ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332 и 088 400 0337  

EMART 3800930026234

Мартеници Етно с бъклица5.7/8 см 2 броя

Код: n6309
Тегло: 23 гр.
Брой: 2
Добави в любими
Изчерпана онлайн
може да се закупи само във физическите магазини на ЕМ АРТ:
Описание

Уникални Мартеници Етно с бъклица - съчетание на традиция и стил, които придават българския дух на вашия облик и дом. Ние ви предлагаме ниски цени и високо качество!


Мартеници Етно с бъклица - Представяне на традицията във вдъхновяващ стил

Традиция и наследство: Мартениците са част от българската традиция и култура, носени с гордост през месец март. Мартениците Етно с бъклица съчетават дълбокия символизъм на мартеницата с изящността на традиционните бъклици. Този продукт не само продължава традицията, но и я превръща във вдъхновяващ стилов аксесоар.

Ръчно изработени уникалности: Всеки един от Мартениците Етно с бъклица се изработва ръчно от опитни занаятчии. Това гарантира, че всяка мартеница е уникална и носи следите на изкуството и индивидуалния подход към детайлите.

Използвани материали от природата: Тези мартеници се създават с използването на натурални материали като дървени фигурки и прежда. Този избор от материали придава на мартеницата органичен и автентичен вид, съчетан със символиката на бъклицата.

Уникален дизайн: Мартениците Етно с бъклица разполагат със специфичен дизайн, който обединява в себе си две важни културни символа. Красивите форми на бъклицата и узорите на мартеницата създават хармония и баланс в продукта.

Представление на българските корени: Носейки Мартеници Етно с бъклица, вие представяте българските корени и традиции със стил и елегантност. Това е начин да споделите вашата обич към българската култура и да я представите на света.

Съвременен аксесоар и декорация: Този продукт е не само мартеница, но и стилен аксесоар и декорация. Можете да го поставите на всяо място, за да го използвате като украса за дома си, където ще придаде духовна топлина и уют.

Подарък със значимо послание: Мартениците Етно с бъклица са подходящи за подарък за близки приятели и семейство. Те съчетават в себе си красотата на традицията с личния ви поздрав и пожелание.

Съхранение на обичта и споделените моменти: Този аксесоар не само носи символика, но и съхранява споделените моменти и обичта, свързани с него. Той става част от вашата история и вдъхновява всеки ден.

Мартениците Етно с бъклица са израз на вярност към българската култура и наследство, съчетани с модерен стил и елегантност. Те са уникални и стилни аксесоари, които съчетават в себе си традиция, красота и символика, правейки ги подходящи за всякакъв повод и вдъхновяващи всеки, който ги носи.Оцени продукта:

Продуктът не е оценяван.


Виж наличността по магазините

  • Продуктът е наличен
  • Ограничена наличност
  • Изчерпана наличност
ЕМ АРТ не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!
Този артикул може да бъде закупен в някои от магазините на ЕМ АРТ.

Снимки на клиенти

Няма качени снимки, (За да качваш снимки, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате).
Ревюта: 0

За да пишете коментари, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.

ЗАКУПИЛИ СЪЩО

Детски мартеници лепящи 3D- 10 броя
Топ продукт
2.50 лв.
Детски мартеници лепящи 3D- 10 броя
Код: n1202
'