ЕМ АРТ
0

Безплатна доставка за поръчки над 100лв   088 400 0332 и 088 400 0337  

EMART 3800930026241

Мартеници табелка с пожелание7/9.5см 2 броя

Код: n6310
Тегло: 46 гр.
Брой: 2
Добави в любими
Изчерпана онлайн
може да се закупи само във физическите магазини на ЕМ АРТ:
Описание

Мартеници табелка с пожелание - Уникален начин да споделите пожеланията си и да привнесете традиционната българска красота във вашия дом. Направете вашата поръчка онлайн или посетете физическите ни магазини!


Нашите уникални мартеници представляват чудесен начин да споделите вашите пожелания по време на българския празник на Мартеницата.

Празник на обновление и вдъхновение: Мартеницата е символ на пролетта и обновлението в българската култура. Тази табелка не само прикрепя красивите мартеници към вашия дом или офис, но и дарява мястото с топлина и вдъхновение, които идват с настъпването на пролетта.

Индивидуалност и уникалност: Мартениците табелка с пожелание са ръчно изработени, което гарантира, че няма много еднакви. Тяхната уникалност се отразява в дизайна, цветовете и всяка дребна детайл. Това прави всяка табелка особена и уникална като вашите собствени пожелания.

Символ на обединение: Мартениците събират хората около традицията и красотата на българската култура. Когато изложите тази табелка с пожелание, тя става център на внимание и разговор, която обединява хората и им позволява да споделят своите истории и пожелания.

Интериорен аксесоар: Тази табелка не само има символично значение, но и може да служи като стилен интериорен аксесоар. Тя се вписва перфектно в домашния декор и може да бъде изложена на стена, врати, столове или всяко друго място, което желаете да украсите.

Ръчно изработена красота: Табелките с пожелание се създават с голямо внимание към детайлите и се изработват ръчно от опитни занаятчии. Тяхната изящност и качество са гаранция за висок стандарт на продукта.

Съхрани традицията: С тази мартеница табелка с пожелание не само споделяте вашите пожелания, но и помагате да се съхрани и пропагандира традицията на Мартеницата в съвременния свят. Вие сте част от подкрепата към българската култура и обичаите.

Внимателно подбрани материали: Мартениците табелки с пожелание се изработват от висококачествени материали, които ги правят издръжливи и устойчиви на времето. Това ви позволява да наслаждавате на красотата и съобщението им за много години напред.

Персонализация: По желание, тази табелка може да бъде персонализирана с имена, дата или специални послания. Това прави продукта още по-специален и личен.

Мартениците табелка с пожелание са повече от просто аксесоари - те са начин да споделите вашите емоции, топлина и красота с близките си. Те съчетават традицията с модерния стил и ви дават възможността да бъдете част от нещо по-голямо от себе си - българската култура и обичаи.Оцени продукта:

Продуктът не е оценяван.


Виж наличността по магазините

  • Продуктът е наличен
  • Ограничена наличност
  • Изчерпана наличност
ЕМ АРТ не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!
Този артикул може да бъде закупен в някои от магазините на ЕМ АРТ.

Снимки на клиенти

Няма качени снимки, (За да качваш снимки, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате).
Ревюта: 0

За да пишете коментари, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.

ЗАКУПИЛИ СЪЩО

'