ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332  088 400 0337

Поводи и Дейности

Празниците и традициите са нещо прекрасно. Ем Арт иска да бъде с Вас на всеки един празник и затова Ви предлагаме огромно разнообразие подаръци и материали на ниски цени , за изработването на персонален подарък за Вашите близки и приятели , изработен лично от Вас , за всеки повод. Изненадайте любимите си хора с ръчно изработен подарък , като вложите Вашето въображение и твочество. 

Виж повече

ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ С ПОДАРЪЦИ ЗА ВСЕКИ ПОВОД ОТ ЕМ АРТ

 

Уникални идеи за подаръци идват от сърцето!

 

Търсите уникални идеи за подаръци?

 

Всички искаме да дадем нещо специално, нещо уникално, от което получателя да се зарадва истински.

 

Е, ние от ЕМ АРТ ще се радваме да сме част от всеки Ваш празник! Разбира се, всички можем да кажем, че понякога изпитваме трудности при избора на подарък.

 

Жените например са много по-лесни за подаръци от мъжете. Всъщност всички момчета по този въпрос изглежда имат всичко, което искат, и всичко, от което евентуално може да се нуждаят, защото те просто излизат и го купуват ... така че става малко трудно да им се даде подарък, който се откроява и ги кара да казват „УАУ, благодаря ВИ за този страхотен подарък!“.

 

За всеки човек от Вашия списък има неща, които можете да купите, за да ги подарите. Нашият свят е малък, когато става въпрос за пазаруване и придобиването на артикул, който се търси, желае или има нужда от получателя е толкова лесно, особено с онлайн покупателна способност.

 

Понякога обаче, когато мислите за този някой специален, започвате да мислите какво бихте могли да му дадете, което има повече значение.

 

Когато мислите за подаръци, спирате ли някога да мислите какво всъщност е подаръкът?

 

Подарък е артикул, даден на някого без очакване на плащане или нещо в замяна. Една вещ не е подарък, ако тя вече е собственост на този, на когото е дадена.

 

Въпреки че подаряването може да включва очакване на реципрочност, подаръкът е предназначен да бъде безплатен. В много страни актът на взаимен обмен на пари, стоки и т.н. може да поддържа социални отношения и да допринася за социалното сближаване.

 

Икономистите са разработили икономиката на даването на подаръци в понятието икономика на подаръците. Като разширение терминът подарък може да се отнася до всеки предмет или услуга, които правят другия по-щастлив или по-малко тъжен, особено като услуга, включително прошка и доброта. Подаръците също се подаряват на първо място по поводи като рождени дни и други празници.

 

Поводи за подаряване на подаръци могат да бъдат:

 

 • Израз на признание за коронация за национално събитие - Официален подарък за коронация, кралски или императорски, поръчан от коронационната комисия, представен на новокоронования монарх, като личен спомен.
 • Израз на любов или приятелство.
 • Израз на благодарност за получен подарък.
 • Израз на благочестие, под формата на благотворителност.
 • Израз на солидарност под формата на взаимопомощ.
 • Да споделя богатство.
 • За да компенсира нещастието.
 • Предлагане на сувенири за пътуване.
 • По поръчка, на поводи (често тържества) като Рожден ден (човекът, който има рожден ден, дава торта и т.н. и / или получава подаръци)
 • Коледа (през цялата история на коледните подаръци хората са си давали подаръци, често се преструвайки, че са оставени от Дядо Коледа, Христовото дете или Свети Никола)
 • Празник на Свети Никола (хората си подаряват подаръци, често се предполага, че ги получават от Свети Никола)
 • Великденски кошници с шоколадови яйца, желе боб и шоколадови зайци са подаръци, подарени на Великден
 • Гръцките православни християни в Гърция ще раздадат подаръци на семейството и приятелите си на празника на Свети Василий.
 • Мюсюлманите дават подаръци на семейството и приятелите си, известни като Ейди, на Курбан-байрам (края на Рамадан) и на Курбан-байрам.
 • Американските евреи дават подаръци на Ханука на семейството и приятелите си
 • Индусите дават подаръци на Дивали и Понгал на семейството и приятелите си. Ракхи или Ракша Бандхан е друг случай, когато братя дават подаръци на сестрите.
 • Будистите дават подаръци на Vesak на семейството и приятелите си
 • Подаръци се дават на афро-американски семейства и приятели на Kwanzaa.
 • Сватба (двойката получава подаръци и дава храна и / или напитки на сватбения прием).
 • Годишнина от сватбата (всеки съпруг получава подаръци).
 • Погребение (посетителите носят цветя, близките на починалия дават храна и / или напитки след церемониалната част).
 • Раждане (бебето получава подаръци, или майката получава подарък от бащата, известен като подарък).
 • Полагане на изпит (студентът получава подаръци).
 • Ден на бащата (бащата получава подаръци).
 • Ден на майката (майката получава подаръци).
 • Ден на братя и сестри (братът и сестрите получават подаръци.
 • Размяна на подаръци между гост и домакин, често традиционна практика.
 • Подаръци за пенсиониране.
 • Поздравления Подаръци
 • Подаръци за годеж
 • Подаръци за домакинство

 

Не можете да си купите щастие, но можете да си купите подаръци и това е доста близо. Животът дава една - много причини да празнуват или понякога просто да предадат най-дълбоките си емоции.

 

И какво по-хубаво от това да оцените или пожелаете някого за някои фантастични идеи за подаръци. Независимо дали става въпрос за рождени дни, годишнини и други специални поводи, или за да отправим най-дълбоки съболезнования, или дори пише ура, докато някой завършва, подаръците правят всичко!

 

Докато някои от нас са толкова перфектни в избора на подаръци за всеки повод, други не са. Ако сте от хората, които биха прекарали часове в търсене на подаръци за всички случаи, то това е магазина, предназначен за вас.

 

В магазините на ЕМ АРТ ше Ви предложим много идеи за подаръци, които са напълно гъвкави, за да бъдат подходящи за всяка категория поводи. Така че, разгледайте нашите предложения от тук и си направете време да блеснете.

 

Блестящи идеи на подаръци за всеки повод

 

Без съмнение цветята са подарък за Земята. От векове цветята се считат за вечен, класически елемент за подарък. Тъй като има цветя за всеки повод и усещане, цветята правят отличен подарък, като оставят много мощен спомен за вашите близки. Тяхната символизация и изящността им са това, което прави флоралните подаръци толкова хипнотизиращи.

 

Неговите естествени нюанси и аромат проникват в спомен в ума и сърцето на любимия човек. Също така, човек не трябва да обикаля наоколо, за да търси перфектен свеж градински букет. С напредването на технологиите човек може лесно да прави своите поръчки онлайн и да се сдобие с чудесни видове изкуствени цветя.

 

Спомените са като най-добрият подарък, който можете да предадете на някой скъп човек. И тъй като персонализираните подаръци идват заедно с поразен от носталгия спомен, те правят чудесен подарък за всеки повод. Снимка в рамка може да бъде подарена на някого, за да предаде сърдечното ви съболезноване или да подреди отдавна изгубеното приятелство или любов, съществували преди.

 

На този етап сме сигурни, че сте виждали онези великолепни елегантни плетени одеяла, които са превзели всички социални мрежи. Зарадвайте някого в живота си много, много щастлив, като му подарите това одеяло, което сте си направили сами.

 

Слушалките се чупят през цялото време и освен ако не направите голяма част от промяната за качествена двойка, трябва постоянно да ги подменяте. Пазете жиците в безопасност от ежедневно износване (и ги направете да изглеждат красиви!).

 

Идеята за бродерия никак не е лоша. Дайте чифт такива на някой, когото познавате, който би ги оценил за ежедневната им употреба. Бонус: създателят на този занаят отбеляза, че жиците му вече не се заплитат.

 

Традиционният букет от бродерия е идеален подарък, но представете си как се наслаждавате на лицето на някого, когато получи този разкошен бродиран букет. Този проект за бродиране е изключително специален, защото използва лента вместо низ.

 

Най-добрите ръчно направени подаръци, които да направите и подарите тази година

 

Най-добрите домашни подаръци, които да направите и подарите тази година. Търсите домашно вдъхновение за подаръци? Ето няколко предложения от ЕМ АРТ за лесни и достойни за подаръци ръчни изработки.

 

Прости ръчно изработени подаръци“! Тази поредица от идеи е една от много любимите ни по няколко причини. Първата причина е, че хората винаги са обичали да дават и получават домашни подаръци, а втората е, че наистина ще се радваме на процеса.

 

Сапун с декупаж? Никога не сте чували за такова нещо! Но тези сапунчета се оказват толкова сладки и се правят само минути. (И да, декорираната декорация ще остане на място през целия живот на сапуна!)

 

Таблата за съобщения бяха голяма тенденция за декорация на дома през последните няколко години и те са лесни за правене! Можете да направите своя собствена, за да я подарите, като използвате стара рамка за снимки, малко канап и някои сладки етикети за подаръци.

 

Изглежда никога не разполагаме с достатъчно магнити за хладилник за всички неща, които искаме да поставим на хладилника, така че всеки от нас би се радвал да получи няколко от тези ръчно изработени магнити! Можете да направите много от тях за кратък период от време, така че те ще бъдат чудесен избор, ако имате дълъг списък с подаръци тази година.

 

Всяка масичка за кафе се нуждае от няколко подложки за чаши и всеки има масичка за кафе! Тези подложки за чаши са супер лесни и можете да ги персонализирате така, че да отговарят на стила на този, на когото ги давате.

 

По мнение на много от хората, никога не може да имаме достатъчно чаши. Едни ръчно рисувани чаши ще направят чудесен подарък за любителите на кафето и горещия шоколад във вашия живот!

 

Рисувани бутилки е една уникална идея и получателят на подаръка ви може да ги използва по толкова много различни начини! Те биха могли да ги използват като ваза за свежи или сухи цветя, или като чаша за молив, или просто като сладък декор.

 

Флип календар ще бъде чудесен подарък за всеки, чийто домашен офис може да използва малко любов! Вземете снимки на най-добрите моменти на  получателя, за да персонализирате календара с някои от Вашите заветни спомени.

 

Макраме е само една от няколкото тенденции от 70-те години, които направиха голямо завръщане през последните няколко години! Макраме стенните завеси като този добавят характер и текстура към всяко пространство и са толкова забавни за правене, колкото и да се гледат!

 

Картонът, който се използва за направата на кутии за зърнени култури, прави изключително универсален занаятчийски материал! Защо не го превърнете в персонализирани отметки за любителите на книгите в живота си?

 

Имате приятел, който обича пискюли? Едни цветни подложки с пискюли със сигурност ще го впечатлят.

 

Едни кожени гривни са страхотно модно изявление и те също са забавни! „Мистерията“ на тези плетени гривни се отнася до факта, че кожените ленти са напълно прикрепени в двата края. Но не се притеснявайте - след като разберете метода, процесът на сплитането им всъщност е доста лесен!

 

Защо хората дават подаръци?

 

Основна част от тържествата, независимо дали е рожден ден, Коледа или друго празнично събитие, е размяната на подаръци. Въпреки че това е традиция, знаете ли, че подаряването може да има и психологически и емоционални ползи?

 

Хората дават подаръци по редица различни причини. Понякога това е да кажеш благодаря или поздравления, друг път е просто да покажеш обич. Някои хора дори изпращат подаръци от вина.

 

Това обикновено се случва, когато някой не може лично да присъства на специален повод. Каквато и да е причината за подаряването, общият фактор е, че актът се влияе от емоция.

 

Радостта от раздаването на подаръци

 

Както се казва, по-добре е да даваш, отколкото да получаваш. Казва се, че безкористното даване на подарък, без да очакваме нещо да се върне, подобрява нашето психологическо здраве. Много хора твърдят, че предпочитат да гледат как хората отварят подаръците си по Коледа, отколкото да отварят свои подаръци, тъй като се възползват емоционално от радостта на другите. Няма много по-големи чувства от това да видиш израза на лицето на любимия човек, когато отвори подарък от теб, който обича.

 

Все още сте объркани? Разгледайте предложенията на ЕМ АРТ за Вас, за да ви помогне да намерите най-добрия подарък, независимо от получателя или повода.

 

Подаряването на подаръци е сложен емоционален процес, който е важен за поддържане на взаимоотношенията. Въпреки това, малко се разбира за ефектите от индивидуалните различия в способността на потребителите да разбират емоциите на получателя и дори на самите тях в процеса на подаряване на подаръци.

 

Поредица от три проучвания разкриват, че емоционалното разбиране влияе върху това колко пари харчат потребителите за подаръци.  Проучване 1 показва, че потребителите с по-високо емоционално състояние вероятно ще похарчат повече пари за закупуване на подаръци за други.

 

Проучване 2 показва, че близостта на връзките измерва ефекта на емоционално състояние върху разходите за подаръци.  И накрая, проучване 3 показва, че потребителите с по-високо емоционално състояние не само харчат повече пари за подаръци, но и изпитват по-голямо щастие.

 

Тези резултати подчертават важната роля на емоционалното състояние за поведението на подаряването и за последващото благосъстояние на дарителя.

'