ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332 и 088 400 0337  

EMART

Мартеница Пано канава баба с хурка

qtty plus qtty minus бр.
Купи
Описание

Оживете българските традиции във вашия дом с нашето уникално мартеница пано на канава, изобразяващо баба. Перфектен израз на културно наследство и символ на плодородие и здраве за месец март.


Мартеницата "Пано канава с дървена стомна или бъклица" е изискано произведение на занаята, което съчетава в себе си традицията и модерното изкуство в едно единствено цяло. Паното е изработено от качествена канава, върху която е изобразена или дървена стомна, или бъклица, като и двата мотива са изключително символични и притежават дълбоко значение в българския фолклор.

Техниката на изработка комбинира традиционните методи със съвременни дизайнерски подходи, резултатът от което е внимателно детайлизирано и изящно пано, което излъчва топлина и уют. Всеки елемент е ръчно изработен, което гарантира неговата уникалност и високо качество. Използваните материали са избрани с особено внимание, за да се гарантира тяхната дълготрайност и да се запази автентичният вид на паното с течение на времето.

Можете и сами да си изработите, като добавите шнур, свързващ елемент, опаковате с целофанов плик и пано.

Всяко пано е снабдено с удобна система за закачане, което улеснява неговото позициониране в интериора. Дали ще го поставите в дома си, в офиса или дори като част от експозиция, това пано гарантирано ще привлече вниманието и ще предизвика интерес и разговори относно неговото значение и произход. Създайте уникална и значима атмосфера във вашето пространство с мартеницата "Пано канава с дървена стомна или бъклица" – произведение, което носи духа на българските традиции и културно богатство.Оцени продукта:

Продуктът не е оценяван.


Виж наличността по магазините

  • Продуктът е наличен
  • Ограничена наличност
  • Изчерпана наличност
ЕМ АРТ не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!
Този артикул може да бъде закупен в някои от магазините на ЕМ АРТ.

Снимки на клиенти

Няма качени снимки, (За да качваш снимки, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате).
Ревюта: 0

За да пишете коментари, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.

Подобни стоки

ЗАКУПИЛИ СЪЩО

'