Скрий
ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332  088 400 0337

EMART 3800930735631

Дървен кръг с надпис ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ 100 мм

qtty plus qtty minus бр.
Купи
Описание

Обновете своя интериор с нашия дървен кръг с надпис "ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ". Тази стилна и вдъхновяваща декорация не само придава топлина на вашия дом, но и носи със себе си пожелания за благополучие и радост. Подарете си уникален декор или подарете на близък човек специален символ на щастие и успех.


Дървен кръг с надпис "ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ" - Вратата към Положителните Емоции и Добро Духовно Състояние

Когато търсите начин да придадете на вашето пространство по-позитивно и уютно усещане, дървеният кръг с надпис "ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ" се явява идеалното решение. Този удивителен декоративен елемент не само ще привлече вниманието, но и ще внесе топлота и добро настроение във вашата обстановка. В следващите редове ще ви разкажем за всичко, което прави този дървен кръг толкова специален.

Положителни Емоции: С надписите "ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ," този дървен кръг не просто е декорация - той е израз на вашата желание за добро и положителност. Този аксесоар носи със себе си силни енергии на благополучие и радост.

Уникален Дизайн: Този дървен кръг с надпис е изключително изработен и внимателно дизайниран. Надписът е изчистен и четим, а кръглата форма придава естетика и хармония на обекта.

Ръчна Изработка: Всеки кръг с надпис "ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ" е изработен ръчно с грижа и страст от умел майстор. Този факт придава на всяка една елементарна детайл стойност и уникалност.

Вдъхновение и Подкрепа: Този кръг не е просто декорация, той предоставя вдъхновение и подкрепа. Той ви напомня за важността на здравето, щастието и късмета и ви показва пътя към по-добро духовно състояние.

Изключителен Декоративен Арт: Тази фигурка предоставя неповторим декоративен акцент на вашата творба.Бихте могли да съчетаете със картон, декоративни ленти, цветя и още много други разнообразни декорации.

Заредете се с Позитивност: Внесете този дървен кръг във вашето пространство и заредете атмосферата с позитивност и добри емоции. Той е напомнител за това, което е истински важно в живота - здраве, щастие и късмет.

С дървения кръг с надпис "ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ" вие придавате на вашия дом или работно пространство нов смисъл и хармония. Този аксесоар не само декорира, но и носи със себе си послание за положителност и благополучие.Оцени продукта:

Продуктът не е оценяван.


Виж наличността по магазините

  • Продуктът е наличен
  • Ограничена наличност
  • Изчерпана наличност
ЕМ АРТ не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!
Този артикул може да бъде закупен в някои от магазините на ЕМ АРТ.

Снимки на клиенти

Няма качени снимки, (За да качваш снимки, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате).
Ревюта: 0

За да пишете коментари, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.

Подобни стоки

Подкова дървена 79x97 мм дупка 3 мм -5 броя
Топ продукт
2.40 лв.
Подкова дървена 79x97 мм дупка 3 мм -5 броя
Код: 122626

ЗАКУПИЛИ СЪЩО

Магнит черен 10x3 мм -10 броя
Топ продукт
0.90 лв.
Магнит черен 10x3 мм -10 броя
Код: 506059
Паричка метал 15 мм злато с халка -50 броя
Топ продукт
2.20 лв.
Паричка метал 15 мм злато с халка -50 броя
Код: 504238

Последно разгледани

'