Блог ЕМ АРТ

ВЪЛШЕБСТВОТО НА КРЕАТИВНИТЕ КОМПЛЕКТИ

ВЪЛШЕБСТВОТО НА КРЕАТИВНИТЕ КОМПЛЕКТИ

Търсите нов проект, който да държи ръцете ви заети и умът ви съсредоточен, ние от ЕМ АРТ можем да ви предложим комплект за занаяти с които ще се почувствате истински професионалисти.

 

Разбира се, изкуствата и занаятите може да ви изглеждат като детска загриженост, но дори като възрастен, занаятите могат да ви доставят наслада и разсейване и дори да ви дадат нещо, което можете да покажете у дома (или да изпратите на далечен приятел или член на семейството, който е в нужда от развеселение).

 

По-долу разгледахме  топ най-добрите комплекти за занаяти за възрастни и деца които разполагат с всички инструменти, от които се нуждаете, за да съберете проект за нов декор за вашия апартамент, подарък на любим човек или просто да се забавлявате.

 

Цените в магазините на ЕМ АРТ са достъпни и всеки комплект, надяваме се, ще ви откъсне от денонощния новинарски цикъл и ще ви дава време за възстановяване на Вашите емоции.

 

Момчетата и момичетата, прохождащите и тийнейджърите могат да намерят нещо, което да разпали въображението им. Комплектите ще им дадат материалите, за да започнат, разбира се, но останалото зависи от самите художници.

 

Някои ви дават 2D творби, готови за окачване (или дори рамкиране), докато други ще им помогнат да направят нещо, което е предназначено да украси стаите им, тъй като децата обичат да персонализират собствените си пространства.

 

Пригответе се да разчупите маркерите, лепилото, стикерите, хартия, печати и дори камъните и да започнете да създавате. Когато всичко приключи, ще можете да имате свой собствен ден на отворено студио вкъщи и да имате изкуство шоу на нови, невероятни творби.

 

Топ креативни комплекти, които ще допаднат на всеки

 

1. Комплекти за рисуване по номера

 

Какви са предимствата на комплекти за рисуване по номера?

 

Артистичните дейности до голяма степен помагат за развитието на детския мозък. Като въвеждате децата в рисуването, вие ги запознавате с нови хоризонти, пълни с цвят и творчество. Помагате да стимулирате артистичния им усет и да ги забавлявате, като правите нещо различно от това да седите пред телевизора.

 

Проучванията показват, че децата научават много неща чрез цвета и външния вид на предметите, които рисуват. Комплектите за рисуване по номера от ЕМ АРТ помага на детето ви да научи различни форми, а използването на цифри им помага да се научат да броят по забавен начин.

 

Номерираното рисуване също може да предложи терапевтични предимства. Децата имат трудности да контролират движенията си, когато са много малки.

 

Използването на четка насочва движенията им и насочва работата, която вършат. В същото време те се насърчават да боравят с малки предмети и да се научат да управляват своето пространство. Използването на малките инструменти в комплекта ще осигури моторни умения на децата.

 

2. Комплекти за скрапбук

 

Намалете нивата на стрес!

 

Винаги, когато сте под стрес или тревожност, помислете за скрапбукинг, тъй като това ще ви помогне да се успокоите. Просто поемете дълбоко въздух и се включете в този творчески процес и стресът или безпокойството ще започнат да изчезват. Всъщност е доказано, че ангажирането с творческо хоби може да помогне за намаляване на тревожността.

 

Това е форма на медитация!

 

Когато създавате страница с албуми, умът ви ще бъде принуден да се съсредоточи върху задачата. Ще си помислите как да поставите снимки в едно оформление, цвета на мастилото, който би подхождал на даден печат, колко широка е лентата хартия и т.н.

 

Следователно умът ви ще бъде разсеян, като по този начин ще ви даде така необходимата отстъпка от житейските грижи и ежедневните изисквания.

 

Скрапбукингът дава на мозъка ви тренировка!

 

Опитът да запомните подробности, като например на колко години сте били по време на определено пътуване или името на човека, когото виждате на определена снимка, може да бъде трудно за мозъка ви. Участието в дейност, която кара мозъка ви да работи, ще ви помогне да запазите ума си остър.

 

Това е перфектен социален механизъм!

 

Можете да изберете да правите скрапбукинг сами или с други хора. Ако имате нужда от усамотение, просто се затворете в занаятчийска стая за няколко часа и направете скрапбукинг. Ще излезете от тази стая освежени и готови да се присъедините към редиците на обществото.

 

Ако имате нужда от човешко взаимодействие, съберете членовете на вашето семейство или приятели и направете скрапбукинг заедно. Скрапбукингът подхожда на интровертни и екстровертни хора.

 

3. Комплекти самосъхнещ моделин

Какво е въздушно суха глина?

 

Това е нов тип екологичен, нетоксичен, изсушаващ въздуха, смесващ се цвят и боядисван материал. Състои се главно от разпенващ се прах и вода. Меката и гъвкава текстура улеснява моделирането и е подходяща за оформяне на дълбоки детайли.

 

 

Моделирането с моделин, особено „глинесто-сухата глина“ става все по-популярно всяка година. Подобно на успеха на легендарното тесто за игра, сухите на въздух глини изглежда имат дълъг престой на пазара на детски продукти.

 

 

Предимства на моделиращите глини

 

Днес всяко трето дете използва таблети и телефони, преди да може да говори. Пристрастяването към цифровите медии влияе върху поведението, храненето и съня на детето. Играта с глини насърчава творчески умения за решаване на проблеми и развива координация. 3D мисленето и създаването имат значителен принос за интелектуалния капацитет на децата.

 

 

Деца, които се занимават с моделин:

 

  • Изразяват своята креативност и успех.

 

  • Поемат отговорност, вземат решения и избори.Демонстрират автономност в мисли и действия.

 

  • Учат се от грешките си и се научават да се концентрират.

 

  • Осъзнават нарастващите им умения и развиват независимост.

 

  • Изграждат самочувствие: придобиват чувство за компетентност, власт и контрол над заобикалящата ги среда.

 

  • Отпуснете се: работата с моделин е много успокояваща.

 

Предимствата, които носят заниманията с креативни комплекти от ЕМ АРТ

 

ПОДОБРЯВА КООРДИНАЦИЯТА И ДОБРИТЕ МОТОРНИ УМЕНИЯ НА ДЕЦАТА!

Обикновено заниманията с изкуство и занаяти включват използването на двете ръце по различен начин, което помага за развитието на импровизиране на двустранна координация и двигателни умения.

 

Дори рисуването на точки, линии и използването на различни цветове са прости неща, но въпреки това децата много им се радват. Всички тези дейности са много прости, но все пак помагат за подобряване на ежедневните им квалифицирани дейности като връзване на обувките, обличане и боравене с домакински предмети.

 

Няма ограничение до нивото на въображението на детето, но чрез използване на изкуства и занаятчийски дейности, развиват по - дълъг път към безкрайното въображение на децата.

 

Чрез рисуването има безкраен избор при избора на правилната форма, обект, цвят и дейности. Така че оставете децата си да изследват все повече и повече възможности, отколкото да се занимават с технологии и да губят много време в прожекция.

 

 

Ивелина (Златева) Ивелина

Ивелина Златева - влогър

Всички статии на Златева

Оцени статията Няма оценкаНяма оценка

Вече сте гласували за статията

Препоръчани статии


Коментари 0 Коментари



Дискусии 0 Отговори към коментарите 0 Абонирали се за тази дискусия 0 Най-гласуван коментар Най-обсъждан коментар 0 Коментирали
Абониране Абониране  ♥
Уведоми ме при

»

Как да си направим сами красива Коледна елха? В СВЕТА НА ФАНТАСТИЧНИЯТ ЯСПИС ПРИКАЗНИЯТ СВЯТ НА ХАУЛИТ


 

Последни публикации


Силиконови Молдове с Празнични и Тематични Модели - Силиконови Форми за Печене, Незабравими Отливки на Декорации и DIY Проекти
Какво е 3D Писалка и как се работи с нея - Ръководство за Моделиране на 2D и 3D модели и скулптури
Капсулиране на Природата в Нежни Бижута от Епоксидна Смола
Топ 10 Креативни Идеи за Коледни Подаръци за Арт и Крафт Ентусиасти от Всякакви Възрасти и с Различни Умения
Първокласни Материали за Вашите Ръчно Изработени DIY Чанти
ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ МЕЖДУ ЦВЕТОВЕТЕ, ЧАКРИТЕ И КРИСТАЛИТЕ
Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата


 

Последни коментари


Даяна Начева за Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата
Кюркчиева за Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата
Даяна Начева за Дизайнерска и Ръчна Хартия от Индия и Непал за Красиви Арт и Крафт Творения
AG за КАК ДА ИЗРАБОТИМ САМИ КОЛЕДНА ДЕКОРАЦИЯ ЗА ДОМА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА


 

Тагове


Архив

Facebook


© 2004 - 2024 ЕМ АРТ Всички права запазени.