ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332  088 400 0337

EMART 3800930026333

Мартеници сувенир плочка плитка и подкова 18см. 2 броя

Код: n6319
Тегло: 27 гр.
Брой: 2
Добави в любими
Изчерпана онлайн
може да се закупи само във физическите магазини на ЕМ АРТ:
Описание

Изберете Мартеници сувенир плочка и подкова за автентичен български сувенир и дарете късмет и радост. Направете поръчка онлайн!


Мартеници Сувенир - Плочка, Плитка и Подкова: Символ на Българската Традиция и Късмет

В България пролетта се приветства с топлина и радост, а този обичай се закриля от носенето на Мартеници - малки символични украшения, които ни напомнят за красотата на сезона и българската традиция. Мартениците сувенир във формата на плочка, плитка и подкова са не просто украса, те са израз на дълбокото уважение към нашето културно наследство и вярата в късмета.

Символ на Традицията: Тези Мартеници сувенир възкресяват древния обичай на Мартеницата, който проследява историята на България. Те ни свързват с миналото и продължават да бъдат част от нашия национален идентитет.

Изработени с Внимание към Детайлите: Всяка плочка, плитка и подкова са изработени с изключително внимание към детайлите. Тяхната изчистена естетика и изящен дизайн ги правят идеални за изразяване на вашата привързаност към традицията.

Плочка и Плитка - Символ на Обновление: Плочките и плитките, обаче, са символ на обновление и промяна. Те представляват прехода от зимата към пролетта и свежата начална точка в живота.

Идеални за Подарък: Мартениците сувенир са перфектни за подарък на близки и приятели. Те не само са стилни и красиви, но и носят символика и послание на късмет.

Съчетание с Българската Култура: Носейки Мартеници сувенир, вие сте част от българската култура и традиция. Те ви позволяват да споделите красотата и символиката на Мартеницата с хората от различни култури и националности.

Устойчиви и Запазени във Времето: Тези сувенири са изработени от висококачествени материали, които гарантират тяхната дълготрайност. Те могат да бъдат запазени и предавани в семейството като пазители на традицията.

Уникалност и Индивидуалност: Всеки от тези сувенири е уникален, като няма два абсолютно еднакви. Това гарантира, че имате нещо специално и различно от всички останали.

Мартениците сувенир - плочка, плитка и подкова, са повече от просто украшения. Те са пълни със символика, красота и дълбока връзка към нашата традиция и култура. Носейки ги, вие носите в себе си историята и духа на България и споделяте ги със света.Оцени продукта:

Продуктът не е оценяван.


Виж наличността по магазините

  • Продуктът е наличен
  • Ограничена наличност
  • Изчерпана наличност
ЕМ АРТ не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!
Този артикул може да бъде закупен в някои от магазините на ЕМ АРТ.

Снимки на клиенти

Няма качени снимки, (За да качваш снимки, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате).
Ревюта: 0

За да пишете коментари, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.

Подобни стоки

ЗАКУПИЛИ СЪЩО

Обеци метал цветни с кристал пеперуда 15 мм
-50%
Топ продукт
1.20 лв.
Обеци метал цветни с кристал пеперуда 15 мм
Код: 694083
Детски мартеници лепящи 3D- 10 броя
Топ продукт
2.50 лв.
Детски мартеници лепящи 3D- 10 броя
Код: n1202
'