ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332 и 088 400 0337  

EMART

Мартеница за закичване с цветни конци и момиче

Код: d3141
Тегло: 10 гр.
Добави в любими
Изчерпана онлайн
може да се закупи само във физическите магазини на ЕМ АРТ:
Описание

Добавете вълшебство и цвят към празненството на Баба Марта с нашата прекрасна мартеница за закичване, изработена с любов и цветни конци, украсена със сладка фигурка на момиче. Идеален начин да внесете късмет и радост в дома си.


Мартеницата е символ, носещ богата традиция и значимост, който се преплита в българската култура с нежни нишки от обич и благопожелания. Тази специфична мартеница за закичване е създадена с внимание към детайла, включваща цветни конци, които са внимателно избрани и сплетени, за да формират едно изключително произведение на занаята. Основен акцент в дизайна е фигурката на момиче, която добавя уникален и личностен характер към всяка мартеница. Съчетанието от традиционни елементи и модерни техники на изработка прави този продукт подходящ както за деца, така и за възрастни, които желаят да почетат и запазят българските обичаи.

Цветните конци не са избрани случайно – те символизират здраве, щастие и благоденствие. Всеки цвят има своето специално значение, като заедно създават една хармонична и визуално привлекателна композиция. Червеният кон символизира силата на живота и желанието за здраве, белият – чистотата и невинността, а зеленият – пробуждането на природата и новото начало.

Фигурката на момичето, изработена с изключителна прецизност и внимание към детайла, добавя един уникален и игрив елемент към мартеницата. Тя е символ на нежността и красотата, която пролетта носи със себе си. Този аспект на дизайна не само увеличава естетическата стойност на мартеницата, но и внася допълнително значение и дълбочина в традицията на закичването.

Мартеницата за закичване с цветни конци и фигурка на момиче е идеален избор за подарък към близки и приятели по случай първи март. Тя представлява не само желание за здраве и благополучие, но и едно топло признание за приятелството и обичта между хората. Всяка мартеница е ръчно изработена, което гарантира нейната уникалност и оригиналност.

Подарявайки тази мартеница вие не само споделяте един красив обичай, но и предавате частица от вашето сърце и добри пожелания към получателя. Това е израз на уважение към традицията и културата, като едновременно с това подчертава значението на връзките, които ни свързват. Отличителен и запомнящ се, този продукт е прекрасен начин да покажете вашата любов и грижа, докато същевременно увековечавате българския дух и наследство.Оцени продукта:

Продуктът не е оценяван.


Виж наличността по магазините

  • Продуктът е наличен
  • Ограничена наличност
  • Изчерпана наличност
ЕМ АРТ не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!
Този артикул може да бъде закупен в някои от магазините на ЕМ АРТ.

Снимки на клиенти

Няма качени снимки, (За да качваш снимки, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате).
Ревюта: 0

За да пишете коментари, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.

ЗАКУПИЛИ СЪЩО

Висулка дърво помпони мартеница 40x40x3 мм дупка 2 мм -10 броя
ЗА МАРТЕНИЦИ
УНИКАЛНО
1-во КАЧЕСТВО
1.60 лв.
Висулка дърво помпони мартеница 40x40x3 мм дупка 2 мм -10 броя
Код: 122663
'