ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332 и 088 400 0337  

ЕМ АРТ 3800930767236

Прежда камгарна 50 процента акрил 30 процента памук 20 процента млечен памук цвят бял 70 метра -25 грама

Код: 411728
Тегло: 24 гр.
Добави в любими
Отстъпки за количество
1.17 лв.
/ 10 бр. +
Изчерпана онлайн
може да се закупи само във физическите магазини на ЕМ АРТ:
Описание

Опитайте нашата изумителна прежда камгарна в ярко бял цвят. С идеалната комбинация от 50% акрил, 30% памук и 20% млечен памук, тази прежда е направена за да осигури изключителна мекота и дълготрайност на вашите плетива. Направете поръчка онлайн!

 Вид прежда
 Материал памук,  акрил
 Тип на стоката за плетене
 Цвят бял
 Марка ЕМ АРТ

Преждата камгарна, съставена от 50 процента акрил, 30 процента памук и 20 процента мляко, изиграва важна роля в иновативния свят на текстилите. Този уникален материал се произвежда чрез усъвършенстван процес, който използва млякото като ключов компонент.• Започвайки с извличането на казеин, основният протеин в млякото, процесът включва обезмасляване, изпаряване и изсушаване на течността. Този казеин се подлага на пречистване и трансформира във влакна, които съставляват сърцето на преждата от млечен памук.• Интересното е, че използването на мляко в производството на тези влакна е насочено към използването на отпадъчно или негодно за човешка консумация мляко, което го прави не само иновативен, но и устойчив начин за утилизация на млечните отпадъци. Тази практика допринася за по-екологично производство на текстилни материали и спомага за намаляване на отпадъчните ресурси.• За по-добри резултати, използвайте игли, ножици и други хоби инструменти, които сме подготвили за вас.

Преждата от млечен памук, така създадена, предоставя уникални възможности за творчество и стил в текстилната индустрия, като в същото време подчертава важността на устойчивите практики и рециклирането в производството.Оцени продукта:

Продуктът не е оценяван.


Виж наличността по магазините

  • Продуктът е наличен
  • Ограничена наличност
  • Изчерпана наличност
ЕМ АРТ не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!
Този артикул може да бъде закупен в някои от магазините на ЕМ АРТ.

Снимки на клиенти

Няма качени снимки, (За да качваш снимки, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате).
Ревюта: 0

За да пишете коментари, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.

ЗАКУПИЛИ СЪЩО

Подобни стоки

'