ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332 и 088 400 0337  

Висулки Хематит

Хематитът е уникален камък от групата на железните руди. Графитените му нюанси, придружени от драматичният блясък, се вписват в много дизайнерски концепции. Използвайте магнитните му качества за балансиране, оравновесяване на физическата нервна система и подобряване на кръвообръщението. В ЕМ АРТ ще намерите висулки от магнитен и немагнитен хематит, някой от които с разноцветни металически покрития.

Виж повече
2 артикула | Стр. 1/1
filterФилтри
filter
filterФилтри

Наличности (2)
Вид (1)
Материал (1)
Форма (2)
Тип на стоката (1)
Размер (2)
Размер дупка (2)
Цвят метал (1)
Качество (1)
Марка (1)
Висулка естествен камък ХЕМАТИТ немагнитен клас А куче 23x30x5 мм дупка 2 мм
-50%

Висулка от полускъпоценен камък НЕМАГНИТЕН, ХЕМАТИТ клас А във формата на куче
Код: 698059 Брой: 1
Стара цена
1.50 лв.
Цена0.75 лв.
/ Промоция
Добави в любими
Висулка естествен камък ХЕМАТИТ немагнитен 25x18x6 мм дупка 8x10 мм

Висулка от полускъпоценен камък НЕМАГНИТЕН, СИНТЕТИЧЕН ХЕМАТИТ с елипсовидна форма
Код: 698031 Брой: 1
Цена1.00 лв.
Добави в любими

Висулки от полускъпоценни камъни Хематит

Познат на древни култури като асирийци и вавилонци, римляни и гърци, хематитът носи със себе си енергията на волята и куража. Името му произхожда от гръцката дума „hema”, която означава „кръв”. Това наименование е заради кърваво червения цвят, който се показва в сърцевината на камъка при разрез.  

Съставен е от почти 70% желязо, а твърдостта му го прави приложим в много и разнообразни индустрии, защото обработката и устойчивостта му позволяват той да бъде рязан в най-различни форми.

 

Какво представляват висулките от хематит?

Нежните висулки, които ви предлагаме са изработени от хематит с немагнитен клас „А”. Стоманено-сивият им отблясък ги прави много атрактивни за изработката на колието, гривни и други аксесоари.

Подбрали сме селекция от висулки с форма на сърце, рог, овал, както и асорти избор от богато разнообразие форми.

 

Колие с висулка от хематит

Освен стилно, колие с висулка от полускъпоценния камък ще бъде и ваш амулет, който да ви предпазва от психически атаки. Ще насърчи вродените ви заложби и ще ви помогне да се освободите от внушения, които ви поставят окови.

Висулките от хематит се съчетават отлично с благородни и неблагородни метали, кожа и дърво.

 

Гривна с висулка от хематит

Малките висулки тип асорти са чудесно допълнение към гривната ви с талисманчета. Това е така заради свойството на хематита да активира късмета и благополучието и да го привлича като магнит. Освен това, висулка от хематит, носена на ръката ви ще активира жизнената енергия в целия организъм.

 

Аксесоар за крак с хематит

Знаете ли, че ако имате проблем с оттекли и изморени крака, гривна за глезена с висулка от хематит ще им помогне да се почувстват облекчени и по-малко подути.

 

Амулет с висулка от хематит

Има поверие, според което, ако носите амулет от хематит, той ще ви предпази от зли духове и така наречените енергийни вампири.

 

Кои зодии привличат магнетичните свойства на хематита?

Ако търсите подходящ подарък за представителите на зодия Овен или Водолей, не се колебайте да ги изненадате с бижу от хематит. Те са привлечени от енергията, която носи. Зодия Скорпион също ще се радва на благата, които хематит ще внесе в живота му.

 

Любопитен факт

Наблюдавайте за продължителен период от време бижу от камъка. Ако усетите, че той започва да променя температурата си, това е знак, че се задава опасност за вас.

 

Грижа за хематита

Тъй като това камък, които е изграден до голяма степен от желязо, то и грижата за него трябва да бъде като за метал. Това означава, че не е препоръчително да го мокрите или излагате на триене, тъй като може да се лишите от ослепителния му метален блясък. Камъкът има изключително променлив външен вида. Познат със своя прелестен метален блясък, хематитът се среща в червени, кафяви и дори сребристи багри, а формите му могат да бъдат кристални, влакнести, слюдести и много други.

Въпреки силно променливият му вид, едно го отличава и прави добре разпознаваем – червеникавата ивица, която винаги присъства в състава му.

 

Цена

Добрата новина е, че висулките от хематит са подходящи за всеки бюджет. Стойността им в нашия сайт варира в зависимост от вида на бижуто. При нас ще намерите и всички необходими аксесоари за направата на бижута по ваш модел.

Опитни консултанти ще ви помогнат при избора на най-подходящия за вас камък, независимо дали ще изберете някой от 14-те търговски обекта или ще пазарувате онлайн.

 

Доставка

Тъй като ценим вашето време, можете да направите своята заявка 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата.

След приемане на поръчката, очакваната доставка ще бъде при вас в рамките на няколко работни дни. За да ви улесним максимално сме ви подготвили два начина за плащане – по банков път или чрез пощенски превод посредством наложен платеж.

'