ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332 и 088 400 0337  

Фуркети

Разгледайте нашата група "Фуркети" , тук за Вас сме подбрали богат асортимент от свежи и цветни фуркети за Вашата ежедневна прическа и нежни и елегантни фуркети с кристалчета за Вашата официална прическа.

Виж повече
0 артикула | Стр. 1/0

Няма дама на света, която да не е признала изключително голямата функционалност на фуркетите. Тези малки фиби, които често губим, са спасявали ситуацията много пъти. И под ситуация имаме в предвид онези дни, в които косата ни не се подчинява на никакви естетически норми.

Точно тогава започваме трескаво да търсим малките черни фуркети, които да ни помогнат да въдворим ред в най-красивият женски аксесоар – косата.

Ние също признаваме голямото значение на фуркетите и за това решихме да ги включим в нашия асортимент от принадлежности за коса.

Мултифункционалност със семпъл дизайн

Не, това не е определение за нов домакински уред. Така описваме фуркетите, които ще намерите на ЕМ АРТ. Тези аксесоари за коса могат да ви помогнат да създадете интересни и сложни прически. Не всичко зависи от дължината на косата на дамата. Ако имате правилните подобия и умения може да създаде смайващи фризури.

Фуркетите са изключително практични пособия с много опростен дизайн. За съжаление, много често ги губим, затова винаги е добра идея да се презапасите с фуркети.

Благодарение на тях може да създадете елегантна прическа, с която да се появите на официално събитие като сватба или абитуриентски бал. Най-доброто предимство на черните фуркети е, че остават почти незабележими ако сте с тъмна коса. Това създава илюзията за перфектно направена прическа и със сигурност ще ви спечели много точки в очите на присъстващите.

Дамите със светла коса също могат да се възползват от това предимство на фуркетите като си закупят фиби в неутрален светъл цвят.

Елегантни фуркети с перли и орнаменти

Освен стандартните черни фуркети, които често спасяват дамите с по-буйни коси, може да намерите и елегантни модели, с които не само да приберете косата си, но и да я украсите. Те са много подходящи за добавяне към прически за официални поводи.

Тези нежни аксесоари допринасят допълнителна изтънченост и стил към прическата на дамите. Фуркетите с орнаменти и украшения могат много лесно да се съчетаят с роклята и да се създаде усещането за една добре планирана визия. Това е ефектът, който много дами търсят, когато се подготвят за сватба или друго важно събитие.

На пазара за аксесоари за коса ще намерите много видове елегантни фуркети – фуркети с камъни в различен цветя, фуркети с цветя, фуркети с перли. Всеки вид е подходящ за различна визия. Съветваме ви да не смесвате два вида фуркети за направата на една прическа. Заложете на естетиката и елегантността вместо да претрупвате главата си с излишни аксесоари.

'