ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332 и 088 400 0337  

Пънчове кръщене

Развихрете въображението си и сътворете уникални по вида си подаръци за гостите на кръщенето на Вашето дете. За целта ние можем да Ви предложим пънчове с елегантни и различни форми, подходящи за декоративно изрязване на хартия, изработване на фигурки от картон и други материали.

Виж повече
0 артикула | Стр. 1/0

Използването на пънчове за декорации

За повечето хора организирането на празненството им е най-важното, около което се въртят идеите им, тъй като там ще присъстват приятели и техните близки. Всички искаме празниците ни да бъдат не просто удобни, но и красиви.

Добавянето на малки щрихи тук и там може да добави много красота към празника и да помогне на организаторите да реализират пълния потенциал на своите идеи.

Разбира се, трябва да помислите да направите това за собственото си парти, не само за да е приятно за вас, а за всички останали, които ще присъстват, но и за да радва семейството и приятелите, когато пристигнат на мястото.

Можете да започнете, като огледате добре обстановката и да помислите как можете да направите всяко голямо и малко пространство да се откроява повече с опции за декор като впечатляващи елементи, елегантни вази, прекрасни мебели и др.

 

Украса от хартия и картон - лесно като детска игра!

Правенето на неща от хартия вече не е просто занимание за децата. Изследвайте творчески занаяти от хартия за възрастни, като добавите различни форми, граници и други функции към вашите проекти с предложенията от пънчове в магазините на ЕМ АРТ.

„Направи си сам“, нашата колекция от занаятчийски пънчове е създадена, за да доставя свежи, изчистени, щанцовани резултати всеки път - в различни модерни дизайни - за забавен и лесен начин за добавете причудливи украшения към карти, оригами, декор и други хартиени занаяти, свързани с Вашето кръщене.

Добавете привлекателни украшения към хартиените занаяти с голямо разнообразие от пънчове в ЕМ АРТ. Проектирани да изрязват чисто всеки път, тези пънчове добавят стил и размери към вашите занаяти от хартия и други, и са трайни, компактни и лесни за използване.

Дизайнът на перфораторите обикновено се основава на избрани от занаятчията тенденции и може да се приложи към домашно приготвени картички, страници за албуми, колажи и безброй други занаяти от хартия за употреба.

Разчупете декора на Вашия празник за кръщене и създайте смислени картички или добавете към подаръците с лесни за използване пънчове за форма. От прости форми като кръгове и квадрати, до по-сложни като снежинки и панделки, занаятите от хартия „направи си сам“ могат лесно да се трансформират в нещо неочаквано, просто чрез натискане.

Издръжливи, компактни и лесни за използване, тези пънчове за кръщене от ЕМ АРТ са проектирани да доставят изчистени, изрязани разфасовки всеки път и са забавен начин за добавяне на стил и измерение към хартиени занаяти и други.

Изработвайте непрекъснати граници, привличащи вниманието ръбове и впечатляващи хартиени фигурки с удобни за потребителя пънч, които създават красиви резултати за секунди. С вградени решетка и лост за подравняване, както и набор от дизайни, вариращи от обикновена дантела до миди, мехурчета, сърца и др.

От традиционните, вдъхновяващи акценти като цветя и морски перли до изискани, романтични дизайни като заек, листо, борова клонка, дантела и много други, тези пънчове могат да добавят определено ниво на изтънченост и елегантност към занаятите от хартия „Направи си сам“.

Нарежете балса, пяна, фолио, алуминиеви кутии, корк, картон, платно, снимки и други с ново поколение перфоратори, предназначени за тази цел - без разкъсване или неравномерни разрези. Перфектни за преминаване отвъд занаятите с хартия, тези мощни пънчове варират от дизайн от звезди и ангелчета, яйца, усмивки, слон, триъгълник, делфин и много други.

Изработването на етикети за подаръци у дома не може да бъде по-просто с един-единствен лесен за използване инструмент. Нашите предложения на пънчове за кръщене ще Ви впечатлят с дизайн, качество и достъпни цени и с тяхната помощ ще имате възможност да добавите личен щрих към Вашите проекти.

Цялата колекция представена в магазините на ЕМ АРТ предизвиква креативност, като същевременно не отнема много усилия за добавяне на интересни украшения към вашите хартиени занаяти и украси.

Подходящи за украса на кръщене, тези уникални перфоратори се предлагат в удобни за ръката удари, с дизайни, вариращи от класически заоблени ъгли, под форма на ключодържател, острилка, бодюрен и други.

В ЕМ АРТ предлагаме и перфоратори пънч с 4 форми за по - лесна и практична работа с повече разнообразие на проектите Ви.

 

Съвети за работа с пънчове от ЕМ АРТ

Понякога, ако сте използвали подобен перфоратор за хартия върху материали, които са твърде дебели или гъвкави, щампата ще започне да залепва или да не се реже правилно. Ако това се случи с вашата работа, можете ли да поправите проекта или е загуба на време?

Помогнете на перфоратора да работи по гладко и с по-голяма лекота. Ако вашият проблем е хартиеният перфоратор, който работи върху някои материали и не е гладък в една част от среза, първо опитайте тези съвети, за да поддържате щанцоването на хартията гладко.

Понякога е достатъчно „заточване“ на перфоратора върху алуминиево фолио или много фина шкурка или хартия за заточване, за да се настроят остриетата на щанцата за по-равномерно изрязване на хартията.

Пробиването през восъчна хартия или обработен със силикон пергамент за печене може да помогне за добавяне на смазка (восък или силикон) към повърхностите на щанцата, за да не се залепи. Поддържането на ударите в чист вид, изчистването на остатъци от хартия и обработката на нарязаните повърхности също ще помогне.

 

Неща, които да опитате, ако вашият удар е напълно заседнал:

  • Поставете перфоратора във фризера. Металът на някои перфоратори ще се свие достатъчно, когато се охлади, за да позволи на перфоратора да се освободи, за да можете да изчистите каквото е останало.

Това работи най-добре за пънчове с доста прости контури. Може да не работи при сложни удари. Оставете перфоратора във фризера за няколко часа, за да видите дали може да се отлепи по този начин.

  • Използвайте проникващо масло. Проникващите масла, като WD-40, могат да изчистят восъчните или лепкавите натрупвания, което може да попречи на удар да се върне в нормалното си положение.

Напръскайте малко върху повърхността на вашия перфоратор, за да му позволите да проникне през режещите повърхности. Оставете перфоратора да престои, така че маслото да проникне през металните слоеве.

  • Опитайте се отново да направите щракване, за да го освободите. Почистете излишното масло и пробийте през обикновена хартия за принтер няколко пъти, за да сте сигурни, че в перфоратора няма следи от масло, които могат да развалят хартиения ви проект.
  • Разглобете пънча. Това е краен вариант, но с внимание можете да възстановите повреден удар. Вижте стъпките, които следват за това как да разглобите перфоратора, да коригирате всички проблеми и да сглобите отново вашия пънч.

За да се опитате да поправите перфоратори за хартия, като използвате методите в предишната стъпка, може да се наложи да разглобите хартиената щампа. За да направите това, внимателно проверете около краищата на перфоратора, където пластмасовото покритие се среща с металната основа.

Обикновено ще можете да видите малък метален раздел. Този раздел помага да се придържа металната основа към капака.

Носете защита на очите, в случай че пружината избухне от удара ви, внимателно използвайте фина отвертка, за да отклоните внимателно пластмасовия капак далеч от основата в областта на езичето. Не трябва да упражнявате много сила. Ако получите правилната точка на вашия пластмасов капак, той лесно ще изскочи.

След като корицата е отстранена от декоративния ви перфоратор, трябва да отстраните парчетата. Ще има основна плоча, която държи хартията и насочва движещия се перфоратор, възвратна пружина, която позволява на перфоратора да отскочи назад.

За да започнете да възстановявате удара си, премахнете пружината и пластмасовите части и опитайте да премахнете парченцата хартия, които са залепнали в челюстите на удара. Използвайте пинсети, внимавайте да не променяте формата на перките на перфоратора и пазете пръстите си далеч от остри повърхности.

Ако перфораторът ви за хартия не се освободи, когато премахнете остатъци от предишни проекти за рязане, може да се наложи да нанесете проникващо масло като WD-40 върху металните повърхности. Оставете проникващото масло поне един час да проникне в металните секции на щанцата, след което внимателно обработете движещата се част на щанцата без основата.

След като раздалите перфоратора за хартия, можете да проверите ръбовете на основата и перфоратора, за да видите дали върху острието или основата има някакви груби петна от метал, които карат перфоратора да залепне.

Перфораторите са обработени с много висок толеранс, така че те трябва да пасват точно през основата, за да пробият дизайна на хартията. Незначителните грапавини по краищата на ножа или на частите на основата, през които преминават ножовете, могат да доведат до залепване на ножа и удара на перфоратора, дори на обикновена хартия с тегло на принтера.

Ако вашият перфоратор има грапави ръбове - ако можете да видите груби ръбове на режещите части на вашия пънч или можете да видите парчета метал, които могат да доведат до свързване на щанцовете, използвайте много фина шкурка или фина пила за игла, за да изчистите излишния метал или да го изпилите гладко.

Не работете с пила или шкурка по острите ръбове, а само отстранявайте грубите петна отстрани на режещите остриета. Подаването или шлифоването по краищата ще притъпи острието.

За да сглобите обратно декоративния си перфоратор за хартия, първо се уверете, че всички работни повърхности са чисти и обработете повърхностите с продукт като „плъзгане на фреза“, за да поддържате остриетата да работят гладко.

Проверете дали острието се вписва гладко обратно в основата. Може да се наложи да завъртите някои модели, за да получите правилното прилягане. Острието трябва лесно да премине през основата и лесно да се плъзне обратно.

 

Идеи с пънчове за кръщене от ЕМ АРТ

 

Букет с щампован плат

Нашите лесни занаятчийски проекти ще ви дадат вдъхновение за създаване на парти декорации, картички, опаковки за подаръци и други. Използвайте пънчове с венчелистчета и листенца, за да създадете трио букети за спомен във винтидж стил.

 

Хартиени пеперуди

Използвайте класически пънчове за пеперуди, за да създадете крилати насекоми, които пърхат около аранжировките на масата на Вашето парти за кръщене.

 

Модни аксесоари

Направете свои собствени шаблони с децата, като използвате занаятчийските ни пънчове, след това използвайте блясък, за да прехвърлите дизайна върху - тъкани, торбички, бандани и тройници.

 

Домашна пощенска картичка

Създайте красиви картички, които да изпратите на приятели и семейството си за предстоящото кръщене.

 

Медальони с перфорирани ръбове

Дайте на всеки специален повод допълнителен цвят с графични украшения на медальони, направени с помощта на декоративен ръб и координиращи ъглови удари.

 

Орнаменти с перфорирана хартия

Използвайте заготовки с форма на примка, за да създадете ръчно изработени рамки за фото украшения, които можете да подарите на всеки гост.

 

Перфорирани цветни шноли

Изградени от различни форми, щипките за коса са шикозен аксесоар през всеки сезон.

 

Ниски цени от ЕМ АРТ

Цените които предлагаме за Вас на пънчове за кръщене са достъпни и изгодни за всеки един от Вас. Можете да набавите своите артикули на промоционални цени, цени с отстъпка за закупено количество, а до -70% намаление получавате при покупка от магазините на ЕМ АРТ на едро.

 

Защо да изберете ЕМ АРТ?

Тук ще откриете изобилие от материали, от които имате нужда да творите без граници. Избирате вашите продукти лесно, чрез филтрираща търсачка, лесно разглеждате новите продукти, топ продуктите и тези които закупувате с отстъпка.

Получавате компетентна информация за наличност на артикули и за всичко което ви интересува относно вашата покупка. Ако търсите вдъхновение за вашите проекти, посетете блога на ЕМ АРТ. Ние ще ви помогнем да превърнете вашите лични и семейни празници в незабравими моменти.

 

Какво Ви предлагаме?

 

Разнообразие от продукти

В нашите магазини можете да намерите пълната гама от продукти за вашите хоби проекти, а ние ще сме щастливи да Ви помогнем да изберете най - доброто решение за Вас и Вашата работа.

 

Сигурност

В ЕМ АРТ ще намерите само оригинални продукти с гарантиран произход. Ние сме професионалисти и желаем да Ви осигурим разнообразие от продукти за реализиране на Вашите идеи от високо качество, които гарантират Вашата сигурност и защита на инвестицията Ви.

 

Опит и компетентност

Вече повече от години работим с индивидуални, малки, средни и големи клиенти. Независимо какво правим, винаги подхождаме персонално. Гордеем се с екипа си от млади, но опитни специалисти, които познават условията на работа в нашата сфера, затова могат да Ви предложат най-подходящите, предлагани от нас продукти.

 

Грижа

Купувайки своите материали от нас, Вие се доверявате на надежден партньор, на който може да разчитате и след продажбата. Ще отговорим на всички Ваши въпроси и ще осигурим професионална грижа за Вашите нужди от материали за творчество.

 

Винаги на разположение

Тук сме на разположение онлайн 7 дни в седмицата и сме винаги на линия, готови да отговорим на въпросите на Нашите клиенти.

 

Поръчка и доставка

Вие правите вашата поръчка в неограничено време - 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, а пратката ви ще бъде при вас в рамките на няколко работни дни. Посочвате адрес удобен за вас, независимо дали е до дома или офис на куриерска фирма.

 

Предимства на онлайн пазаруването

Комфорт и спокойствие - нищо не може да замести уюта на собствения Ви дом пред блъсканицата в магазините. Спокойно сравняване на стоки и услуги, анализирането и оценката на продуктите, са действия, които се вършат много по-лесно от компютъра вкъщи или е офиса, отколкото в натоварените и препълнени магазини.

Този плюс на онлайн пазаруването е от изключителна важност през студените зимни дни или навалиците около различните празници.

'