ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332 и 088 400 0337  

Опаковки и Хоби инструменти

Богат асортимент от над 1000 артикула: опаковки, хоби инструменти, лепила, бурканчета, кутии. Всички необходими материали за вашите творчески проекти на достъпни цени.

Виж повече

ДУШАТА В ТВОРЧЕСКИЯТ ДИЗАЙН - ТИ МОЖЕШ С ПРАВИЛНИТЕ ИНСТРУМЕНТИ!

 

Добри инструменти за изработка често са необходими, когато станете креативни. И с правилния инструмент за занаяти, креативните проекти понякога вървят едновременно по-лесно и по-бързо.

 

В тази категория ще намерите инструменти за творческите Ви изяви, ръчни инструменти и клещи, както и различни аксесоари и материали като игли, пинсети, инструменти за моделиране, помощни инструменти, хоби инструменти и много други.

 

Тук ще намерите основни инструменти за изработка на бижута, включително клещи за бижута, тел за рязане на тел, чукове, бижутерски триони, блокове за пейки, перфоратори за дупки, свредла, както и класически инструменти за обработка на тел, нанизване, мъниста и кумихимо. Ние от ЕМ АРТ също така предлагаме голямо разнообразие от специални инструменти за занитване, инструменти за изработване на пръстени и гривни, както и страхотни консумативи за залепяне за начинаещи до междинен бижутер.

 

Други консумативи в този раздел включват торбички за подаръци, целофанови пликове, торбички от РЕ материал, бурканчета, шишета, епоксидна смола и декоратин, средства за бижута, съхранение / органайзери, лепила, специални магнити и куп други нужни материали за вашите творения.

 

ЗАЛЕПЕТЕ ЗДРАВО С ПРЕДЛОЖЕНИЯТА ОТ ЕМ АРТ

 

Добре дошли в прекрасния свят на лепилата. Продължавайте да четете, за да научите как да слепите нещата, без да използвате крепежни елементи, хардуер, шевове и т.н.

 

Когато става въпрос за производство с лепило, намираме, че получаваме най-голямо удовлетворение, когато сте били ефективни и находчиви. Работата с лепила е шанс да насочите вътрешния си глас, за да накарате проекта си да работи за вас с това, което имате.

 

Тук са инструментите и консумативите, на които разчитате отново и отново по време на творческите Ви изяви, много от тях предлагаме в целия си блясък. Що се отнася до нанасянето на лепило върху вашите залепващи повърхности, има някои невероятни инструменти, които да улеснят работата.

 

Но кой инструмент за нанасяне е най-добре да контролира потока и разпространението на всеки вид лепило?

 

Важно!!!

 

Когато избирате инструмент за нанасяне на лепило, трябва да имате предвид 3 неща - вискозитета на вашето лепило, количеството, което трябва да нанесете върху вашите залепващи повърхности, и отвореното време на лепилото, с което работите.

 

Например, ако имате наистина вискозно лепило, което трябва да нанесете на много точна линия, помислете дали да не използвате спринцовка с накрайник, който е диаметърът на желаното топче лепило.

 

От друга страна, ако имате много тънко вискозитетно лепило, което трябва да се нанесе върху голяма повърхност, понякога с помощта на парцал или кърпа е най-добре да разнесете лепилото около вашите залепващи повърхности.

 

В един перфектен свят бихте могли да нанесете лепило върху нещо, да го залепите за всичко, от което се нуждаете и то веднага би се стегнало. Не трябва да държите части на място, докато лепилото се втвърди, за да сте сигурни, че компонентите ви не се плъзгат. Уви, не всички лепила са създадени еднакво и някои лепила ще изискват известно затягане и закрепване, за да се осигури добра адхезия.

 

Всяко лепило, което изисква продължително време за втвърдяване, обикновено изисква известно задържане.

 

Бъдете креативни с това, което използвате, за да държите частите си заедно. Ако вашите части трябва да се подпират по определен начин, докато залепват, опитайте да направите персонализирана патерица от алуминиево фолио.

 

Дори можете да опитате с кърпа до извайване и завиване с тиксо, за да се получи форма, подпряна по време на втвърдяването. Използвайте въображението си, бъдете изобретателни!

 

Почти всяко време на втвърдяване на всяко лепило се влияе от околната температура и влажност. Въпреки че може да е трудно да се контролира температурата, определено можем да направим микро суха среда за малки части, за да се втвърдят.

 

Вземете малка кошница от пластмасов органайзер (или кошче с големината на парчетата, които се опитвате да залепите), и напълнете дъното с оризови зърна. Сухите оризови зърна ще ви помогнат да извлечете влагата от въздуха и ще ускорят залепването на компонентите.

 

Оризът също така работи като добър начин за подпиране на парчета за дълго време на втвърдяване. Можете да поставите парченца в зърната ориз и да ги оставите да залегнат за дни в даден момент.

 

Как действат адхезивните сили?

 

Сега за истинския въпрос: какво кара лепилното вещество да се придържа към нещо друго? Може да се изненадате да чуете, че няма еднозначен, прост отговор - но това не е толкова изненадващо, ако вземете предвид колко различни видове лепило има и колко различни начини, по които можем да ги използваме.

 

За всяко различно лепило и всяка различна повърхност, върху която го използваме, учените смятат, че действа комбинация от различни фактори, които държат двете части заедно. Но обикновената истина е: никой не знае точно какво се случва във всеки случай.

 

ПОДБЕРЕТЕ ИНСТРУМЕНТИТЕ СИ!

 

2 инструмента за хоби, които препоръчваме на всички!

 

Ако просто се занимавате с хоби или може би търсите нещо по-добро от това, което вече имате, разгледайте нашия списък за най-полезните хоби продукти там.

 

  1. Отвертката е основен инструмент, който се използва за инсталиране и премахване - както и за затягане или разхлабване - на винтовете. Обикновено разполага с дълга и широка шахта, която е прикрепена към винтова глава.

Главата на винта се вкарва в винта, като в този момент завъртането на отвертката ще затегне или разхлаби винта. Въпреки че вероятно сте запознати с основния дизайн на отвертка, може би ще се изненадате от нашите предложения, подбрани и съобразени с Вашите изисквания.

 

Макар да е неизвестно кой е изобретил отвертката, археологическите доказателства показват, че те съществуват от Средновековието. Има примери за отвертки, използвани както в Германия, така и във Франция през 15 век. След тях отвертките са намерили пътя си до почти всяка страна.

 

Различните отвертки са проектирани с различни видове дръжки. Някои отвертки имат дървена дръжка, докато други имат метална дръжка. Можете дори да намерите отвертки с пластмасова дръжка. Дръжката е дългата и относително широка част на отвертката, която държите, когато използвате инструмента за монтиране или премахване на винт.

 

  1. Подобно на чук, отвертка и ролка тиксо, добрата двойка клещи е един от онези инструменти, които всеки трябва да има в дома. Всъщност клещите са значително по-гъвкави от гореспоменатите инструменти, с голямо разнообразие от приложения както в дома, така и на работното място.

 

Регулируемите клещи, наричани още клещи с канали или канали за заключване, ви позволяват значително да разширите разстоянието между носовите глави, за да отговарят на обекта, върху който работите. Заключващите клещи, наричани в разговорния термин "дръжки на менгемета", също са регулируеми до степен, но разполагат с допълнителната способност да се фиксират на място, така че да можете да ги прикрепите към нещо и след това да ги пуснете, без клещите да паднат.

 

Изложете творенията си професионално

 

Повечето производствени компании установяват, че е почти невъзможно да се работи ефективно, безопасно и рентабилно без подходящото оборудване за изложение на материали. Освен това те намират, че персонализирането на това оборудване подобрява многобройните му предимства. В магазините на ЕМ АРТ има много видове оборудване за изложение и демонстрация на творенията Ви.

 

Ако огърлиците ви са захвърлени на купчина или постоянно губите винтове на обеци, вероятно се нуждаете от система за организация на бижута. Време е да разплетете тази купчина и да съхранявате бижутата си подредено.

 

Има дори много решения за съхранение на бижута, които ви позволяват да показвате най-красивите си аксесоари като декор в стая, когато не ги носите. Освен това можете лесно да намерите стилна и функционална опция за съхранение, която няма да наруши Вашия бюджет.

 

Нашите предложения за изложба и съхранение на бижута, за да запазите организиранизацията си, са подбрани специално да задоволим Вашите изисквания относно правилното изложение на Вашите бижута.

 

Първо, стелажите и въртележките за бижута от неръждаема стомана са красиви и престижни, като цялостната структурна атмосфера. Те имат функцията да привличат клиентските очи!  Стативи, поставки, стелажи за бижута от ЕМ АРТ обикновено се използват за демонстрация на стоката Ви. Цветове, в ролята на осветление може да направи бижутерските магазини по-ослепителни!

 

Връзката между цветовия контраст и координацията е по-очевидна за клиента. Витрина за бижута с модерен дизайн ще придаде на Вашите бижута по - виден резултат.

 

Функцията на търговски стелажи имат свой уникален ефект. Търговските стелажи не само съществуват като подпори, но и са се превърнали в произведение на изкуството - хората да оценят.

 

Въпреки, че стелажите и въртележките за бижута с нямат предимство в приходите, нейната потенциална търговска стойност не може да бъде пренебрегната. ЕМ АРТ предлага за Вас да закупите на разумни цени стелажи за изложението на Вашите шедьоври.

 

 

ВПЕЧАТЛЕТЕ С ПОДНАСЯНЕТО НА ПОДАРЪК

 

Подаръчни кутии за всяка цел. В ЕМ АРТ ние предлагаме огромна гама от рециклирани кутии за всички видове подаръци и продукти за всеки повод. Те включват кутии, подходящи за изпращане на подаръци по пощата, за продажба на дребно или за вашия магазин за електронна търговия.

 

От крафт хартиени кутии за подаръци в разнообразни цветове, чудесни за панаири на занаяти или домашни занаяти до луксозни кутии за подаръци, идеални за по-скъпите ви предмети от висок клас.  Нашите асортименти включват кутии за подаръци, панделки за подарък, торбички от РЕ материал, целофанови пликове с лепенка и капак, торбички за подаръци и много други.

 

Ако не можете да намерите стила на кутията, която искате, моля, попитайте ни, тъй като ние непрекъснато добавяме към асортимента и може да има кутии на склад, които да отговарят на вашите нужди. Много от опаковките ни са направени от рециклиран картон с хартиеното покритие от устойчиви материали.

 

СКРАПБУКИНГ, КРАФТИНГ, ИЗРАБОТКА НА БИЖУТА....СТРАСТТА ДА ИМАШ ХОБИ!

 

В стремежа си към балансиран живот пренебрегнахте ли хобитата си? Като деца сме експерти в намирането на хобита. Ние спортуваме, ходим на уроци по танци и музика, събираме фигури за действие и прекарваме дните си, изучавайки всичко - от езици до магазина за дърво.

 

Но някъде по пътя към зряла възраст спираме да опитваме нови неща и отделяме по-малко време на интересите си извън кариерата. Не е твърде късно. Използвайте съветите и блоговете на ЕМ АРТ, за да се вдъхновите, да предизвикате интересите си и да следвате страстта си към ново хоби.

Животът на съвременния човек трудно може да се нарече спокоен. Постоянно ни преследват някакви важни и спешни дела, застига ни стрес, проблеми, а новините по телевизията ни шокират с всякакви ужаси.

А ако добавим към всичко гореизброено неуспехите, от които никой не е застрахован, заболяванията и вечният цайтнот, то животът съвсем може да изглежда като серия от проблеми и вечно пренапрягане. Натрупаното през работния ден напрежение може да се облекчи по няколко начина и един от тях е любимото занимание, т.е. хоби. Какво е това, какви са видове съществуват?

 

Хоби за всеки – необходимо ли е то за съвременния човек?

Можем дори и да не се опитваме да изредим всичко, които обичат да правят хора на различна възраст, социален статус и финансово положение. Единственото, което може да се твърди със 100% увереност е – хобито прави животът на хората увлекателен, разнообразен и наситен.

Ако имате любимо занимание, което да ви помага да се отпускате и да забравяте за проблемите в работата, да си починете, да си изчистите мислите си от негативното. За вас не е толкова страшно понятието незнание какво да правим със свободното си време. Освен това любимото хоби по благоприятен начин се отразява на психиката и на емоционалното състояние на човека, стабилизира го.

Отдавна е установено, че хората, които имат някакво увлечение, по-рядко страдат от сърдечно-съдови заболявания, различни неврози и хормонални разстройства, депресии и психози. Те по-лесно и по-бързо забравят и прощават обида, по-лесно превключват от негативно на позитивно настроение, винаги са оптимистично настроени.

Не ги плаши самотата, тъй като знаят с какво точно ще са заети, ако им остане малко свободно време. Вид хоби, с което можем да се занимаваме дълго време с радост, удоволствие, ще ни носи единствено положителни емоции. Много добре е, когато роднини, близки и приятели, членове на семейството, одобряват това занятие и се радват заедно с нас на успехите, помагат ни в осъществяването на всички замисли.

 

Видове хоби – какво увлечение да изберем?

Обикновено, ако човек има склонност към някакво увлечение, то малко или много се проявява от самото му детство. Така например, почти всички деца събират нещо – марки, монети от различни страни, опаковки от бонбони, шоколади, дъвки, колекции от колички и кукли и много други.

Възможно е именно, затова децата да са щастливи и безгрижни. Ако виждате пред себе си вечно унил и недоволен от всичко човек, можете да бъдете сигурни, няма любимо хоби.

А това е, защото любимото увлечение, било то колекциониране на марки,изработване на бижута, скрабук и крафт занимания привеждат в норма психологическото състояние, благодарение на тази стабилизация на емоциите.

 

Хобитата са полезни за вас!

'