Блог ЕМ АРТ

ЦЕННИ ПРЕПОРЪКИ ЗА ИЗБОР НА ЕСТЕСТВЕН КАМЪК ЗА ПОДАРЪК

ЦЕННИ ПРЕПОРЪКИ ЗА ИЗБОР НА ЕСТЕСТВЕН КАМЪК ЗА ПОДАРЪК

       

Носенето на правилните бижута не само има силата да изгради вашата увереност, но и да ви накара да се откроите. Бижутата могат да бъдат идеалният аксесоар, който допълва всеки тоалет, които носите, докато много пъти подчертават привлекателността на вашето облекло.

Въпреки че има много видове бижута с естествени камъни, които са били популярни през различни периоди от време, уместността и елегантността на бижутата от естествени камъни никога не са преставали.

Естествените камъни са универсални, те се предлагат в различни цветове, форми и размери и могат да се носят под формата на накрайници, обеци, пръстени, гривни и т.н.

Тъй като естествените камъни са толкова гъвкави, това означава, че всеки може да ги носи. Замисляли ли сте се обаче кой е правилният камък за вас или Вашите близки?

Винаги, когато сте планирали да купите бижута от естествени камъни за Вас или за подарък на близък човек, мислите ли дали ще е подходящ или не?

 

Бижута от естествени камъни за подарък според месеца на раждане

 

Повечето хора знаят, че има определен камък, свързан с месеца на тяхното раждане, но нашите зодии (астрологични знаци за раждане) също отдавна са свързани с полускъпоценни камъни и кристали. Те са известни като зодиакални камъни.

В допълнение, всяка зодия има няколко възможни свързани камъка, поради което камъните често се наричат „притежаващи афинитет “, вместо да са специфични за определен зодиакален знак.

 

Какъв е вашият или на близък човек естествен камък според месеца на раждане?

 

Рождени камъни по месеци :

 

 

 

                                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Съвети за избор на подходящ камък според цветовете им

 

Червен

Червените естествени камъни стимулират и помагат за изграждане на жизненост на физическо ниво.

 

Син

Сините естествени камъни охлаждат, успокояват и отпускат системата на тялото.

 

Жълт

Жълтите естествени камъни стимулират, носят радост, оптимизъм и увереност.

 

Лилав

Лилавите естествени камъни детоксикират и помагат за пречистването на тялото.

 

Оранжев

Оранжевите естествени камъни помагат да донесете радост, мъдрост и творчество.

 

Зелен

Зелените естествени камъни носят баланс и растеж.

 

Розов

Розовите естествени камъни са успокояващи.

 

Индиго

Естествените камъни индиго помагат за интеграция, пречистване и променени състояния на съзнанието.

 

Виолетов

Виолетовите естествени камъни пречистват както на физическо, така и на духовно ниво.

 

Черен

Черните естествени камъни са защитни, заземяващи и укрепващи.

 

Бял

Белите естествени камъни почистват пречистващо.

 

Крем

Кремните естествени камъни успокояват и отпускат.

 

Кафяво

Кафявите естествени камъни са заземени и осигуряват стабилност и подкрепа.

 

 

 

Подарете бижу с естествен камък според зодията

 

Овенът е първият знак на зодиака, известен със своята огнена и енергична личност. Перфектният кристал за Овен е карнеол, той не само ще ви помогне да презаредите батериите, но и ще излекувате вашата (понякога опасна) импулсивност. Освен това този камък влива жизненост, оптимизъм, радост и помага за премахване на негативни чувства като ревност и завист, подобряване на настроението!

Управляван от Венера, Телецът цени по-фините неща в живота, особено любовта. Розовият кварц може да помогне на този знак да отвори сърдечната чакра и да освободи добра доза романтика. Но не само това, винаги носенето на малък розов кварц със себе си може да ви помогне да го предпазите от бъдещи потенциални сърдечни разбивки.

Рутиловият кварц влияе положително на идеите и интелигентността и определено е идеален за Близнаци! Освен това, използването на този кристал ще помогне на знака да подобри паметта си и да има повече умствена енергия. Абсолютно за използване, когато трябва да учите за важен изпит!

Известно е, че в лош ден Рак може да изпита супер интензивни емоции, които могат да предизвикат тревоги и параноя. В това отношение Лунният камък е идеалният кристал за този воден знак! Всъщност неговата сила е да облекчи вътрешното напрежение, давайки вибрации на спокойствие и спокойствие и дори да помогне за стабилизиране на техните понякога колебаещи се и драматични усещания.

Тигровото око е известно като традиционния кристал на Лъв, защото ви позволява да насочите по-голяма креативност и позитивност към знака. Този кехлибарен камък е в състояние да хармонизира енергийните центрове, като ви позволява да постигнете нова положителност и нов баланс с по-голяма лекота и защита.

Знакът Дева и Червеният яспис  имат много общи черти: и двете са известни с това, че внасят практичност и яснота във всяка област. Поради тази причина определено е идеалният кристал за този земен знак.

Червеният яспис придава по-голям капацитет на внимание на Девата, която вече е хиперорганизирана и аналитична за нея, което позволява да се решават всички проблеми бързо и гладко.

Идеалният камък за Везни? Абсолютно лазуритът! Неговият наситено син цвят напомня този на небето и златистите вени на звездите, перфектен модел за този Вест естет. Лапис Лазули помага за балансиране на вътрешните енергии, поради което се сдвоява толкова добре с този въздушен знак. Синият кристал насърчава знака да осъзнава по-добре себе си и му помага да приеме себе си такъв, какъвто е, като открие собствената си лична хармония.

Кристалът, съчетан с тайнствения знак на Скорпион, е Обсидианът, мощен талисман със защитна сила. Винаги носенето на този камък със себе си ще ви позволи да направите големи лични промени за кратко време, работейки върху скритите си проблеми, които могат да генерират страдание.Той помага да се предпазите от отрицателни вибрации и да подобрите интуитивната страна на този воден знак. И накрая, Обсидианът настоява да се изправи пред собствените си сенки, извеждайки на светло всички онези ситуации, които все още нямат решение.

Идеалният кристал за Стрелец - тюркоазът! Този камък дава по-голям баланс между емоциите и чувствата, помага за справяне със стреса от „твърде много неща за правене“ (типично отношение на знака) и учи да разпознава и приоритизира най-полезните проекти за благосъстоянието на човек. С тюркоаз, който винаги е до вас, подобряването на вашата неубедителност със сигурност ще бъде по-лесно!

    Идеалният кристал за Козирог е Нефритът, скъпоценен камък с интензивен зелен цвят, силата му е да укрепи паметта и да насърчи комуникацията, смелостта и мисълта.Накратко, това може да помогне на знака да каже на глас това, от което се нуждае, без колебание. Нефритът ще помогне на знака да прояви най-истинските и дълбоките си желания, особено в релационната и работната среда.

Сред различните кристали, съчетани със знака Водолей, Аквамарин  е един от любимите ни. Този камък работи на менталния план, помагайки на този блестящ знак Водолей да ускори процесите на разсъждение и бързо да намери решението на всеки въпрос.Също така е особено подходящ за работа върху емоциите на човек, особено когато имате блокове и трудности да се оставите да отидете с другите.

Перфектният кристал за Риби - Аметистът! Този лилав камък представлява духовна мъдрост, типична характеристика на този воден знак. Не само това, Аметистът може да помогне и за укрепване на интуицията и защита срещу отрицателни вибрации, което е идеално за по-чувствителните Риби. И накрая, използването на този кристал може да донесе по-голяма концентрация, подобрявайки способността да обръщате внимание на всичко, което е важно, и да спускате Рибите на земята, винаги с глави в облаците!

Ивелина (Златева) Ивелина

Ивелина Златева - влогър

Всички статии на Златева

Оцени статията 5.00/5 от 1 оценки.

Вече сте гласували за статията

Препоръчани статии


Коментари 0 Коментари



Дискусии 0 Отговори към коментарите 0 Абонирали се за тази дискусия 0 Най-гласуван коментар Най-обсъждан коментар 0 Коментирали
Абониране Абониране  ♥
Уведоми ме при

»

Как да си направим оригинална мартенска подкова Коледна рамка за снимки Картини за рисуване по номера


 

Последни публикации


Силиконови Молдове с Празнични и Тематични Модели - Силиконови Форми за Печене, Незабравими Отливки на Декорации и DIY Проекти
Какво е 3D Писалка и как се работи с нея - Ръководство за Моделиране на 2D и 3D модели и скулптури
Капсулиране на Природата в Нежни Бижута от Епоксидна Смола
Топ 10 Креативни Идеи за Коледни Подаръци за Арт и Крафт Ентусиасти от Всякакви Възрасти и с Различни Умения
Първокласни Материали за Вашите Ръчно Изработени DIY Чанти
ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ МЕЖДУ ЦВЕТОВЕТЕ, ЧАКРИТЕ И КРИСТАЛИТЕ
Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата


 

Последни коментари


Даяна Начева за Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата
Кюркчиева за Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата
Даяна Начева за Дизайнерска и Ръчна Хартия от Индия и Непал за Красиви Арт и Крафт Творения
AG за КАК ДА ИЗРАБОТИМ САМИ КОЛЕДНА ДЕКОРАЦИЯ ЗА ДОМА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА


 

Тагове


Архив

Facebook


© 2004 - 2024 ЕМ АРТ Всички права запазени.