ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332 и 088 400 0337  

ЕМ АРТ 3800930465606

Снежинка фоам 96x2 мм -5 броя

Код: 802895
Тегло: 5 гр.
Брой: 5
Добави в любими
2024-07-13
Цена: 0.80 лв.
Изчерпана онлайн
може да се закупи само във физическите магазини на ЕМ АРТ:
Описание

Снабдете се с фигурки от EVA и декорирайте дома си в пъстри и оригинални цветове и форми. Фигурките от EVA, можете за закупите във физическите магазини на ЕМ АРТ или да поръчате онлайн.

 Вид фигурка
 Материал гума ЕВА
 Форма снежинка
 Тип на стоката фигурки ЕВА
 Размер 96х2 мм
 Цвят бял
 Тема Коледа
 Марка ЕМ АРТ

Въображение и фантазия, са нужни на всеки творец, за да създаде своите шедьоври. Фигурките от EVA са един от предпочитаните материали за изработка и декорация на много и разнообразни предмети. Последните години все повече се набляга на ръчно изработени подаръци за близки и приятели. Фигурките от EVA са изключително удобни за работа при изработка на подобни подаръци. Благодарение на богатата палитра от цветове и форми те могат да се употребят върху всеки един предмет за декорация.Въображение и фантазия, са нужни на всеки творец, за да създаде своите шедьоври. Фигурките от EVA са един от предпочитаните материали за изработка и декорация на много и разнообразни предмети. Последните години все повече се набляга на ръчно изработени подаръци за близки и приятели. Фигурките от EVA са изключително удобни за работа при изработка на подобни подаръци. Благодарение на богатата палитра от цветове и форми те могат да се употребят върху всеки един предмет за декорация.Оцени продукта:

Продуктът не е оценяван.


Виж наличността по магазините

  • Продуктът е наличен
  • Ограничена наличност
  • Изчерпана наличност
ЕМ АРТ не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!
Този артикул може да бъде закупен в някои от магазините на ЕМ АРТ.

Снимки на клиенти

Няма качени снимки, (За да качваш снимки, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате).
Ревюта: 0

За да пишете коментари, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.

Подобни стоки

ЗАКУПИЛИ СЪЩО

'