Скрий
ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332 и 088 400 0337  

Често задавани въпроси

27.04.2023 Принтирай

Валидна ли е регистрацията ми от www.mart-bg.com?

 

Всички направени регистрации на www.mart-bg.com са валидни, можете да влезете в профила си с имейл адрес и парола.

 

 Възможно ли е да си направя поръчка без регистрация?

Възможно е, може да си направите поръчката като гост. Някои от основните недостатъци са, че не може да следите статуса на поръчката си, при повторна поръчка трябва да въвеждате данните си отново, не може да се възползвате от бъдещо използване на персонални отстъпки.

Как получавам потвърждение, че поръчката е успешно направена?

След финализиране на поръчката ще получите имейл, който потвърждава направената покупка. Той съдържа номер на поръчката, който може да използвате, за да следите нейния статус.

Как да откажа поръчката си?

За целта трябва да се свържете с наш представител на ☎ 088 400 0332 или ☎ 088 440 0634. Направената поръчка не може да бъде отменена единствено в случай, че тя вече е обработена, изпратена и предстои да бъде доставена в същия ден. В такъв случай трябва да откажете поръчката директно от куриера.

Как бързо мога да открия някой артикул?

В най-горната част на сайта има търсачка 🔎, в която, ако напишете част от името на търсената стока ще покаже всички съвпадения. Също така ще може да видите и в кои групи са те и колко резултата има във всяка група. Освен това, ако не сте сигурни коя група трябва да отворите може да заредите всички съвпадения. В лявата част на менюто ще се появят филтри, с тях бързо може да филтрирате стоките и да откриете търсения артикул.

'