента.

Разполагате с лесно търсене на продукт с бърза търсачка, филтрирате избраните от вас продукти с цел по-лесно ориентиране в широката гама, която предлагаме, правите бърза поръчка като гост или чрез Фейсбук или Гугъл.

Постарали сме се да подберем уникални крафт материали, с които ще реализирате с лекота вашите творчески умения.

ЕМ АРТ разполага с БЛОГ, където ще откриете куп интересна информация, съвети, вдъхновения и друга полезна  за вас справка.

 

Поръчка и доставка

Поръчката и доставката в ЕМ АРТ е съобразена с улеснението за нашите клиенти, затова можете да поръчате вашите материали 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата, а пратката ще получите в рамките на няколко работни дни. Ние от ЕМ АРТ не ограничаваме клиентите си в избора на куриерска фирма за доставка. Поръчката получавате на посочен от вас адрес.

 

Основен приоритет за нас е да осъществите вашите творчески идеи.

Съвет!

Опитайте се да пазарувате онлайн за да избегнете заплахата от инфекции, като ограничите контакта с други хора и спазвате правилата за безопасност.

В нашия онлайн магазин ще пазарувате удобно и безопасно. Изберете удобен начин за доставка на материалите за вас!

'