ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332 и 088 400 0337  

EMART

Мартеница пискюл с дървена шевица

Изчерпана онлайн
може да се закупи само във физическите магазини на ЕМ АРТ:
Описание

Поднесете традиционен символ на здраве и късмет с нашата мартеница пискюл, ръчно изработена за да добави радост и цвят към празника Баба Марта. Идеален за всеки, който цени българските обичаи.


Мартеницата "Пискюл с дървена шевица" е изискано и оригинално произведение на българския народен занаят, което съчетава в себе си древните символи на здраве и благополучие с модерен дизайн и материали. Тази уникална мартеница представлява не само красив аксесоар, но и мощен амулет, натоварен с позитивна енергия и благопожелания за носещия го.

Пискюлът, прикрепен към дървената шевица, е изработен от традиционните за мартеницата бели и червени цветове. Червеното символизира кръвта и животворящата енергия, докато бялото е символ на чистота и невинност. Комбинацията от тези два цвята не само създава красив визуален контраст, но и носи със себе си дълбоки благопожелания за здраве и сила.

Мартеницата "Пискюл с дървена шевица" е прекрасен подарък за близки и приятели, символизирайки не само уважението към българските традиции, но и личните пожелания за здраве, щастие и успех. Тя е подходяща както за деца, така и за възрастни, като може да бъде носена както като украшение, така и като ключодържател или декорация за дома.

Всяка мартеница е ръчно изработена, което гарантира нейната уникалност и високо качество. Изборът на "Пискюл с дървена шевица" е избор на продукт, който носи със себе си дълбочината на българското наследство и култура, превръщайки го в идеалния начин да изразите своите чувства и уважение към получателя.Оцени продукта:

Продуктът не е оценяван.


Виж наличността по магазините

  • Продуктът е наличен
  • Ограничена наличност
  • Изчерпана наличност
ЕМ АРТ не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!
Този артикул може да бъде закупен в някои от магазините на ЕМ АРТ.

Снимки на клиенти

Няма качени снимки, (За да качваш снимки, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате).
Ревюта: 0

За да пишете коментари, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.

'