Скрий
ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332 и 088 400 0337  

Пръстени от стъкло

Цветни, стъклени пръстени, които ще допренесат за Вашата атрактивна визия. Подчертайте доброто си настроение и цветния стил с оригинален пръстен от ЕМ АРТ. Ще Ви изненадаме с топ цени, бърза доставка и коректно обслужване. Поръчайте още днес от emart.bg или посетете магазините на ЕМ АРТ в цялата страна.

Виж повече
3 артикула | Стр. 1/1
filterФилтри
filter
filterФилтри

Наличности (2)
Пръстен стъкло Мурано 17~19 мм

Код: 691597
Цена2.00 лв.
Добави в любими
Пръстен стъкло Мурано 17~19 мм
-50%

Код: 691593
Стара цена
2.00 лв.
Цена1.00 лв.
/ Промоция
Добави в любими
Пръстен съкло Милефиори ръчна изработка 18x24 мм
-50%

Код: 691551
Стара цена
1.50 лв.
Цена0.75 лв.
/ Промоция
Добави в любими

Представяме ви едни от най-стилните пръстени, които може да намерите в нашия онлайн магазин. Това са пръстените от стъкло, които се предлагат в различни цветове, дизайни и размери. Тези бижута не са много често срещани, което със сигурност ще отличи дамите, които ги носят.

Цветните пръстени от стъкло са страхотен начин да покажете на света около вас, че вие сте колоритен и жизнерадостен човек. Те са подходящ аксесоар за ежедневна непринудена визия. Това прави тези бижута интересно допълнение към колекцията с пръстени на всички весели и усмихнати дами.

В категорията Пръстени от стъкло сме подбрали едни специални модели пръстени направени от Мурано. В следващите редове ще разберете какво представлява този материал и защо сме решили да го включим в нашето портфолио от бижута.

Стъклени пръстени мурано – цветен и елегантен аксесоар

Бижутата направени от мурано са впечатляващи украшение с много дълга история. Този материал е познат като венецианско стъкло, което е голяма гордост на венецианските майстори от миналото.

Името, с което този вид стъкло е познат днес произлиза от италианския остров Мурано. Подобно на живота там, стъклото е цветно и уникално по рода си, заради изяществото и елегантността си. Още от създаването си, мурансото стъкло се използва за направата на различни красиви бижута.

Не случайно решихме да включим пръстени от мурасно стъкло в арсенала с бижута, които се предлагат на Emart.bg. Тези видове пръстени ни впечатлиха с интересния си дизайн и широкия избор от цветове.

Пръстените, които ще намерите при нас са изработени изцяло от стъкло. По тях няма метал, което от една страна ги прави много удобни, за носене. От друга страна, тези пръстени са малко по-тежки от металните.

Пръстените от мураново стъкло се поддържат изключително лесно. За да ги носите възможно най-дълго време трябва редовно да ги почиствате с топла вода и мек плат.

Милефиори пръстени от стъкло - ръчна изработка

В нашата категория ще намерите още един интересен модел пръстени. Те са изработени според техниката на милефиори, която представлява създаването на мозаечно стъкло. Резултатът е направата на изящни, цветни мъниста с традиционен облик.

Стъклото с тази форма е познато като мозаечни мъниста, което подсказва за интересният му дизайн. Пръстените изработени според тази техника са шарени и забавни. Те са подходящ аксесоар към една цветна визия, в която индивидуалността е на преден план.

Пръстените от стъкло, които ви предлагаме са интересна алтернатива на традиционните бижута. Те са предпочитани от много дами, които обичат да експериментират с визията си и да обогатят арсенала си от интересни аксесоари.

'