Скрий
ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332 и 088 400 0337  

Панделки за подарък

Тук ще откриете различни разцветки панделки за подарък, само с едно дръпване и от двуцветна лента те се превръщат в готови панделки, които може да залепите върху вашия подарък. Лесен и красив начин за аранжиране на всеки подарък.

Виж повече
0 артикула | Стр. 1/0

Панделки за подарък

 

Как панделките са станали част от опаковането на подаръци

Разбира се, не можете да имате подаръчна опаковка и да нямате красива панделка, която да придружава подаръка. За щастие производството и употребата на панделки имат също толкова обширна история, колкото тази на опаковките за подаръци.

Панделките са били ръчно изработвани от най-деликатната нишка, което е направило материала доста скъп през ранните епохи. Материалът е бил толкова популярен, че английският парламент вижда панделките като нещо изключително, което трябва да принадлежи само на благородниците и висшата класа, като символ на богатство и лукс.

През вековете панделките щурмуват света на модата и се използват в дрехи и аксесоари за коса.  След появата на Индустриалната революция, Наполеоновите войни и Викторианската епоха.

Прескачайки до нашето съвремие, най-ранното използване на панделка при опаковането на подаръци е през 30-те години на миналия век, когато магазините за канцеларски материали започват да тестват панделки върху опаковки за подаръци в опит да постигнат по-празничен вид. Това дуо винаги предизвиква усмивка на лицето на получателя и се появява многократно през годината, особено на рождени дни и празници.

 

Иновативна употреба на панделките за опаковане на подаръци

Известно е на всички, че панделката обикновено се поставя в горната част на подаръка, но знаете ли, че можете да използвате панделката вместо подаръчна опаковка? За изящно опаковане започнете с обикновени бели кутии и панделка за рожден ден или друг тип панделка, която отговаря на повода. Нарежете ленти от материала и ги залепете върху кутиите за подаръци с пистолет за лепило.

Можете да поставяте, позиционирате и усуквате панделки по ваш вкус, но за ефект на текстура изберете ленти с различна дължина. Допълнете опаковката си с красива панделка за класически завършек и вашият подарък е готов за подаряване.

Това обобщава историята и еволюцията на опаковането на подаръци. Актът на даване е по-възнаграждаващ и приятен дори от получаването. Да виждате как специален за вас човек  отлепва лъскавата хартия, за да открие неочакван подарък, е преживяване, което си струва целия труд и време.

5-те най-използвани типа панделки

Панделка от органза –Тази блестяща, полупрозрачна панделка може да се намери като обикновена, щампована или със сатенени ръбове. Предлага се в много различни размери и цветове. Панделката от органза обикновено се използва при опаковане на подаръци и цветя сред цветарите, върху дрехи и на сватби. Има нещо в блясъка й, което прави тази панделка красива с нотка деликатност в нейния полупрозрачен вид.

Сатенена панделка – Може да се намери като едностранна сатенена (гладка и лъскава само от едната страна) и двулицева сатенена (гладка и лъскава от двете страни). Това е една от най-универсалните панделки и е идеална за опаковане на подаръци. Освен, че е често срещана и достъпна, тя има и много възможности, когато става въпрос за довършване на подаръчна опаковка.

Панделки от релефен сатен – Този тип панделка може да се намери като обикновена или щампована с отличителен релефен ефект. Може също да бъде отпечатана и персонализирана. Тази панделка е много здрава и издръжлива и е лесно достъпна.

Цветарски панделки – Както говори и името им те се използват главно от цветарите. Използват се често за направата на по-големи лъкове, тъй като задържат формата си и се предлагат в голяма гама от цветове. Цветарските панделки изглеждат чудесно и когато се съчетаят с панделка от органза.

Панделки от тюл – Панделките от тюл са в мрежест стил с лек ефирен външен вид. Тюлът се използва главно с дрехи, но е чудесен и за подаръчни панделки. Може да се наслагва около подаръка, за да се направи панделка с помпон или, за да бъде достатъчно здрав. Панделките от тюл подобно на цветарските също се предлагат в много цветове и размери, а някои дори имат брокат, залепен по тях.

Налични панделки за подарък

Нашата селекция от красиви и луксозни панделки за опаковане на подаръци се предлага в модели и дизайни, подходящи за всички поводи. Ако не можете да намерите това, което търсите, имаме персонализирани опции за лента за вашите нужди.

 

Ценови диапазон

Всички панделки, които се предлагат в магазините на ЕМ АРТ ще откриете на добри цени.

 

Защо ЕМ АРТ

ЕМ АРТ е верига от магазини за хоби и крафт материлали с утвърден статут на пазара за хоби творците.  Фирмата разполага с 14 обекта в цялата страна и огромно разнообразие от хоби, арт и крафт продукти и материали, предназначени както са истински професионалисти, така и за любители и хора, които искат да се научат на нещо ново или да открият ново хоби.

В ЕМ АРТ ще откриете всичко от което се нуждаете за вашия нов проект или хоби.

'