Блог ЕМ АРТ

Блестящи идеи за Хелоуински грим за момичета и дами

5 плюс Идеи За Блестящ И Ефирен Дамски Грим За Хелоуин

Засияйте ярко за Хелоуин с нашите брокатени блестящи прахчета, лепящи камъни и перли!

Момичета, подготвени ли сте да заблестите за есенните празници? Хелоуин е прекрасен момент да събудите творческия си дух и да приемете своята прелестна женствена красота! С нашето разнообразие от брокатени блестящи прахчета, самозалепващи се камъни, перли, изкуствени цветя и пера за декорация, лесно можете да се превърнете във ефирно, магическо и незабравимо създание!

Пригответе се да привличате вниманието на всяко Хелоуин парти с някоя от тези пет+ прелестни, блестящи и омайно красиви идеи за Хелоуин грим за момичета, вдъхновени от митични същества и природната красота!

  1. Хелоуин Блясък и Стил: Русалка или Морска Сирена

     Гмурнете се във дълбините, за да откриете целият блясък на перлените камъни за този Хелоуин!

 

 

     Пресъздайте омайното привличане на русалките с перлен грим, който улавя ефирната красота на океанските дълбини. Използвайки нашите блестящи брокати, самозалепващи се кристали и камъни, както и различни материали за декорация, можете да създадете завладяващ грим, вдъхновен от подводния свят.

     Вмъкнете нюанси на синьо, зелено и лилаво, за да подражавате на живописните цветове на океана. Подчертайте очите с блестящи сенки и добавете малко магия с нашите самозалепващи се камъчета за лице и кристални стикери, за да създадете ефектна кожа с мидени форми или дори люспи и естествени перли – като истинска русалка!

Как можем да засилим визията си като русалка за Хелоуин?

     За постигнете по-реалистичен и очарователен вид на новата си визия като русалка, можете да включите следните материали:

  • Морски Миди и Седеф: Добавете естествени миди като аксесоар в косите си, или добавете морски седеф в грима си, за да предадете повече автентичност на магическия си морски стил.
  • Естествени перли: Добавете елегантност, с изящни аксесоари от естествени перли като гердани, гривни или дори закачливи перли за коса, за да уловите есенцията на подводни съкровища.
  • Мъниста с Имитация на Перли и пайети: Изберете имитационни перли и пайети, за да добавите блясък на вашите дрехи за Хелоуин и да отразите бляскавата красота на морето.

Включването на морски черупки, перли и ярки аксесоари може да създаде прекрасен и ефектен грим за Хелоуин, с който всяка митична русалка би се гордяла!

 

  1. Разкраси партито за Хелоуин като Фея на Цветята

     Превърнете се в ефирна фея с изящен грим и феерия от цветя!

 

     Преобразете себе си с ефирното очарование на фея, като използвате нашата богата колекция от нежни цветни брокати и цветя за декорации! Развихрете въображението си и събудете магическата флорална фея с нежни цветни акценти и ефирен чар. Така ще създадете изящно-красив и магически вид за всяко празненство за Хелоуин!

     За вашия грим за Хелоуин, вдъхновен от феите, започнете с нанасяне на блестяща основа и добавете някои от нашите блестящи брокати, за да създадете магическо и светло сияние. Също така можете да нанесете нашите самозалепващи се камъни за да формирате флорални мотиви или фееричен прашец по челото и скулите.

 

     За да подобрите визията си като фея на цветята, време е да добавите и самите цветя за декорация. Така естетически ще завършите вида си като истинска Фея! Тук можете да разгледате подходящи материали, които да използвате за своя бляскав грим, костюм, или аксесоари за Хелоуин:

  • Декоративни цветя с основа за монтаж: Украсете косите си или използвайте декоративните цветя като елементи в дизайна на облеклото си за Хелоуин, за да добавите нотка красота от природата.
  • Сухи цветя и листа: Включете сухи цветя и листа в дизайна на грима си, за да добавите по-естествен вид на флоралните акценти.
  • Клонки и листа и хартиени цветя: Включете деликатните цветя от хартия и добавете листа и клонки, за да създадете повече текстура към новото си амплоа като Фея!
  • Цветя от Канава и Юта: Добавете природен чар към аксесоарите и костюма си за Хелоуин, като използвате цветя от канава и юта!
  • Цветя от Фоам: Използвайте цветя от Eva фоам като декоративни акценти, за да осигурите триизмерен ефект и да подчертаете цветните мотиви в облеклото и прическата си за празника.
  • Цветни тебешири за коса: Ако ви се прииска да добавите цветове в косата си за вашия вид на Фея за Хелоуин, можете да използвате цветните тебешири за коса, за незабавен резултат! Независимо дали ще изберете да добавите малко количество зелено за вид на горска фея или ярко лилаво, розово и синьо, за да се комбинират добре с избраните цветя, след празника можете лесно да ги измиете и да възвърнете нормалния цвят на косата.
  • Пайети с формата на Цветя: Като допълнително украшение за костюма ви, може да добавите малки блестящи пайети във формата на цветя!

     Изберете цветята, които са най-близо до сърцето ви! Всяко природно растение се нуждае от Феята, която го разбита и цени най-силно!

 

  1. Захарен Череп за Хелоуин: Грим Día De Los Muertos

     Денят на мъртвите, познат като Dia De Los Muertos (Диа Де Лос Муертос), е перфектен източник на вдъхновение за Хелоуин грим! Традиционните захарни черепи и богатата палитра на цветовете, използвани по време на този празник, отбелязван в Мексико, предоставят вълнуващи идеи за оригинален,  незабравим и загадъчен грим за Хелоуин!

 

 

     За да постигнете изумителен грим като „захарен череп“ за Хелоуин, започнете с гъбичка за грим, за да нанесете светъл цвят по лицето си като основа. След това започва забавната част:

     Използвайте брокат, пайети и самозалепващи се перли и камъни - нанесете ги стратегически, за да подчертаете очите, носа и челото, смело добавяйки блясък. Експериментирайте с различни цветове, за да създадете уникален и персонализиран външен вид! Няма нужда всички захарни черепи да бъдат еднакви – дори напротив! Чрез гримът си за Хелоуин, вие демонстрирате собствения си стил!

     За още по-забележителен ефект, използвайте течна очна линия, за да нарисувате сложни детайли по лицето си, като паяжина, изрисувани цветя, сърца или други мотиви.

     Като идеална добавка към броката и кристалните самозалепващи камъни, разкрасете прическата си за Хелоуин с изкуствени цветя, тичинки и листа или цели букетчета от цветя, като например маргаритки или рози, за да добавите допълнително очарование на целия си артистичен вид. Можете да ги закрепите с шноли или да ги увиете около подходяща диадема за коса, за да постигнете по-силен ефект.

 

Съвет: За да бъдете още по-впечатляващи с костюма си за Хелоуин, можете да използвате кристални камъни и перли за вграждане и камъни за пришиване, за да ги разкрасите!

 

Не забравяйте да се забавлявате и да експериментирате с различни елементи, за да създадете уникален и завладяващ грим, който съчетава магическото очарование на Диа де лос Муертос с плашещата атмосфера на Хелоуин!

 

  1. 5 Идеи за Грим на Птица за Хелоуин

     Разперете крилете си и полетете на високо за този Хелоуин като изящна птица!

 

 

     За този Хелоуин, тук ще разгледаме 5 смели идеи за грим, вдъхновени от различни птици! От магически лебеди, до ярки папагали, ние сме тук, за да ви помогнем с разнообразие от цветни стилове.

     Без значение дали ще изберете своя грим като птица с много багри по перата или стройна елегантна птица, не забравяйте да разгледате нашето разнообразие от пера, идеални за добавяне на автентичност както към костюма ви за Хелоуин, така и за грима, който ще създадете. А за още по- бляскава трансформация за празника, можете смело да използвате брокат, както и очарованието на самозалепващи се камъни.

     Е, готови ли сте да персонализирате вашия грим за Хелоуин, вдъхновен от любимата ви птица? Тогава разперете крилата си и нека полетим през няколко фантастични и блестящи идеи:

 

  • Разноцветен Грим и Костюм на Папагал за Хелоуин:

     Заложете на тропическите ярки цветове за грима и облеклото си като папагал за празника! Изберете контрастиращи едни към други цветове за сенки и очен контур, като червено, синьо, жълто и зелено. Подчертайте екзотичния си вид с блестящи и цветни брокати и украсете лицето си с разноцветни лепящи камъчета за лице. Не забравяйте да добавите цветни пера за декорация, както за аксесоар за косата си, така и за яркия грим за Хелоуин и костюма си.

Съвет: Тук можете да намерите светлозелени пера, светлочервени пера, жълти щраусови пера, лилави и цикламени пера и още много други!

 

  • Най-свежото розово Фламинго за празника:

     Използвайте нежни бледо-розови и коралови нюанси за сенките на очите и скулите, а също и за червило или гланц на устните, за да се превърнете във величествения и свеж вид на фламинго! Добавете розов брокат и разкрасете допълнително грима си със розови самозалепващи камъни – така ще създадете впечатляващ вид за всяко Хелоуин парти!

     Подчертайте грима си, а и дрехите и аксесоарите си, като включите пухкави и светло-розови пера!

 

Съвет: За да добавите още повече розова свежест към грима и тоалета си като истинско фламинго, можете да добавите и изумително розов шал Марабу от пера!

 

  • 2 Идеи за Грим, Вдъхновен от Изящните Лебеди:

Идея 1:  Бъди Нежната Принцесата Лебед за Хелоуин!

     Пресъздадете елегантността на грациозния бял лебед с нежна и ефирна светла палитра! Изберете пастелни нюанси като бели, сребристи и светло-сиви гримове за очите и скулите, и добавете бял блестящ брокат. Използвайте и бели перлени лепящи камъчета за лице около очите, веждите и челото.

     За да завършите вида, добавете нежни бели пера като аксесоар за коса или ги включете в дизайна на грима си. Можете да добавите и бели пайети към роклята ви за Хелоуин, за да създадете допълнителен блясък!

Съвет: Можете да повишите ефекта на вашата Принцеса Лебед още повече със шал Марабу от бели пера!

 

Идея 2: Пленяващата Красота на Черният лебед

     Гледали ли сте филма „Черният Лебед“ от 2010та година, в която актрисата Натали Портман в ролята на балерина успява да накара всички зрители да затаят дъха си?

     Е, тук ще разгледаме как можете да заплените и внесете страх на всяко парти за Хелоуин, като пресъздадете тъмната плашеща, но и красива страна на Черния Лебед!

     За да постигнете тъмната елегантност на грима си, започнете със нанасянето на основа с безупречен светъл тен и драматични тъмни контури по скулите. Фокусирайте се върху очите, използвайки комбинация от тъмно сиви и черни нюанси както за околоочната линия и миглите, така и за да добавите изрисувани пера.

     Нанесете черни самозалепващи камъни върху веждите или създайте ефект на издължена очна линия за още повече драматичност. Завършете вида, като включите черни пера като орнамент по косата си или като допълнителен акцент към грима си. Остава само да намерите подходящ топ и черна пачка за балет! След такъв артистичен костюм, всички около вас на Хелоуин ще бъдат истински очаровани!

 

Съвет: За още по-силен ефект, можете да добавите черни пайети както към грима, така и към облеклото си!

 

  • Грим с Лоша Поличба за Хелоуин: Гарван

     Дамският грим като Гарван е страхотен избор за всички смели момичета за Хелоуин, тъй като превъплъщава мистерия, интелигентност и елегантност. Гарваните се свързват с различни символични значения, които могат да бъдат интерпретирани по различни начини. Една от тях е връзката на гарваните със смъртта и отмирането, което ги прави символ на прехода и промяната.

     Символиката на гарваните може да бъде разбрана и като символ на мъдрост и интелигентност, както и способността да видят “отвъд” нашия малък ежедневен свят.

     Ако вече нямате търпение да се превъплътите в окултно и природно същество и да омаете всички на празника, дошло е време е да създадете загадъчен и елегантен Хелоуински вид - гарванският грим е перфектният избор за вас!

     За гримираме като мъдър гарван за Хелоуин, използвайте тъмни и драматични цветове за вашите сенки за очи, а също и черно червило и очна линия, за да създадете загадъчен и елегантен външен вид, който привлича вниманието и впечатлява околните.

     Допълнително, можете да добавите черни пера и пайети, както и черни естествени камъни към тоалета и накитите си за празника, да подчертаете тъмната символиката на гарваните и да постигнете уникален завършек на визията си.

 

    

  1. Кралица на Пеперудите

     Подгответе се да омайвате всички наоколо като очарователната Кралица на Пеперудите с нашата идея за Хелоуински грим за момичета!

 

 

     Влезете във света на кралските особи и природната красота едновременно, с ефирната красота на пеперудите в ярка и игрива цветна палитра! Започнете, като нанесете блестящи сенки около очите си със перлени нюанси на розово, синьо и лилав. Добавете контури за по-магичен ефект, като използвате блестящ розов брокат (глитер) за допълнителен блясък.

     За да засилите вида на грима си за Хелоуин, добавете самозалепващи акрилни камъни във формата на пеперуди, както и апликации от самозалепващи искрящи кристали за лице по челото и ръцете си.

     Добавете декоративни пеперуди към костюма или аксесоарите си - в крайна сметка, те следват Кралицата си навсякъде! Ето няколко различни опции, от които можете да избирате:

 

     Завършете трансформацията си за Хелоуин, като включите цветя за декорация, като например орхидеи, в косата си, за да придадете истински очарователен завършек.

     С тази завладяваща комбинация от глитер брокат, лепящи кристали и камъчета за лице, самозалепващи се камъни и цветни акценти, ще притежавате светлината и величието на Кралицата на Пеперудите, готови да слисате всички останали този Хелоуин!

 

Развихрете фантазията си и се потопете в празника на Хелоун с атрактивен грим и впечатляващ костюм създаден от вас!

Daya (Daya) Daya

Аз съм огромен почитател на създаването на нови красоти, без значение дали с мъниста, лист и химикал, платно и акрил, или прежда. Всеки вид изкуство или ръчна изработка на нещо ново и уникално носи още вдъхновения! Ако и вие сте любопитни какво още можем да изработим и измайсторим с крафт и арт материали, следете новостите в блога и разбира се, споделете идеите си!

Всички статии на Daya

Оцени статията 5.00/5 от 5 оценки.

Вече сте гласували за статията

Препоръчани статии


Етикети/Тагове


Коментари 0 Коментари



Дискусии 0 Отговори към коментарите 0 Абонирали се за тази дискусия 0 Най-гласуван коментар Най-обсъждан коментар 0 Коментирали
Абониране Абониране  ♥
Уведоми ме при

»

Как да си изработим бижу от епоксидна смола Оникс камъкът с магически свойства МИСТЕРИОЗНИТЕ СВОЙСТВА НА ВИСУЛКА АХАТ


 

Последни публикации


Силиконови Молдове с Празнични и Тематични Модели - Силиконови Форми за Печене, Незабравими Отливки на Декорации и DIY Проекти
Какво е 3D Писалка и как се работи с нея - Ръководство за Моделиране на 2D и 3D модели и скулптури
Капсулиране на Природата в Нежни Бижута от Епоксидна Смола
Топ 10 Креативни Идеи за Коледни Подаръци за Арт и Крафт Ентусиасти от Всякакви Възрасти и с Различни Умения
Първокласни Материали за Вашите Ръчно Изработени DIY Чанти
ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ МЕЖДУ ЦВЕТОВЕТЕ, ЧАКРИТЕ И КРИСТАЛИТЕ
Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата


 

Последни коментари


Даяна Начева за Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата
Кюркчиева за Открийте Силата на Своите Рождени Камъни по Месец, Зодия и Ден от Седмицата
Даяна Начева за Дизайнерска и Ръчна Хартия от Индия и Непал за Красиви Арт и Крафт Творения
AG за КАК ДА ИЗРАБОТИМ САМИ КОЛЕДНА ДЕКОРАЦИЯ ЗА ДОМА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА
Пано Кондоянис за РИСУВАНЕ ПО НОМЕРА - ХОБИ, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА


 

Тагове


Архив

Facebook


© 2004 - 2024 ЕМ АРТ Всички права запазени.