Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332  088 400 0337

2014-07-21 22:32:00 ЕМ АРТ 3800930260911

Наниз мъниста полускъпоценен камък УНАКИТ НАТУРАЛЕН топче 6 мм ±65 броя

Код: 142612
Брой: 65
Добави в любими
qtty plus qtty minus вр.
Купи
Описание

Мъниста от натурален унакит във формата на пъстри топчета със зелено розови нюанси, които резонират с честотата на любовта.

 Вид наниз мъниста
 Материал естествен камък
 Форма топче
 Тип на стоката УНАКИТ
 Размер 6 мм
 Цвят микс микс
 Връзка чиле връзка
 Естествени натурален

Унакитът е форма на гранит, която включва парчета зелен епидот, розов фелдшпат и сиво-бял кварц. Той има мек и приятен вид в зелено розови нюанси. Бижутата създадени от него съчетават във себе си нежност и оживление, което води до нарастващата му популярност. Компонентите му са широко разпространени минерали, затова камъкът е евтин и лесно достъпен. Не се колебайте да си вземете мъниста или готови бижута от унакит, защото той е един от най-добрите минерали за развитие и подхранване на емоционалното ви здраве.Метафизични свойства на УНАКИТА - Унакитът обединява богатата, подхранваща енергия на зеленото с меката, грижовна страст на розовото в един от най-изцелителните кристали на сърцето и ума. Той резонира с честотата на любовта, състраданието и добротата и е камък, посветен на балансирането на емоционалното тяло. Той насърчава търпението и упоритостта и постепенно премахва лошите навици и натрапчивите мисли и модели. За неувяхваща любов унакитът традиционно се поръсва със сух бял равнец и се поставя в запечатана торбичка, като символ на брачна преданост. На всяка годишнина, той трябва да се подновява, като стрият се пуска в течаща вода. В професионален аспект унакитът подпомага бизнес успеха в областта на красотата, ароматерапията и модния дизайн. Той се свързва със сърдечната чакра, която регулира взаимодействието ни с външния свят и контролира това, което прегръщаме с цялото си сърце и това, на което се противопоставяме. Когато тя е извън баланс, ние искаме да контролираме или се чувстваме контролирани и има опасност да станем прекалено критични към малките слабости на другите. Възможно е и да проявим несъразмерно силни реакции към външните стимули на ежедневието. Зелените и розови кристални енергии ще ни помогнат да осъзнаем собствените си нужди и емоции и да се справим с приливите и отливите, разбирайки тяхната циклична природа. Унакитът е мощен проводник на земните сили на сътворение, развитие и постоянно обновление. Бижутата от унакит ще действат като талисман, който премахва препятствията на пътя на личностното израстване, помагайки ни да бъдем грижовни и любящи.Оцени продукта:

Продуктът не е оценяван.


Виж наличността по магазините

  • Продуктът е наличен
  • Ограничена наличност
  • Изчерпана наличност
ЕМ АРТ не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!
Този артикул може да бъде закупен в някои от магазините на ЕМ АРТ.

Снимки на клиенти

Няма качени снимки, (За да качваш снимки, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате).
Ревюта: 0

За да пишете коментари, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.

Подобни стоки

'