Блог ЕМ АРТ

МАГИЯТА НА РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИТЕ ПОДАРЪЦИ

МАГИЯТА НА РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИТЕ ПОДАРЪЦИ

Защо трябва да давате ръчно изработени подаръци ?

 

Когато искате да накарате някого да се почувства изключително специален, персонализираният подарък винаги е добра идея!

 

Това е идеално, когато този конкретен човек има почти всичко, от което се нуждае. Макар да е вярно, че „това е мисълта, която има значение“, намирането на подаръка ви, седнал на рафт, може да бъде разочароващо. Следователно, даването на персонализиран артикул или ръчно изработени подаръци, за да бъдем точни, е добра идея.

 

Ръчно изработен подарък е неподправен подарък, който можете да подарите по всеки повод. Това е уникален начин да кажете на получателя си, че е специален. В края на краищата самият подарък отнема време за създаването му и нищо не описва любовта по-добре.

 

Въпреки това, ако наистина имате забързан график, можете да разчитате на надеждни марки, които ви позволяват да закупите висококачествени ръчно изработени спомени.

 

Обърнете внимание: Даването на ръчно изработени подаръци не означава непременно, че ще спестите пари. Понякога разходите за използваните материали са по -високи от тези, които намирате в молове или онлайн магазини.

 

В края на краищата истинското намерение да се даде ръчно изработен материал не е спестяване на пари, а да накара приемника да се чувства специален. Това е смислен подарък, който можете да направите на семейството и приятелите си по специални поводи или дори в обикновени дни.

 

Така че, без да се замисляме, ето причините, поради които трябва да започнете да давате ръчно изработени подаръци сега.

 

Защо ръчно изработените подаръци са по -добри?

 

Ръчно изработените подаръци са единствени по рода си

Дори ако правите една и съща фигурка за вашата майка, баща и братя и сестри, няма два елемента, които да са абсолютно еднакви. Всеки е уникален и специално изработен, като по този начин го прави единствен по рода си.

 

Те ще бъдат изумени, когато разберат, че сте положили усилия и време, за да ги накарате да се почувстват специални.

 

Освен това, кръстосано шиене или извършване на други ръкоделие може да бъде добро за вас. Подобрява координацията око-ръка, насърчава развитието на мозъка и повишава гъвкавостта.

 

Друга чудесна идея са свещите. Многофункционален е - може да се използва за добавяне на повече естетика към дома на приемника ви или за създаване на аромат, който те обичат да миришат. И разбира се, в случай, че няма електричество, те могат да използват вашия подарък като източник на светлина.

 

Ръчно изработените подаръци са лични!

Всички познаваме някой, който е много придирчив, че е трудно да се мисли какъв подарък да се даде и тогава ръчно изработеният подарък е полезен.

 

Ръчно изработените подаръци създават усещане за личност. Сякаш наистина сте прекарали времето да мислите за интересите на човека, като любимия му цвят или дизайн. Сякаш наистина сте обмислили нещо, което би ги направило щастливи.

 

Ръчно изработените подаръци често оставят получателя да почувства, че е обичан. Те смятат, че човекът, който прави подаръка, е прекарал достатъчно време в размисъл какво иска, нещо, което показва неговата личност или интерес.

 

В допълнение, ръчно изработен подарък позволява на някой да се почувства изключително специален, защото вместо да подарите подарък, закупен от магазин, вие сте избрали да отделите време за създаването на нещо. Без съмнение, човекът, който ще го получи, няма да почувства нищо друго освен добри вибрации.

 

Ако все още се съмнявате в това, представете си, че получавате ръчно изработени бижута или мечка, направени специално за вас.

 

Ръчно изработени подаръци ви позволяват да правите нещо, което обичате

Може би една от причините, поради които избирате да подарите ръчно изработени аксесоари за коса, е, че обичате да ги правите или това е нещо, което ви интересува. Това е перфектно, но щедро извинение, за да ви отдалечи от обичайната работа или ежедневието.

 

Като се има предвид това, подаръкът е от полза не само за получателя, но и за вас, даряващия. Не сте сигурни какви ръчно изработени подаръци да направите?

 

Ето няколко идеи, за да започнете:

 

  • Очарователна гривна
  • Мини рамкови магнити
  • Сапун с декупаж
  • Ръчно рисувани чаши

 

Например свещ „направи си сам“ е по -евтина в сравнение с тези, продавани на пазара.

 

Това са само някои от причините, поради които трябва да помислите да дадете ръчно изработени подаръци на семейството или приятелите си. Той създава специално усещане на приемника, като същевременно ви позволява да се чувствате добре. Затова не забравяйте следващия път да дадете такъв подарък.

 

Материали и допълнителни средства, без които не можем да започнем?

 

Можете да започнете колекция от артикули за изкуство и да я добавите, след като разберете кои видове дейности предпочитате. Или можете да започнете с тези, които ви интересуват повече.

 

Така или иначе, това са консумативи, които ще ви бъдат нужни за всеки проект. Ще изработвате много неща и това са страхотни неща, които трябва да имате под ръка.

 

13 полезни принадлежности за изработка на подаръци

 

Малките деца се учат основно чрез наблюдение и правене, което включва игра и други дейности. Лесен начин да се ангажирате с детето си и да му помогнете да учи е като правите художествени и занаятчийски проекти. Също така помага за изграждането на самочувствие, когато види, че може да направи нещо красиво само.

 

И така, как започва човек? Е, имате нужда от правилните консумативи, разбира се!

 

1. Цветна и шарена хартия

Това е може би най -основният занаятчийски материал - хартия! Дори и да нямате нищо друго, можете да направите сгъване на хартия или оригами!

 

2. Картон

Има различни видове картон, но най -лесният да се справите е тънкият сорт. Те са лесни за рязане или сгъване и не създават прекалено много проблеми на малките ръце.

 

3. Ролки от тоалетна хартия

Да, най -обикновените неща могат да станат много полезни в занаятите! Ролките от тоалетна хартия определено са задължителни за малките занаяти и има толкова много проекти, които да направите с тях.

 

Заедно с тях, запазете картонените ролки, които идват с алуминиево фолио или хранително фолио - те ще ви бъдат полезни, когато са необходими по -дълги ролки.

 

4. Листове от пяна

Пяната е забавна - тя е лесен материал за рязане и достатъчно издръжлив. Получавате и всякакви - цветни, шарени, блестящи. Вземете разнообразен пакет цветни листове. Ако имате удари в различни форми, можете също да получите изрези от пяна, за да украсите други проекти.

 

5. Мърдащи очички

Разбира се, можете да рисувате очи на вашите занаяти, но те не биха били толкова забавни, колкото готовите очи. Те правят всичко по -добро и придават на занаятите по -„реалистично“ усещане.

 

Малко предупреждение : Ако вашето малко дете с което проектирате заедно има навика да слага неща в устата или носа си, може да се наложи да ги държите далеч.

 

6. Стикери

Стикерите също са наистина евтини и получавате всякакви видове. Запасете се с общи мотиви като звезди, сърца, цветя, цифри и букви. Вземете обикновените заедно с някои от 3D или подпухналите версии.

 

7. Хартиени чинии и чаши

Дори и да не се забавлявате често, добре е да имате няколко хартиени чинии и чаши, макар и само за занаяти за малки деца! С тях имате готова кръгла основа за различни занаяти и маски.

 

Чашите също са страхотни и са универсални като ролките тоалетна хартия. Придържайте се към хартия и избягвайте пластмасата - те са по -лесни за изрязване и боядисване.

 

8. Памучна вълна

Памучната вата не принадлежи само към вашата аптечка - това също е незаменим занаятчийски артикул! Как иначе ще направите сняг, дим или облаци в небето? Работи и за почистване!

 

9. Пастели

Разбира се, това е като заявяване на очевидното, но ние го включихме само за да покрием всичките си бази. Вземете нетоксични и отидете на триъгълни форми за по -малки деца, тъй като за малките ръце ще бъдат по -лесни за хващане.

 

 

10. Бои и четки

Е, това се отнася и за изкуствата и занаятите, така че не се ограничавайте до пастели. Кой знае, може да получите свое собствено произведение на модерното изкуство!

11. Ножици

Сега не искате никакви инциденти, така че чифт подходящи и за деца ножици е от съществено значение в занаятчийския ви комплект. Тези ножици могат да режат хартия, но са твърде тъпи, за да режат кожата.

 

Те също така имат по -удобна за деца хватка, идеална за тези скъпоценни малки ръце. За Вас може да изберете различни разновидности от ножици.

 

12. Нетоксично лепило

Какво бихте направили без лепило !!!! Бихме предложили да се снабдите с два вида - сорт пръчка (който е по -малко разхвърлян) и течен сорт в изстискваща тръба (по -мека, но по -добра за по -твърди повърхности). Уверете се, че не са токсични и след това измийте ръцете си!

 

13. Лепкава лента

Понякога лепилото просто няма да стане - имате нужда от повече подсилване - въведете лепкава лента! Вземете тесен, широк и двустранен, така че да сте покрити за всякакви нужди. Бъдете внимателни, ако получавате тези ножове за ленти - ръбовете могат да бъдат доста остри.

 

С всичко направено, не забравяйте това: място за организиране на всички консумативи! Имайте система като пластмасови чекмеджета или висящи органайзери, иначе ще сте неорганизирани всеки път, когато трябва да изработвате подарък за любими хора.

 

Както споменахме по - рано, по - добре е да имате тези запаси на склад, за да сте готови винаги, когато ви се наложи да творите. Това е много по -добре, отколкото да намерите идея и след това да отидете в магазина, за да пазарувате материалите. Ще загубите интерес дотогава!

Ивелина (Златева) Ивелина

Ивелина Златева - влогър

Всички статии на Златева

Оцени статията Няма оценкаНяма оценка

Вече сте гласували за статията

Препоръчани статии


Коментари 0 Коментари



Дискусии 0 Отговори към коментарите 0 Абонирали се за тази дискусия 0 Най-гласуван коментар Най-обсъждан коментар 0 Коментирали
Абониране Абониране  ♥
Уведоми ме при

»

Автентична българска мартеница Пижо и Пенда Бъдете организирани с планирането на празника на вашето дете Как да разпознаем истинския лунен камък?


 

Последни публикации


Силиконови Молдове с Празнични и Тематични Модели - Силиконови Форми за Печене, Незабравими Отливки на Декорации и DIY Проекти
Какво е 3D Писалка и как се работи с нея - Ръководство за Моделиране на 2D и 3D модели и скулптури
Капсулиране на Природата в Нежни Бижута от Епоксидна Смола
Топ 10 Креативни Идеи за Коледни Подаръци за Арт и Крафт Ентусиасти от Всякакви Възрасти и с Различни Умения
Първокласни Материали за Вашите Ръчно Изработени DIY Чанти
ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ МЕЖДУ ЦВЕТОВЕТЕ, ЧАКРИТЕ И КРИСТАЛИТЕ
Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата


 

Последни коментари


Даяна Начева за Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата
Кюркчиева за Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата
Даяна Начева за Дизайнерска и Ръчна Хартия от Индия и Непал за Красиви Арт и Крафт Творения
AG за КАК ДА ИЗРАБОТИМ САМИ КОЛЕДНА ДЕКОРАЦИЯ ЗА ДОМА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА


 

Тагове


Архив

Facebook


© 2004 - 2024 ЕМ АРТ Всички права запазени.