ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332  088 400 0337

EMART 3800930026708

Мартеници Гривни 10 броя

Код: n6355
Тегло: 54 гр.
Добави в любими
2024-03-23
Цена: 10.00 лв.
Изчерпана онлайн
може да се закупи само във физическите магазини на ЕМ АРТ:
Описание

Мартеници - символ на пролетта и традицията в България. Открийте най-красивите и оригинални мартеници в нашия асортимент. Ръчно изработени с любов и грижа, нашите мартеници ще ви помогнат да споделите българската култура и да приветствате пролетта с уникален стил. Направете поръчка онлайн!


Мартеницата, един от най-значимите символи на българската културна идентичност, е амулет, представляващ предизвесието на пролетта и въплъщаващ надеждите за благосъстояние и дълголетие. Обичайно изработвана от червени и бели нишки, които символизират живота и невинността, мартеницата се подарява като знак на добри пожелания в началото на март. Нейното носене е свързано с традиционни вярвания за привличане на здраве и благоденствие.Избор на Материали за Изработка на Мартеници:

Натурални Мъниста: Използването на дървени, керамични или стъклени мъниста обогатява дизайна с допълнителен цвят и текстура.

Метални Орнаменти: Камбанки, метални мъниста или декоративни фигурки,които добавят оригиналност и персоналност.

Прежди и Въжета: Необходимите компоненти за мартеници, символизиращи здраве и благоденствие, са достъпни на прежди. Изберете измежду множество цветове и модели.

Съчетанието на разнообразни материали в процеса на изработка на мартеници дава възможност на творците да изразят своя уникален стил, като едновременно запазват традиционната стойност и се приспособяват към модерните тенденции и предпочитания.

Нашата гама от мартеници е отлично предложение за едро търговия, предлагаща привлекателни ценови опции, които съответстват на изискванията на нашите бизнес клиенти. С уважение към този български обичай, ние се ангажираме да доставяме мартеници.Оцени продукта:

Продуктът не е оценяван.


Виж наличността по магазините

  • Продуктът е наличен
  • Ограничена наличност
  • Изчерпана наличност
ЕМ АРТ не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!
Този артикул може да бъде закупен в някои от магазините на ЕМ АРТ.

Снимки на клиенти

Няма качени снимки, (За да качваш снимки, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате).
Ревюта: 0

За да пишете коментари, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.

Подобни стоки

ЗАКУПИЛИ СЪЩО

Мартеници Гривни 10 броя
Нов
9.00 лв.
Мартеници Гривни 10 броя
Код: n6357
Декоративен мъх -50 грама
Топ продукт
1.40 лв.
Декоративен мъх -50 грама
Код: 401611
Мартеници Гривни 10 броя
Нов
8.50 лв.
Мартеници Гривни 10 броя
Код: n6338
'