ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332  088 400 0337

EMART 3800930026678

Мартеници Гривни 10 броя

2024-03-23
Цена: 12.00 лв.
Изчерпана онлайн
може да се закупи само във физическите магазини на ЕМ АРТ:
Описание

Разнообразие от красиви мартеници за всеки вкус и повод. Изберете традиционните символи на българската баба Марта в различни цветове и дизайни. Намерете идеалният аксесоар или подарък в нашия магазин за мартеници. Направете поръчка онлайн!


Мартеницата е символ на българската култура, която отразява настъпването на пролетта и изразява желанието за здраве и дълголетие. Традиционно се изработва от червени и бели нишки, символизиращи съответно кръвта и чистотата. Това е популярен подарък, който се прави в началото на март, и носенето му е свързано с обичаи и вярвания за привличане на благоденствие и здраве.Материали за Комбиниране при Изработка на Мартеници:Естествени Мъниста: Добавете цвят и текстура с дървени, керамични или стъклени мъниста.• Метални Елементи: Малки камбанки, метални мъниста или фигурки, достъпни на този линк, могат да бъдат включени за уникален и персонализиран вид.• Преждата и шнуровете: Основни материали за изработката на мартеници. Вижте различните видове на този линк, които са използвани за създаването на традиционни български обереги.Комбинирането на различни материали при изработката на мартеници позволява творческо изразяване и създаване на уникални, персонализирани артикули, съхраняващи традиционното значение, докато се адаптират към съвременни тенденции и предпочитания.Нашите Предложения за МартенициНашата колекция от мартеници е идеална за продажби на едро, предлагайки привлекателни ценови условия, които отговарят на нуждите на нашите бизнес партньори. С разбиране за значението на този български обичай, ние сме поели ангажимент да осигурим мартеници, удовлетворяващи стремежа на тези, които искат да участват и честват тази красива традиция.Оцени продукта:

Рейтинг 5.00 / 5 от 1 оценки.


Виж наличността по магазините

  • Продуктът е наличен
  • Ограничена наличност
  • Изчерпана наличност
ЕМ АРТ не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!
Този артикул може да бъде закупен в някои от магазините на ЕМ АРТ.

Снимки на клиенти

Няма качени снимки, (За да качваш снимки, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате).
Ревюта: 0

За да пишете коментари, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.

Подобни стоки

Мартеници Гривни 10 броя
Нов
8.50 лв.
Мартеници Гривни 10 броя
Код: n6332
Мартеница гривна
2.50 лв.
Мартеница гривна
Код: d7004

ЗАКУПИЛИ СЪЩО

Целофанов плик 8/12 см 30мк. -200 броя
Топ продукт
2.60 лв.
Целофанов плик 8/12 см 30мк. -200 броя
Код: 302318
'