ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332 и 088 400 0337  

EMART

Мартеница Пано канава дървена стомна или бъклица

qtty plus qtty minus брой
Купи
Описание

Оживете традицията с нашето изключително мартеница пано на канава, внимателно украсено с дървена стомна или бъклица. Идеален начин да внесете част от българското наследство и пролетен дух в дома или офиса си.


Мартеницата "Пано канава с дървена стомна или бъклица" е уникално съчетание между традиционната българска култура и съвременните тенденции в интериорния дизайн. Този продукт представлява не просто декоративен елемент, а истинско произведение на изкуството, което носи в себе си богатството и дълбочината на народните традиции, преплетени с модерен занаятчийски подход.

Дървените елементи в дизайна на паното са изработени с майсторска прецизност, като всяка детайл е обмислена и изпълнена с цел да придаде автентичност и топлина на крайния продукт.

Мартеницата не само украсява пространството, но и носи със себе си послание за здраве, щастие и благоденствие, което е сърцевината на обичая с мартениците.

Всяко пано е изработено с много любов и внимание към детайла, като се стреми не само да бъде визуално привлекателно, но и да предава усещане за уют и топлина. То е символ на уважение към миналото и надежда за бъдещето, мост между поколенията, който ни напомня за корените и традициите, които ни определят. Вложете част от българското наследство във вашето ежедневие с това изключително пано, което е гаранция за оригиналност и стил.Оцени продукта:

Продуктът не е оценяван.


Виж наличността по магазините

  • Продуктът е наличен
  • Ограничена наличност
  • Изчерпана наличност
ЕМ АРТ не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!
Този артикул може да бъде закупен в някои от магазините на ЕМ АРТ.

Снимки на клиенти

Няма качени снимки, (За да качваш снимки, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате).
Ревюта: 0

За да пишете коментари, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.

Подобни стоки

Мартеница Пано с момък или мома с носии
Топ продукт
5.00 лв.
Мартеница Пано с момък или мома с носии
Код: d5543
Мартеница Пано канава баба с хурка
Топ продукт
5.00 лв.
Мартеница Пано канава баба с хурка
Код: d5544
'