ЕМ АРТ
0
2019-04-23 15:25:15 ЕМ АРТ 3800930497072

Наниз мъниста полускъпоценен камък АХАТ кафяв микс топче 6 мм ~62 броя

Код: 143502
Тегло: 20 гр.
Брой: 62
Добави в любими
qtty plus qtty minus бр.
Купи
Описание

Мъниста от огнен ахат във формата на топче, разгарящи вътрешния огън и стимул за живот, особено подходящи за енергийни гривни и други бижута.

 Вид наниз мъниста
 Материал естествен камък
 Форма топче
 Стил АХАТ
 Размер 6 мм
 Цвят кафяв

Като всички ахати, огненият ахат дава чувство на сигурност, подкрепа и емоционална стабилност. Разликата при него е в това, че е бил докоснат от огнената стихия. Естественият огнен ахат е образуван по време на вулканична активност. А има и такъв, който допълнително е обработен с огън. Във всеки случай той е източник на сила и вдъхновява радост от простият факт на съществуването. Той ще помогне на тези, които дръзват да гонят мечтите си. Ще отприщи поток от креативни идеи. Ще подкрепи страстите, като помогне за осъществяването им по разумен начин. Ще засили виталността и резистентността към болести. За някой хора може да бъде стимул за духовно пробуждане, разпалвайки пламъците на духовния им стремеж.Оцени продукта:

Продукта не е оценяван.


Виж наличноста по магазините

  • Продуктът е наличен
  • Ограничена наличност
  • Изчерпана наличност
ЕМ АРТ не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас своевременно!
Можете да закупите този артикул в някои от магазините в цяла България.

Последно разгледани