ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332 и 088 400 0337  

Гердани с перли и седеф

 Перлите и седефа са едни от най-търсените материали за изработката на бижута.  Ем Арт Ви предлага красиви и разнообразни модели от гердани с перли и седеф. Подходящи за всеки стил и вкус. Изберете от богатия ни каталог и заблестете с ново и прекрасно бижу.

Виж повече
4 артикула | Стр. 1/1
filterФилтри
filter
filterФилтри

Наличности (2)
Вид (1)
Материал (3)
Форма (1)
Гердан перли стъклени 20 см цветни
-50%

Код: 692062
Стара цена
6.60 лв.
Цена3.30 лв.
/ Промоция
Добави в любими
Гердан двоен стъклени перли 6 мм 20 см цветни
-50%

Код: 692052
Стара цена
4.50 лв.
Цена2.25 лв.
/ Промоция
Добави в любими
Гердан кожа метал седеф
-50%

Код: 742266
Стара цена
6.60 лв.
Цена3.30 лв.
/ Промоция
Добави в любими
Гердан шнур метал седеф кристали
-50%

Код: 742160
Стара цена
6.60 лв.
Цена3.30 лв.
/ Промоция
Добави в любими

Красивият естествен отблясък на перлите и седефа и прекрасното им натурално обагряне правят тези природни материали едни от най-предпочитаните в изработката на бижута.

Много потребители търсят именно този ефект в акцентните аксесоари, които ползват, тъй като те придават на визията специфичен завършек, правейки я по-естетически впечатляваща.

В ЕМ АРТ предлагаме каталог с красиви гердани с перли и седеф в няколко различни стила, в който всеки може да открие нещичко за себе си.

Едно от най-големите предимства на нашите предложения е особено ниската цена на герданите, която позволява регулярно да обновявате кутията си с бижута с уникални модни украшения.

Красиви гердани с перли и седеф на топ цена

Тук спокойно може да изберете гердани за всеки ден, които ще може да съчетавате с различни облекла за постигане на винаги актуални и отличителни визии. С едно такова красиво бижу лесно се внася красив акцент и се постигат успешни комбинации.

За да имате винаги подходящия стил и дизайн гердан, ние селектираме различни модели гердани със страхотни качества, от които да изберете с лекота няколко нови любими аксесоара.

В каталога ни с гердани с перли и седеф включваме уникални естествени и синтетични предложения, сред които изпъкват няколко категории артикули.

В продуктовата категория ще откриете красиви дамски седефени и перлени огърлици и гердани, а също така и перфектните мъжки гердани със седеф и перли. Предлагаме, разбира се, цветово разнообразие, многообразност в дизайна, дължината и материалите на изработка.

Предимства на герданите със седеф и перли

Седефът като материал, извлечен от вътрешността на различни мекотели е натурален компонент, който предлага отличителен ефект на преливане на естествените багри. Прекрасният му блясък допълва интересното естествено оцветяване в нюанси на бялото, кремавото, розовото и дори черното.

В някои култури седефът има метафизично значение и използването му се свързва с получаването на защита, късмет и просперитет. Освен това лесно се комбинира в различни облекла, като може да се постигне елегантно и нежно завършване на тоалета, акцентна нотка или интересно арт излъчване, в зависимост от избрания дизайн.

Герданите от стъклени перли са много достъпен вариант на традиционните перлени огърлици, който носи същия красив завършек, но излиза доста по-изгодно.

Освен това те предлагат доста по-голямо цветово разнообразие и съответно може да се използват за придаване на различен ефект във визиите. Материалът е издръжлив и хипоалергенен.

Визуализирайте своите следващи визии и прибавете към тях натуралната естетика на красивите гердани с перли и седеф от ЕМ АРТ.

'