ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332 и 088 400 0337  

Рисуване по номера за деца

Картините за рисуване по номера за деца са интересен начин да запознаете децата с творчеството. Чрез тях можете да разкриете потенциала на вашето дете или да му осигурите изключително забавление през свободното време. Разнообразието от модели на картини за рисуване по номера е голямо и ние в ЕМ АРТ сме се погрижили за вашето ново хоби.

Виж повече
12 артикула | Стр. 1/1
filterФилтри
filter
filterФилтри

Наличности (3)
Вид (1)
Форма (2)
Тип на стоката (1)
Размер (3)
Марка (1)
Комплект рисуване по номера 40x50 см - Цветна катерица MS9835

В нашият онлайн магазин можете да намерите пълната гама от продукти за вашите хоби проекти, а ние ще сме щастливи да Ви помогнем да изберете най - доброто решение за Вас и Вашата работа. Поръчайте онлайн!
Код: 851159 Тегло 760 гр Брой: 1
Цена29.00 лв.
qtty plus qtty minus кут.
Купи
Добави в любими
qtty plus qtty minus кут.
Купи
Комплект рисуване по номера 30x40 см -Забавни сови BFB0141
Нов

Комплектът за рисуване по номера - Забавни сови е идеалният начин да съчетаете своите творчески способности и въображение, за да създадете невероятна картина на забавни и кокетни сови.
Код: 851381 Тегло 520 гр Брой: 1
Цена24.00 лв.
Добави в любими
Комплект рисуване по номера 30x40 см -Влюбени пингвини BFB0416
Нов

Комплектът за рисуване по номера “Влюбени пингвини” е перфектният начин да създадете красива картина и да се насладите на творчеството.Готовата картина ще има размери 30x40 см, което я прави подходяща за изложение или подарък на близък човек.
Код: 851384 Тегло 484 гр Брой: 1
Цена24.00 лв.
Добави в любими
Комплект рисуване по номера 30x40 см -Малко бухалче BFB1365
Нов

Рисуването по номера е лесен начин да се насладите на процеса на рисуване, без нужда от предварителни знания или умения. Просто следвайте номерата на платното и създайте красива картина.
Код: 851388 Брой: 1
Цена24.00 лв.
Добави в любими
Комплект рисуване по номера 30x40 см -Малки жирафи BFB1803
Нов

Комплектът за рисуване по номера 30x40 см - Малки жирафи е идеалният начин да се отпуснете и да се насладите на творчеството в домашна обстановка.Този комплект включва всичко необходимо, за да започнете да създавате великолепна картина сотив на малки жирафи.
Код: 851394 Тегло 550 гр Брой: 1
Цена24.00 лв.
Добави в любими
Комплект рисуване по номера 30x40 см -Весели хипопотами BFB1829
Нов

Комплектът е идеален за деца и възрастни, които обичат да се забавляват с изкуството. Резултатът ще бъде красив, уникален и готов за изложба или подарък.
Код: 851395 Тегло 550 гр Брой: 1
Цена24.00 лв.
Добави в любими
Комплект рисуване по номера 30x40 см -Цветен сън BFB1871
Нов

Комплектът за рисуване по номера “Цветен сън” е идеален подарък за всеки, който обича изкуството и иска да се изрази през картина.
Код: 851396 Тегло 540 гр Брой: 1
Цена24.00 лв.
Добави в любими
Комплект рисуване по номера 30x40 см -Бухалчо BFB1316

Вие правите вашата поръчка в неограничено време - 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, а пратката ви ще бъде при вас в рамките на 4 работни дни. ЕМ АРТ е Вашият магазин!
Код: 851189 Тегло 490 гр Брой: 1
Цена24.00 лв.
Добави в любими
Комплект рисуване по номера 40x50 см -Котета в саксия BFB0317

В нашият онлайн магазин можете да намерите пълната гама от продукти за вашите хоби проекти, а ние ще сме щастливи да Ви помогнем да изберете най - доброто решение за Вас и Вашата работа. Поръчайте онлайн!
Код: 851205 Тегло 680 гр Брой: 1
Цена29.00 лв.
Добави в любими
Комплект рисуване по номера 40x50 см -Под маргаритката Ms7825

Направете правилния избор от онлайн магазина на ЕМ АРТ. Невероятен избор от картини за рисуване по номера.
Код: 851003 Брой: 1
Цена29.00 лв.
Добави в любими
Комплект рисуване по номера 20x30 см -Панда msa0070

Преоткрийте картините за рисуване по номера и се насладете на това хоби изкуство. ЕМ АРТ е мястото с богато разнообразие на видове и модели. Поръчайте онлайн с доставка в цялата страна.
Код: 844134 Брой: 1
Цена16.00 лв.
Добави в любими
Комплект рисуване по номера 30x40 см -Шарени мечета Ms9349

ЕМ АРТ Ви предлага голям избор от картини за рисуване по номера. Направете най - добрият избор на emart.bg. Нашите консултанти ще отговорят всички Ваши въпроси.
Код: 844170 Брой: 1
Цена24.00 лв.
Добави в любими

Рисуване по номера за деца

 

Да се научите да рисувате по номера е процес, който изисква време, съсредоточаване, търпение и усилия. Въпреки че става въпрос за това как обикновени хора без опит в изобразителното изкуство да създават красиви картини, заниманието има своите тънкости, които е добре да бъдат усвоени. Когато закупите готов комплект той ще съдържа всички необходими материали, за да започнете, но мотивацията и упоритостта зависят само от вас.

 

Какво представлява рисуването по номера?

Рисуването по номера е метод, при който изображението се разделя на зони, всяка от които е обозначена с число, което съответства на определен цвят в картината. След като нарисувате всяка една от зоните пред вас ще се разкрие цялостната картина.

Техниката за рисуване по номера доста често е критикувана, че е твърде елементарна и че при нея липсва въображение. Въпреки това, за да се предаде идеята, че картината е изградена от различни форми и цветове, тази техника е изключително полезна.

Поради тази причина и картините за рисуване по номера са добър избор за децата и за всеки начинаещ или хоби художник. Методът би бил изключително забавен и полезен за децата, тъй като освен интересно занимание картината за рисуване по номера ще развие тяхната креативност, ще подобри фокуса им и ще подобри увереността им.

История на картините за рисуване по номера

Рисуването по номера е създадено през 1923 г. като през тази година е издаден и първият патент.

Компанията, която първа създава картините за рисуване по номера в тяхната позната днес версия е Palmer Show Card Paint Company. Дан Робинс, служител на фирмата, се свърза със собственика на компанията с концепцията за проекта. След многобройни модификации на продукта, бизнесът пуска марката Craft Master през 1951 г., която успява да продаде повече от 12 милиона комплекта по целия свят през следващото десетилетие.

В резултат на положителния обществен отзвук няколко фирми започват да произвеждат свои собствени версии на картини по номера.

Двойни числа (или смесени цветове)

Тази секция се отнася само за някои комплекти за рисуване по номера, които идват с по-малко количество цветове.Това означава, че ще трябва да комбинирате два различни цвята, за да получите трети такъв. Използването на равни части от всеки цвят е сигурен начин да получите перфектен резултат. Важно е смесването да се извършва в палитра, а не в някое от контейнерчетата с боя, за да се избегне зацапване на цветовете.

Смесете малко количество от двата цвята върху непореста повърхност (като стара чинийка или палитра), след което оцветете зоната в желания цвят.

Поддържане на боите чисти

Обърнете внимание на старателно почистване на четката, преди да я използвате, за да нанесете друг цвят върху нея. Не искате да замърсявате един цвят с друг. Малко количество тъмен цвят бързо превръща светлия оттенък в пълна катастрофа.

Ако направите това случайно, не го разбърквайте, а вместо това използвайте ъгъла на чиста кърпа или парче хартиена кърпа, за да се опитате да го отстраните колкото е възможно повече.

Едно от най-големите предизвикателства, пред които начинаещият в рисуване по номера се изправя е да определи от къде да започне. Съществуват няколко възможни варианта, които можете да предприемете.

  • Най-лесно е от най-голямото число към по-малките. Най-лесно е да се започне от най-големите зони първо и след това да се премине към по-малките. Има няколко причини за това. Първата е, че ще ви запознае с усещането на рисуването по номера без голяма опасност да объркате нещо или сгрешите и втората е, че ще ви представи по-голяма част от картината завършена, което ще ви помогне по-лесно да си представите голямата картина
  • Друг вариант е да започнете първо с най-тъмните цветове. Това ще ви помогне да усетите как светлите и тъмните цветове си взаимодействат
  • Внимавайте да не размазвате или излизате от очертанията. Най-добре ще бъде да започнете от горната част на картината и да продължите надолу. Може да останете с усещането, че това е неестествено при рисуването на картината по номера, но крайният резултат гарантирано ще се заслужава и сами ще се уверите, че накрая ще приключите с чисто платно, което не сте съсипали без да искате като сте допрели ръката си върху неизсъхналата боя
  • След приключване на работа почистете внимателно четките си, за да са готови да ги използвате отново. Винаги проверявайте дали капачките на боите са добре затворени, в противен случай рискувате да изсъхнат и да станат негодни за употреба
  • Комплектът за рисуване по номера идва и с инструкции. Но ако се чувствате сигурни в себе си или имате желание да експериментирате, можете да разчупите правилата. Не се страхувайте да използвате друг цвят или четка. Човек се учи най-добре чрез изпробване. Можете с изненада да откриете, че вашето предложение всъщност прави картината много по-добра от предложената в описанието, а и ще притежава персонален стил
  • Много е важно да научите колко точно боя да поставяте върху четката си. Това може да бъде малко объркващо за начинаещите художници, но ще свикнете бързо в процеса на работа. Четката изисква да се постави върху върха й съвсем малко количество боя. Ще се изненадате да откриете колко голяма площ може да се покрие и със съвсем малко качество
  • След като сте приключили с рисуването вероятно ще искате да се насладите на произведението си. Затова изчакайте малко картината да изсъхне, което за акрилните бои е около 24 часа, след което изберете подходяща рамки или окачване на видно място, от където можете вие и семейството ви да й се наслаждавате.

Налични картини за рисуване по номера

Наличните картини за рисуване по номера, с които разполагаме се делят на няколко категории, по нещо за всеки вкус.

Ценови диапазон

Всички картини зса рисуване по номера за Деца, които се предлагат в магазините на ЕМ АРТ ще откриете на добри цени.

 

 

Защо ЕМ АРТ?

 

ЕМ АРТ е верига от магазини за хоби и крафт материали с утвърден статут на пазара за хоби творците.  Фирмата разполага онлайн магазин и огромно разнообразие от хоби, арт и крафт продукти и материали, предназначени както са истински професионалисти, така и за любители и хора, които искат да се научат на нещо ново или да открият ново хоби.

В ЕМ АРТ ще откриете всичко от което се нуждаете за вашия нов проект или хоби.

Магазини ЕМ АРТ обещават бърза доставка на картините за рисуване по номера и топ качество.

'